LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 24
Vasari spune:
La multi ani Ana si Andrei!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vasari La multi ani Ana si Andrei!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
La Multi Ani si de la noi!
adinag spune:
Ram0, preventiv nu se recomanda nimic. Este doar ceva homeopatic ce se poate lua inainte de vaccin, sa atenuezi reactia. Daca se face reactie si creste temperatura peste 38,5 se recomanda antitermice.
adinag spune:
Lavi, pai e normal ca nu ai mai slabit atata, ca nu mai ai de unde sa slabesti asa mult. E logic!
Cred ca ma retrag si eu, azi are liber al meu si cred ca ne uitam si noi la un film ceva.
bb_yasmi spune:
adina, daca mai esti, ca tot vb de film, am vazut unul destul de bun aseara, DUCESA, realizat dupa o poveste reala. mie mi-a placut.
acuma chiar ma retrag!
pusi
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihuta spune:
Ellis, departe de mine gandul sa comentez ce si cate medicamente da fiecare copilului sau. Poate pentru faptul ca in afara de o raceala banala sau 2 pana acum n-a avut nimic, nici acum nu i-am dat medicamente. N-a facut febra decat foarte putin in prima seara, 38.2 rectal, secretiile sunt inca transparente, nu sunt semne de infectie asa ca am stat linistita. Numai ca se ineaca cu secretiile,tuseste si se trezeste des din somn. Rosu in gat nu cred ca are, ca papa cate ceva, a incercat sa se uite si doctorul in gura ei dar nu a prea reusit.
Am incercat sa-i dau ceai dar n-a fost chip, de medicamente gen sirop nici nu poate fi vorba, scuipa tot, asta in cazul in care reusesc sa bag seringa in gura. Iar colargolul sta nefolosit de la ultima raceala, probabil o fi si expirat, ca am apucat sa citesc pe net despre colloidal silver si nu i-am mai dat.
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
Mey...schimbati capitolul ca ne dau afara de pe forum...![]()
Ia luati o pauza pana-l schimb io...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...