Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mda, tocmai ce ma laudam ce le-a trecut tusea....Vlad tuseste de rupe de o ora de cand doarme. . Este mai mult tuse seaca dar plina, adica numai are secretiile alea urate. Pe cand la Alex este seaca dar sparta.

Sper sa nu ajungem la Singulaire.

Ripley cum draq mai rezisti? Va doresc sanatate muuuuuulta.

Alinus si io care credeam ca a dat iarna cu zapada si la voi....asta ca sa vezi ce "vad/aud" eu din stiri: nordul Americii in troiene, cer ajutorul vecinilor canadieni (ma gandeam eu, ce ajutor sa le dea, ca au si ei zapada lor!!!) Italia sub ape, Europa cuprinsa de zapada. Deci, dupa mine, numai noi nu avem zapada. Si italienii saracii aia au apa multa.
Cam asa se asculta stirile la tv la mine. Si cand mai aud pe cate unul/una de ma intreaba daca nu am vazut eu stiu ce film sau emisiune, imi vine sa fac crima.

Vreau sa stiu si eu cine draq sunt ministrii, ca am murit cand am auzit-o pe Anda cu Elena Udrea.
Sa inteleg ca ne putem face actele de emigrare??? Oriunde in alta parte, nu?
Bine ca nu am mers la vot anul asta. Este prima oara, dar chiar mi-a fost LEHAMITE. Stiu, nu am dreptul sa ma plang daca nu am votat, dar si daca votam tot n-aveam dreptu' asta ca doar eu i-am ales, ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau, ma bucur ca m-am inselat cu tristetea si era vorba doar de oboseala. Jos palaria daca reusesti sa arati atat de bine dupa atat de putine ore de odihna!

Ripley, multumim de urari! Sanatate maxima si putere sa le scoateti toate la capat.

Joy, si voua multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui meems

Madau, ma bucur ca m-am inselat cu tristetea si era vorba doar de oboseala. Jos palaria daca reusesti sa arati atat de bine dupa atat de putine ore de odihna!

Fondu' de ten si anticearcanu' sa traiasca!

Ma duc la culcare, maine dimi ma duc la dr sa iau rezultatul de la exudat. Pupicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ripley, de maine Ana-i in vacanta. Poate cat sta acasa le puneti pe picioare pe amandoua. Sanatate!
Joy, sanatate si voua.
roxi, m-ai facut sa rad cu morcovul verde... De desenul asta ce parere ai? L-a facut fara niciun ajutor din partea mea, si asta a iesit. Ajutata deseneaza asa (soarele e facut de mine).

Ma duc sa plasez fata la camin, ultima zi de scoala din anul calendaristic. Apoi la scoala sa-mi iau tichetele cadou, o tura de oras (desi ii ceata, uraaaat) apoi acasuca la treaba.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

joy ,un link cu ministrii http://www.gds.ro/Politica%20si%20comunitate/2008-12-19/Avem+ministri!

serbarea ...frumoasa,cam inghesuiala si la noi ,Sorana nu a avut emotii a spus poezioararele tare a cantat dansat ...a spus la serbare cantece pe care nu le-am auzit acasa.
faza cea mai haioasa a fost ca au avut un Mos la care Sorana ia remarcat cerceii

de azi noapte e cu febra ,tuseste,am trecut-o pe antitermice ...nu reusesc sa-i iau nicicum febra,am un omron care ticaie daca se misca si da valori eronate.

mihaela_80 , fetita ta e o scumpa iar voi pareti foarte fericiti.

mada,Miruna e foarte frumoasa,mereu eleganta si zambareata!

leea, azi esti cea mai fericita mamica ,Tudor copilul frumos ,lumina ochilor si bucuria sufletului tau implineste azi 3 anisori,felicitari!
Tudor,sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos,multa sanatate si multe bucurii.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Tudor! Sa fii sanatos si sa ai o copilarie senina asa cum e sufletelul tau drag!

Ieri 2 serbari + petrecerea firmei la care lucrez eu.

Nati a fost f cuminte la serbarea ei, abia si-a ingaimat poezia; la inceput nu voia sa scoata niciun sunet. La serbarea Silviei s-a dat Nati in stamba iar la firma s-au dat in stamba partial amandoua, partial au fost OK. Am ajuns la 10 seara acasa iar eu pana la 12 am stat sa strang de prin casa ca era balamuc total.

Serbarile au fost OK, parintii cu bun simt, chiar mi-a placut.

Ripley nasoala treaba cu 2000 EUR pe luna credite. In rest, sanatate la copii si rezistenta voua!

Fata de ce necazuri au alte fete in momentul de fata nu-mi ramane decat sa tac si sa nu ma plang de prostioarele cu care ma confrunt.

Sanatate multa tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata la tot poporul.
Aseara am fost la miting, a iesit foarte bine, am reusit vroe 30 de min. Sa blocam Bulevardul Lacul tei, sa mobilizam vreo 6 echipaje de politisti si alte cateva de jandarmi. M-am simtit ca dupa revolutie cand faceam greve spontane la scoala.....Sunt bucuroasa ca s-au mobilizat locatarii desi nu cred cas va avea o finalitate fericita miscarea noastra, singura solutie este instanta dar macar am aratat ca ne pasa si suntem uniti. Sa traiasaca vocea poporului asuprit.
In plin avant revolutionar doresc sa urez lui Tudor fericire si sanatate, stomac de fier si buzunare pline de cascaval, bomboane si masinute. Leea sa iti traiasca feciorul si tu alaturi de el.
Ma duc sa vad pozele Mirunei si sa imi beau cafeluta.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley am scris (rezumat din carte:) "Tabloul leucemoid = leucemie valorile sunt peste 15.000, se intalneste in leucemii dar si intoxicatii severe, infectii acute, cancere." La Ana ta era vorba de o infectie acuta. "= leucemie" l-am pus de la mine si l-am pus gresit.

mihaela misto faza cu "forumul" anilor '20.

Bravo Mitza revolutionara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Tudor drag, baietel cumintel, cu ochi mari si expresivi, sa ai parte de o viata asa cum ti-o doresti, plina d eimpliniri, bucurii, sanatate si noroc! Leea draga, sa-ti traiasca scumpetea mica!

Lavi- mama, ce pterecareata-sefa!

Delia- of of , mai mai. Naspa perioada. Da' trece si vin altele mai bune.

Negara- tare gigea Elise!Si dezgghetata!

Ma duc sa vad ceva poze.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LEEA, sa-ti traiasca baiatul scump si frumos, sa fie sanatos si voios si sa va iubiti mult!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput