Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Yaia,multa sanatate delfinasului si refacere rapida.ma ia cu fiori cand imi amintesc ce am mai tras si noi cu enteroviroza asta vara la mare. |
Multumesc mult!
Acum se vaita in somn...cred ca iar a urcat temperatura!
Va las, pe maine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
bebeka, noi stam pe loc cu olita, intr-o vreme a facut zilnic, acum nu mai vrea sa stea pe olita numai imbracat, daca ii dau pantalonasii jos, se aseaza dar in cateva secunde e sus si nu o data a facut pe jos( rade si zice apaaaaaa cand vede pisu)...noroc ca-i pun scutec de unica folosinta sub olita, ca altfel as tot spala covoare zilnic, asta nu inseamna ca nu da si pe langa
Eu am renuntat sa-l mai pun, am zis sa luam pauza o perioada...zic eu dupa sarbatori sa mai incercam.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Yaia pupam delfinasul bolnavior .Ce de cadouri o sa primeasca el,bravoo |
Multumim!

Poze
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui betty78 Cecilia, Valentina, va raspund repede: eu stiu 2 variante Prima varianta, dati click dreapta pe poza, alegeti optiunea open with, selectati Microsoft Office picture manager si apoi file, selectati export, apoi apare in dreapta export selectedfile to si aveti optinea sa selectati unde, in ce locatie s afie exportat poza, cum sa se numeasca poza exportat si variantele dedimensiuni le aveti mai jos la export using this file si acolo selectati optiunea de large sau ce vreti voi. Atentie ca la format sa fie jpeg. Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Scuze, vad ca deja v-a indrumat ff bine Betty.
ai simplu mi se pare sa deschizi poza cu programul obisnuit, apoi "open with" si alegeti Microsoft office picture manager. De acolo ""edit file" si apoi "resize"
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
cecilia L spune:
Yaia, sanatate multa
, nu stiu unde ai scris ce s-a intamplat,stiu ca ai spus la un moment dat ca nu era bine nici Tudot nici tati de Tudor, dar vad ca e mai groasa treaba... sper sa va faceti bine cat mai curand, sa poata Mosul veni in siguranta, sa nu-l virusati ca trebuie sa ajunga si la noi, e suficient ca-i rupeti cocoasa![]()

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
Cecilia, episodul ala a fost acum mai mult de 1 saptamana si a trecut. Acum e alt episod, a venit cu enterocolita de la gradinita. Febra mare, 39,9, voma si diaree. Am scos ieri laptele si nu a mai vomitat, dar kk e inca moale si febra scade si iar creste...Dar ne facem noi bine, mai ales ca in seara asta vine si bunicul din Romania, incarcat de bunatati!![]()
Poze
Yaia spune:
Acum chiar va las, merg sa-l verific, se vaita in somn, trebuie sa vad cum e cu temperatura.
Pe maine!
Poze
alinus_25 spune:
Yaia, sanatate delfinasului. Deci e cadou de la gradi enterocolita asta. Pupa baiatul si in grijeste-l bine, ca suna rau ce povestesti tu acolo, si voma si scaune nasoale. Ti-ai luat liber banuiesc. Pofta mare l-a degustat bunataturile.
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Bebeka, sa-ti povestesc cum stau lucrurile la noi.
L-am pus pe oala constant de la sf lui oct, ca urma concediul la mama la Roman, deci mai mult din jena fata de ea. Surprinzator insa avem rezultate bune.
Incepusem in baie, pe jos. A fost esec total, nu-i placea.
Apoi l-am pus in dormitor, pe pat. Dar nu te sfatuiesc
sa faci ca mine, eu doar zic ce a functionat la noi.
Deci pun o paturica absorbanta sub olita, pe musiu pe tron, dupa care il invelesc cu o paturica moale(ca altfel isi studiaza putza si face pipi pe langa), ii deschid tv si ii dau jucarii. De obicei in max 3 min face. Il pun de obicei la trezire, dupa fiecare masa, seara dupa bibe cu lapte.
Aaa, la noi e regula, dupa ce face ii arat si ii explic ce e in oala. "Caca puuuuh" El stie ca burtica face caca
Apoi ducem oala impreuna, rastorn in wc si trag apa. "Caca se duce pa!" si face si el pa.
S-a intamplat o data, la inceput, sa nu curga apa la robinet(folosim si servetele insa se irita rau si cu cele sensitive) si l-am pus dupa fiecare masa si a facut. S-a intamplat si sa nu-l ghicesc. Dupa ce face ridica manutele sa-l iau imediat, altfel se ridica singur.
La noi tot ce am incercat sa-l invat am reusit numai apreciindu-l si laudandu-l de fiecare data, la cea mai mica reusita.
Avertisment: sa nu radeti prea tare de explicatiile amanuntite.![]()
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Un print pe tron
aici Ziceti drept! e gras???
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

de