LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 21
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu nu ii fac asta de varicela anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
pai daca tot tegandesti sa il faci pe bb2 nu ar fi mai binesa ii faci Mariei vaccinul?????? ca tot fiind multe cazuri de varicela...bine, asta daca tu nu ai avut varicela si nu esti imuna...daca ai avut, f bine, ti-ai luat de-o grija!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ram0nica spune:
BB inca mai ai timp sa iei pilula de a 2-a zi (ma rog, in cazul tau poate fi numita pilula de a 4-a zi). Stiu ca se poate lua in "primele 72 ore dupa contact"
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Acum am gasit pe net un site in care poti sa trimiti o scrisoare de la Mos Craciun, sa vad daca functioneaza (il pun pe Mos sa il mustre nitel...) http://www.ecopii.ro/moscraciun/ |
Super tare!
M-am distrat grozav. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacami
Adina,nu il cunosti pe Sebi!!!are acum o perioada cand ar face orice sa ma calce pe nervi:nici macar daca ii spun ca ma doare inimioara daca mai continua asa nu il deranjeaza, ci il inversuneaza si mai mult...La ordine se ofera singur (ca a invatat la gradinita),in general nu am pretentii prea mari; cel mai mult ma deranjeaza cand vorbeste urat (a invatat- presupun de la gradinita- cuvinte urate; cica ii plac cum suna ...) Acum am gasit pe net un site in care poti sa trimiti o scrisoare de la Mos Craciun, sa vad daca functioneaza (il pun pe Mos sa il mustre nitel...) http://www.ecopii.ro/moscraciun/ (dupa ce se genereaza povestea, o mai modific in Word) Ellis,multa sanatate! am inteles ca Colargolul asta se prepara in laboratorul farmaciei, dar nu il gasesti la toate; asa este? Ophamesone se pune DUPA ce se curata nasul temeinic... AncaD, bafta, ti-ai propus si anumite tehnici Ank,super tare! cred ca nici nu iti inchipuiai tu ca o sa mai manance laptic de mama dupa 1 an... Mara,felicitari! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Cami, toti copiii au faza asta. Dureaza cam pana au si ei proprii lor copii!
adinag spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi am o durere groaznica de ovare,nu pot nici pe scaun sa ma asez. m a luat acu cateva zile, a trecut si azi a arevenit din nou. ati patit asa ceva>???? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Nu. M-as duce la dr!
sa treaca mai repede...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Miha, nici tehnica asta nu este valabila la Sebastian...oricat de ferm as spune, il doare in cot...as astepta 5 zile sa se hotarasca sau sa faca ce ii spun... |
Depinde si cat esti de ferma.
Bineinteles ca el va astepta cele 5 zile,daca stie ca pana acolo i-ai trasat limita.
Nici la noi nu functioneaza pedepsele sau statul la colt,ne-ar sti tot cartierul.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
repede,repede,am un minut liber cat este la baie...
Miha, pai sunt tot ferma de pe la 2 ani ai lui..cine il cunoaste,ma crede..ar fi in stare sa renunte la orice dorinta,numai sa-mi dovedeasca, ca "planul lui" este bun...este un incapatanat si jumatate..si ca sa iti faci o ideea cat de ferm este si el, este ca un terorist kamikaze (ca tot veni vorba de terorist si tiran...),cand isi pune ceva in cap nu da un milimetru inapoi, chiar daca sufera pana la sange...of,of..
Ellis,eu i-am facut Varilrixul lui Sebastian, a trecut peste cateva epidemii la gradinita fara a fi atins niciun picut (nu era problema cu el,`dar ne-o putea da noua -anul trecut chiar nu era cazul,fiind insarcinata si apoi Stefi f. mica)..asa ca, ii voi face si Stefaniei, stiu ca boala facuta natural da imunitate pe viata, dar uneori cu vaccinul poate face o forma mai usoara (anul asta au fost la gradi cazuri destul de nasoale,copii mici nu stiu si se scarpina-pot lasa semne urate..).Eu am facut varicela (varsatul de vant) cand eram la facultate,noroc ca eram in vacanta (desi am pierdut cateva zile in casa...); daca eram insarcinata stateam cu o mare grija...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mihuta spune:
Mara, felicitari pentru bebe 2 ! Vad ca odiseea noastra se ramifica !
Lala, Miha, Adina, multumesc pentru sugestiile privind masina de facut paine, in principal si eu as vrea una cu 800 W putere, 2 palete de framantat si cuva orizontala si in plus sa nu ocupa prea mult spatiu si nici sa nu coste prea mult !
Inca n-am gasit combinatia asta ideala la nici o masina, dar mai caut.
Acum sa va intreb si eu ceva, raceala Sophiei a trecut la stadiu cu secretii vascoase si tuse, de fapt se ineacs cu secretiile, deci nu e tuse seaca. In afara de un supozitor de paracetamol la inceputul racelii, nu i-am dat nimic. Doctorul de familie a consultat-o si a zis ca n-are nimic, e doar racita. Vad ca voi tot dati o groaza de chestii/medicamente. Fac cumva o greseala ca nu-i dau nimic? Doar ii curat nasul cu sterimar si batista odioasa. De altfel nici nu mi-e clar cum as putea sa-i dau ceva, ca ea nu ia nimic pe gura in afara de Vigantol.
mami de Sophia
Roxxy80 spune:
BB, sa stii ca eu am patit-o luna trecuta cu o anexita super urata de a fost nevoie sa iau antibiotic, sa fac Polidin si sa folosesc ovule. Mi s-a tras de la mersul desculta pe gresie dimineata cand ii faceam laptele lui Matei. Avem niste dureri destul de neplacute la ovare (parca le simteam inflamate).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
adinag spune:
Mihuta, nici eu nu-i dau nimic, nici macar batista odioasa, cum zici tu
nu am. I-am mai dat o data homeopate, pe care le ia ca-s dulci si oricum, daca-l pacalesc sa i ledau rapid sunt asa mici ca nu reuseste sa le scoata. Dar de data asta nici homeopate, nici sterimar nu i-am dat, ca nu ma lasa sa-i bag nimic pe nas. Si mie pediatra mi-a zis ca e ok si ca nici sa nu-i dau nimic. Dar asa e la noi, nu inseamna ca e solutie standardpentru toti ![]()
Aici la raceala fara febra mare nu se recomanda nici panadol, nurofen, paracetamol etc.
Roxxy, chiar este o legatura cu mersul descult? Ca eu numai desculta merg, nu suport papuci de casa (doar cand merg in beci ii mai pun ;) ), dar nu am avut in viata mea nimic la ovare sau cistita sau stiu eu ce. Dar poate depinde de sensibilitatea fiecaruia!

...)