Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, TUDOR!!! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si noroc, sa fii sanatos si iubit !
Leea draga, sa-ti traiasca voinicul si sa va bucurati de clipe minunate impreuna pana la adanci batraneti ... ale lui !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, tudor, multe jucarii si zile frumoase

io va multumesc pt aprecierile la adresa plodului-cu-papion, a fost un dragut iar poezia a spus-o peste asteptari date fiind conditiile - o gramada de parinti buluciti pe-acolo. roxi, la noi s-a si aplaudat mult, imi pare rau ca n-am avut initiativa sa angajam pe cineva la pozat/filmat ca sa nu mai fie batalie pt un loc mai bun. din pacat unii parinti au exagerat cu asteptarile si-si tot impingeau puiutii de la spate cu "hai spune poezia" uf, imi venea sa-i bat ( pe parinti).
mie mi s-a parut o serbare reusita.

va pup si fug la trebi

a........ de pe 5 ian ma inregimentez si io in campu muncii la vechiul job

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Tudor!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, TUDOR! Sa ai parte mereu de dragostea mamei tale, sa fii fericit si iubitor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La multi ANi, Tudor! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Sa fii sprijin de seama mamei tale iubite!

Vesti bune pe frontul NE. urechiusa s-a recuperat, mai avem de luat cateva zile antibiotic. Dar totul e f bine si speram sa ramana asa, sa ne gaseasca Mosul intregi si sanatosi.

auleo, Ripley, mama, va doresc un sac de sanatate si bani de dat inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Miha, sunteti niste frumosi, toti trei! sa fiti fericiti impreuna!

Miru mi s-a parut asa de matura!De frumoasa nu mai zic

Cristina, oau, m-a impresionat Elise ce frumos a spus poezia.

Mihaelutat

Cami, ce mai faceti voi, sunteti bine? Nu esti prea vorbareata in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello ... ca tot intreba Ioana de noi!

Abia ce m-am intors de la serviciu si vreau sa va anunt ca mi-am dat demisia si din 5 ianuarie voi incepe munca la noul job .... Doamne ajuta!!!

Nu am fost foarte vorbareata pentru ca am fost prinsa cu gandurile - "sa plec, sa nu plec!" A fost tare greu sa ma hotarasc si m-a facut sa ma hotarasc faptul ca acolo voi avea si delegatii in strainatate alea-alea ! Probabil ca va fi si multa munca insa .... vom vedea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bravo, Cami, goooood news! Sa fie intr-un ceas bun!

Ioana, deci sunteti in plina procedura de reparare! Aleluia!

Corap- deci te reinrolezi in munca. Cred ca o sa-ti fie cumva peste mana la inceput, da' trece.

Nu am avut timp de poze. Sunt la toceala intensiva.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi ani voiosi si fericiti, draga Tudor!

Cami, felicitari pentru noul job! incepi anul cu o schimbare!

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tudor scump, sa cresti mare si sanatos si fericit si sa ramai la fel de bland si de dulce cum esti acum si sa ai grija de mamicuta ta la fel cum are ea acum de tine si sa va bucurati mereu de afectiune si dragoste. LA MULTI ANI!!
Leea, sa-ti traiasca!!!

_

Cami, felicitari pentru noul job!!!

Ioana, ce ma bucur de vesti bune! Sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteti sarbatori Craciunul in liniste si bucurie.

Mergi la inceput