Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Ehehe, ai vrea tu!
Oricum e mai avantajos CIC cu 85% pentru 6 luni decat salariu si munca cu 80%.
Deocamdata nu au venit cu lista de voluntari, dar ne-a avertizat seful nostru ca vor veni. El s-a fofilat deocamdata, ceea ce vom face si noi, dar se asteapta la oarece consecinte ulterioare. Sa vedem era exact ce lipsea inainte sa sarbatori. Cred ca nu vor veni acum cu listele, probabil sa nu genereze scandaluri, dar ma astept la inceputul lui ianuarie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Va las, ma duc sa colectez pachete cu donatii.
Revin pe seara tarziu ca am multe drumuri de facut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Erina spune:
Profit ca doarme Daria sa va povestesc cum a fost in excursie.
Lucruri care mi-ai placut:
Praga Oras absolute superb, foarte curat cu istorie si cladiri foarte vechi. Mi-au placut Praga Palace, Petrin Tower, Charles Bridge (pe care am trecut de vreo 6 ori in cautarea unui shopping center, cafenelele, lumea zimbitoare si relaxata. Din pacate vremea a fost cind ploioasa cind cu burnita. Pozeam facut doar din masina , niciuna prea reusita.
Utopenci si berea ceha sunt absolute delicoase!!!
Leipzig Petrecerea la Auerbachs Keller- pivnita datind din secolul 16, unde se spune ca a scris Goethe pasajul cu Mefisto din Faust. Acum e un restaurant foarte cautat.Bufetul a fost foarte gustos (cu chocholate fountain si alte bunatati-poze in alta zi)iar bautura pe masura (spune sotul).
Interesanta a fost aparitia lui insusi Mefisto (un actor foarte expresiv). Pacat ca nu integ bine germana pentru ca parea sa spuna lucruri foarte amuzante.
Promenade-mallul din gara Leipzig, cea mai mare din estul Germaniei, Alles Park-un mall in care am petrecut o zi intreaga. Am mincat mincare japoneza extraordinara!!!
Weinmarkt-ul, pasajele cu magazine din centrul Leipzigului
Dupa ce am cautat vreo ora un loc unde sa mincam un donner despre care se spune ca ar fi foarte gustosi in Germania dupa care am intrat intr-un restaurant italian unde am mincat cei mai gustosi linguini con arogosta e rucola.
Vienna: Am mai fost dar si de aceasta data am mers sa vedem palatele Vienei si Stephendom-ul. Photo Shacher Hotel luata de linga Albertina Palace.
Am mincat Mozarttafell iar pentru ca adoram mincarea japoneza am mers la running sushi restaurant.
Dupa cum vedeti excursia noastra s-a orientat pe vizitat si mincat. Nu va spun shocul pe care l-am avut cind m-am urcat acasa pe cintar.
Despre cumparaturi: am luat foarte multe dulciuri (trebuie sa stau departe de ele) si jucarii pentru cei 7 nepotei directi si de verisoare. Am luat cadouri pentru bunici, frati, cumnati, cite ceva pentru noi, multe puzzle-uri, lego, carticele interactive (in germana), hainute si jucarii mari pentru Daria. Deocamdata i-am dat doar ball popperul si un telefon dar cred ca i le voi da si pe celelate pastrind numai una pentru Craciun. Va mai primi de la bunici si prieteni lucruri de pus sub brad si e pacat sa nu se joace pina atunci cu cele aduse de noi.
Lucruri care nu mi-au placut: oboseala de pe masina si faptul ca in Austria si Germania nu e deschis nici un magazin duminica.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am citit rapid pe diagonal din urma.
Sabina Y. super tunosarea. Iti sta excekent, esti o frumoasa!!!
Asa un breton si culoare aveam si eu acum vreo 2 ani. L-ai si indreptata cu iron-ul asa e? Imi amintesc cit de relaxant e la salon in Japonia!!!
Sanatate bebeusilor bolnaviori.
Am vazut multe poze cu pianisti si puiuti care mai de care mai frumosi!
Erina spune:
Roxana, multumesc ca ai luat pachetul. Sper sa le fie de folos si sa le placa copiilor de la Budimex. Am fost in trei DM pentru a cumpara produse de acelasi fel. Dupa cum ai vazut a trebuit sa completam in Romania.
Papanash, noroc miine la filmare.
Pupici
, fug sa ii dau papa Dariei. Apropo am gasit-o mai grasuta.
Deasemeni a invatat multe lucruri noi. E o dulceeeeeeee, ma topesc dupa ea!!!

Edit: facusem o typo haios. mai sus e aragosta nu arogosta.
papanash spune:
Erina, sunt invidioasa
, mi-e dor de concediu afara, pana in martie mai e....prea mult.N-ai zis cum v-a facut Daria sa plangeti.
Gabitz, cum mai e cu masajul, Eliza tot asa linistita sta ?
Alinush, eu n-am cumparat olitza . Si de vreo 2 saptamani Ghighi ma anunta cand face "canca".Bine,in timp ce sau dupa ce face, dar vine la mine si zice "canca' de multe ori. Cred ca o sa-i cumpar zilele astea, dar ma indoiesc ca o sa steape ea, el si cand mananca misuna prin casa, in scaunul de masa sta numai in picioare ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash N-ai zis cum v-a facut Daria sa plangeti. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Am plins amindoi (chiar si bui a scapat o lacrima) pentru ca in momentul cind ne-a vazut Daria a incetut sa rida in hohote dar in acelasi timp si cu o unda de uimire si neincredere (parca nu ii venea sa creada ca ne vede), a inceput sa dea din miini a fericire sa fac piruiete apoi a inceput sa alerge cu bratele deschise de la unul la altul rizind incontinuu. Cum ajungea in brate la unul dintre noi ridea mai tare si se bitia a fericire.

Si seara la somn s-a vazut ca i-a fost dor de noi. Ne-a stins in brate cu mintele ei mici, s-a ajezat cu capul pe noi si s-a alintat o gramada.

Erina spune:
Am uitat sa va spun cel mai important si folositor cadou pentru Daria. Scaunul acesta de masina:www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=11" target="_blank">Maxi Cosi PrioriFix in stilul 2008 Trail.
Papanash, la noi nu a fost chiar concediu. Am mers la petrecerea de Craciun de la firma sotului.
Edit: am schimbat denumirea scaunului. E acesta cu Isofix.
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 |
Andreea noi avem un bard de vreo 160 cm pe care din motive de siguranta il urcam pe o masa. Andrei imi da fruntea cand are chef de alintat, asa percepe el pupicii

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
fetelor am tot vazut ca ati scris de ajutoarele Mosului. Sper din toata inima sa reusiti sa aduceti putina bucurie in sufletelele celor mici. Chiar daca as fi vrut, maine sub nici o forma nu as fi putut veni. Maine imi iau adio pentru totdeauna de la amica de care va tot spuneam mai devreme. Legistii au confirmat cauza decesului care ne-a dat inca o data peste cap: intoxicatie cu monoxid de carbon, practic a murit cu zile. Va rog din tot sufletul sa aveti grija de voi, de cei dragi voua, caci dintr-o neglijenta se poate produce o mare tragedie.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)