LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 22
adinag spune:
Nu m-ammai putut impotrivi si am facut si noi pomul de Craciun, iar Floris e obsedat de el, trae de el, de globuri... sa vedem cand se va plictisi, daca se va plictisi
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos de raspunsuri!!!
se pare ca m a lasat durerea
daca se repeta il sun imediat pe dr.
adina, iasmi nu a avut treaba cu "omu'" (asa ii spune la pomul de craciun
) , merge ii face draga-draga, il vede pe moshu' se minuneaza de lumini si atat. ei s a pus maicamia sa puna bomboane in brad, a observat si atat i a trebuit.....disperata sa le ia a trantit bradul....
. noi aks nu avem asa ceva in brad si nu are treaba cu el.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
pregatesc fata de nani si revin!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
geo_ionita spune:
Foarte frumoasa Cecilia sa fie sanatoasa si papacioasa!
Si eu am intrat pe site-ul cu scrisoarea pentru Mos Craciun... e super...am trimis pentru toti copii pe care ii stiu, bine ca multora o sa le citeasca parintii dar a fost distractiv.
Ma uitam mai devreme daca Bianca este ultimul bulgaras care face 1 an...dar nu suntem noi ci Andrei al Lalei.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
bb_yasmi spune:
georgiana ce zi frumoasa de nastere are bianca: ziua de craciun!!! un cadou superb!!!
gata merg sa ii incalzesc lapticul la printesa mea!!!
_
bb_yasmi spune:
nimeni, nimeni???
nazdravana mea a adormit.....am chef de 

si n-am cu cine.....![]()
_
adinag spune:
Lavi, noi inca nu avem bomboane, deci nu-s ele de vina :-) Dar vom pune, insa el nu le cunoaste ca-s comestibile, si le punem mai sus, sa nu-i fie la indemana.
Noi maine mergem la shopping, dar incanu stim ce vom lua exact. Vroiam si haine si ne-am razgandit, cica din cauza crizei actuale dupa revelion vor fi fff mari reduceri, deci asteptam ![]()
Lavi, stii deja, s-a hotarat mami tau sa ramana aici sau se intoarce in Italia?
bb_yasmi spune:
adina, nici ea nu stie inca......si ar ramane si ar mai merge inapoi. oricum dupa ce face iasminush 2 ani sigur ramane sa ma ajute.
tu cum te mai simti??
_
adinag spune:
Multumesc, ceva mai bine.
Trebuie sa fiu atenta ca ai mei se joaca impreuna si nu stiu, au fun sau se omoara indata? Sunt niste tipete si chiote si sarituri pe aici, Floris da cu un linguroi intr-o masuta, Jasmina "canta" dintr-un fluier... cred ca ma apuca din nou durerile de toate cele ![]()
Fain ca te va ajuta mama ta. Ce noroc ai!
Ce faci de mancare de sarbatori? ![]()
bb_yasmi spune:
cine deschide capitol nou????
a primit azi iasmi jucaria de la Fisher Price Surpriza Formelor de Biscuiti. a cucerit-o instantaneu. toata ziua s a jucat cu ea......pana a descoperit de unde se pot scoate bateriile....ceea ce e mullltttttt mai interesant bineinteles...![]()
![]()
_