Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 8
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Cecilia, episodul ala a fost acum mai mult de 1 saptamana si a trecut. Acum e alt episod, a venit cu enterocolita de la gradinita. Febra mare, 39,9, voma si diaree. Am scos ieri laptele si nu a mai vomitat, dar kk e inca moale si febra scade si iar creste...Dar ne facem noi bine, mai ales ca in seara asta vine si bunicul din Romania, incarcat de bunatati! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Imi pare tare rau ca ati primit de la gradi un asa cadou, sanatate multa inca odata si sa va bucurati de bunatatile bunicului.

delfinasul sa treaca repede si sa nu mai faca febra si kkkkkkmoale.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
papanash spune:
am fost la cumparaturi. am fost mama de 2 baieti, l-am preluat si pe-al lui Bumbacel in acelasi carut si asa ne-am descurcat mai bine. e infernal in magazine si pe sosele.vreau sa emigrez in varf de munte sau pe-o insula pustie. Ma mai gandesc unde.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Daca va vineti sa credeti va scriu in timpul conferintei telefonice cu seful, si asa bate campii. Am avut o zi super full, alergaturi pe peste tot. Nici nu le-am ajutat pe fete la cumparaturi, mai mult am misunat pentru ale mele. Macar am luat colet de la Erina.
Revin ca se abereaza asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinus_25 spune:
Off, azi urlete la greu. I-am dat nurofen si m-am conformat cerintei de-a dormi cu el.
Inca o faza si ma duc in treaba mea.![]()
Tot legat de experienta cu olitza. Pur si simplu i-am invatzat orele. Daca uit sa-l pun si incepe sa se screama, e bun facut in scutec, nu mai e timp sa-l pun pe olitza. L-a inceput il intrerupeam, nu facea nici pe oala, facea tot in scutec.
Olitze am cumparat 3 pana am nimerit una buna, cu gaura mica, confortabila, nu-i lasa urme pe piciorus.
Avem si din cea cu jucarie in fatza, cum are si Cecilia. Nu i-a placut aia, avea gaura prea mare.
Cred ca secretul reusitei e oala cat mai confortabila. Succes!
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
papanash spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Daca va vineti sa credeti va scriu in timpul conferintei telefonice cu seful, si asa bate campii. Am avut o zi super full, alergaturi pe peste tot. Nici nu le-am ajutat pe fete la cumparaturi, mai mult am misunat pentru ale mele. Macar am luat colet de la Erina. Revin ca se abereaza asta. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
mai avem cumparaturi de facut, stai linistita
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Roxana_G spune:
Multumim tuturor pentru aprecieri.
Andreea11, al meu nu da pupici. Bradul e la indemana lui si sta acolo bine mersi.
Diwana,
. Sa stii ca eu fara senzori nu as fi capabila sa parchez.
Cecilia, asa nici eu nu stiu cum a aparut madama aia. Cu taximetristii nu e de gluma.
Alinus, cum sa fie gras? Este normal pentru un copil de varsta lui.
Papanash, sper sa pot atunci.
Rox ,
Poze
papanash spune:
ghighi a adormit in taxi, doarme si acum imbracat cu geaca si fularul la gat.am deschis geamul, sa nu-i fie pra cald.
io maine ma duc la filmare, n-am emotii dar trebuie sa ma pun pe citit despre Africa sa fiu mai in tema. Nu stiu cu ce sa ma imbrac, ca de obicei o sa improvizez in ultimul moment. sa-mi tineti pumnii ![]()
Filme Ghighi
papanash spune:
Roxana,lasa vrajeala
, daca nu propuneai tu locul si ora, mai stateam noi mult si bine sa dezbatem unde ne vedem,cine,cum. Asa a fost ok. 
Filme Ghighi
Roxana_G spune:
Mama ce m-au enervat astia de la noi, vor sa faca o actiune voluntara cica prin care sa renuntam la 20% din salariu timp de 6 luni. Sefii mari au aprobat deja si cer solidaritate. Pe mine sa nu conteze!
Rox ,
Poze
papanash spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Mama ce m-au enervat astia de la noi, vor sa faca o actiune voluntara cica prin care sa renuntam la 20% din salariu timp de 6 luni. Sefii mari au aprobat deja si cer solidaritate. Pe mine sa nu conteze! Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Ba io-s de acord daca renunta in favoarea mea
Filme Ghighi