LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
adina imi imaginez ce veselie e la tine!!! ce frumos trebuie sa fie!!!!
da am mare-mare noroc cu mama mea. uneori ma uit la ele :asa frumos se ocupa ea de iasmi, se pune la mintea ei si se joaca pe jos cu ea, se prosteste, ii explica din carti, o invata tot timpul lucruri noi. parca are mai multa rabdaare si "chef" de jucat decat mine!! si cel mai hilar imi este cand o striga pe iasmi pe numele meu....![]()
atunci imi dau seama ca ea retraieste din nou perioada cand eram eu bb. 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
adina, faci ce faci si tot la mancare ajungi......![]()
eu iau acum pastilele alea de slabit si nu am pofta de mancare....de aia nu m-am mai prea aventurat in discutii despre mancare!!!!![]()
pai o sa fac mancare traditionala: supa de gaina cu taitei de casa, friptura de porc+curcan cu piure de cartofi, sarmale (la asta ma ajuta mama, vreau sa incerc cu carne de curcan+vita) si ceva salate.
tu? ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
adinag spune:
Multe 

la mama ta, Lavi!
Da, eu tot la mancare ajung. Ai slabit deja ceva?
Noi vom sarbatori pe 24 impreuna cu ai mei, si vom face impreuna mancare. Amestecatura completa va fi :)) Va fi o supa speciala de peste frantuzeasca (bisque), friptura de miel (nu radeti, noua ne e ofta de miel, de nimic altceva :)) ) cu crochete de cartofi si salata de sfecla cu hrean, sarmale de carne de vita, ceva salate, si muuulte fursecuri. nu stim daca mai apare inca ceva, vom vedea ;)
bb_yasmi spune:
adina, suna interesant meniul....eu nu prea sunt "prietena" cu supa/ciorba de peste iar miel nu mananc deloc.
da ma slabit 3 kg in 2 sapt, cam slabut data trecuta am dat jos 8 kg in 3 sapt!!!![]()
noi pana acu am mai mult eram plecati de sarbatori, veam de dus cadouri la nepotzi, copii nasilor, prieteni......eheiii anul asta primim noi musafirii cu cadouri.....![]()
![]()

_
ram0nica spune:
Adina, inseamna ca la voi nu se recomanda nici dupa vaccin vreun antitermic, asa... preventiv
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
ellis spune:
CAMI - merci; eu ii voi face luna viitoare varilrix, probabl ca il voi mai repeta mai tarziu, iar daca nu va face boala pana va fi ea insarcinata sa isi mai faca o doza cu cateva luni inainte de sarcina
, nu stiu, eu am auzit o discutie intre Tutu si asistenta lui cat timp eram gravidoasa despre varicela in sarcina(avea o pacienta) si m-a cam speriat...dar in 20 de ani, s-or mai schimba lucrurile...
MIHUTA - Alessia a fost mai intai ragusita tae, apoi multi muci care ii curgeau continuu de o aspiram la 5-10 min; am banuit ca are rosu in gat, ii curgeau ochii si nu ii putea tine deschisi...de asta i-am dat panadol alternat cu nurofen la inceput, apoi am ramas pe nurofen la 8 ore ca e antiinflamator pt gat; stii ca secretiile care se strang in gat determina rosul din gat si invers; iar dr mi-a explicat cum, daca nu o aspir bine si nu fac sa nu ii mai curaga mucii in halul ala, astia pot cobora in bronhii...de faza cu otita stiam; poti incerca homeopate dizolvate in 20ml ceiut, iar pt nas ff bun - colargol; pt tuse stodal sirop, sau tantum spray 15%; acum depinde si de cat de rezistent e copilul, cat stie mama ca duce...eu acum dorm cu ea in pat ca in prima seara dadea sa faca febra,, iar toata noaptea sarea din somn inecata...poate eu dau prea multe medicamente, poate sunt defecta de la farmacistii din familie, dar nici nu pot sa o vad behaita saracutza, cu lacrimi si muci pe fatza...iar de cand la febra 39.2 deja dadea sa lesine...chiar nu vreau sa ajunga la febra mare...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
oana8188 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 La multi ani, Andrei Radu! La multi ani,Ana Alexandra! Cristina si Radu 3.12.2007 |
Multumesc mult, Cristina!
La Multi Ani! si lui Andrei Radu, bulgaras de anka.san!
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oana8188
Multumesc mult, Cristina! La Multi Ani! si lui Andrei Radu, bulgaras de anka.san! Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun! |
e tare dulce pitica ta! pare cam nazdravana
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
oana, frumoase poze!!! ce frumos ii sta in rosu alexandrei!!! la multi ani alexandra!!!!
eu va spun noapte buna!!
_