Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Estrella, eu am zis asa pt ca in retetele tale scrie sa aruncam zeama, nu ca as fi crezut ca tu o arunci.

Anka, la 5 ani de casatorie sotul a aparut mandru cu un veceu nou de la magazin. E drept ca era frumos, stralucitor si cu un capac ce se lasa in jos incetishor ... dar aici vorbim de un veceu cadou de aniversare !!! :-)))

Moni, nu prea am putere sa zic de Vladi ... e un necaz pt mine si ma rog sa nu fie prea grav si sa se rezolve.

Camy, te pup si eu si ma gandesc la tine.

Mada, mersi! Si eu is super curioasa, dar incerc sa nu ma astept la ceva f romantic sau scump. Ofi tot ceva util pt casa.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am diluat putin piureul de legume cu putin lapte ca supa din aia nu am ca le fac la steamer. Si a capatat un gust dulce de la lapte asa ca fata mea a bobinat de nu-mi venea sa cred...dar n-as vrea sa pape numai pt ca e dulce. Deci cu ce altceva sa diluea, cu apa plata oare merge sau o s-o doara burtica de la combinatie?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ATENTIUNE NATIUNE!

din cauza si deoarece m-a terminat cu pisicu baietu mieu, am indraznit sa mai stau pe net mai mult. siiiii...am facut urmatoarea treaba. daca e prea de tot imi spuneti si fac la loc. deci ca sa ma orientez io mai usor pe "harta" am organizat mailul comun . adik am facut foldere in care am bagat pe specialitati, de ex. retete, diversificare, carti utile....etc.Dupa ce s-a citit mailul si are deja o vechime considerabila, il bagam in "valiza" respectiva. Adik eu asa am gandit. Trageti cu ochiul pliiiz si daca mai mult va incurc, fac la loc. (dupa ce va zic...un..."colind"...Kidding)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dana,Anca,mersi de raspunsuri,o sa incerc cu ser si aspirat,desi nu am auzit sa aiba mucisori

La piure eu adaug apa cu care fac si laptele,ca eu le fac la steamer,deci nu am zeama

Ruxandra,as sari si eu de disperata ce sunt,uneori,dar nu as rezolva mare branza,ca stau la parter

Anka,ii dau ceiuc destul de caldut,laptele la fel,caldut il bea,deci urmeaza ceva remediu nou

Marina felicitari pentru gatit bunatati ,suna tare bine si arata demential!

Votat si astazi pozicile fetelor

Estrella,tuseste sec,ca si cum ramane fara saliva si o deranjeaza

toate bulanele vaccinate

Sibylle si mie-mi face foarte mare placere sa te citesc si la faza cu veceu,am ras si mai rad in continuare,nu neaparat pentru gest ci pentru cum ai povestit tu.Esti tare scumpa

Mada

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MONI te astept sa ne aruncam in tandem.

MITZY si io m-am distrat cu "eu sunt nervos pana la subsol"'

MADA

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai nene, daca mi se pare ceva scarbos, mi se pare sa imi zica o femeie "te pup dulce, dulce de tot". Hai ca zici un "te pup", asta zice toata lumea, da' "dulce, dulce de tot"????
Asa o indica moaca mea???? Geez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

facut vaccin, totul ok, dormit copil

laptele nu-l schimbam insa incepem diversificarea!
si ca intotdeauna trebuie sa ma salvati: ce steamer mai ieftin pot lua si eu?
trebuie sa ne tineti pumnii ca nu stiu cum o sa ma descurc...

anka si eu credeam ca nu sunt di alea de 100 buc dar le-am gasit pana la urma, erau ambalate cate 2 pachete de 50 intr-o cutie

cris eu toate hainele mai mici le-am dat la saraci, o sa vad ce fac la celalat bebe

trebuie sa iau si cereale sa-i dau nopatea sa nu se mai trezeasca sa pape ca haplea

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIBYLLE, iarta=ma daca te-am suparat, sper sa fie totul bine pana la urma! Esti o mamica asa de sufletista, copiii tai sunt norocosi sa te aiba!

DIARUX eu sunt de acord, e mult mai usor de gasit asa ce ne intereseaza.

DEDICATIE SPECIALA PENTRU VOI: http://www.youtube.com/watch?v=yt-K5w1PFMo

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am pus si noi poze noi pe picasa fresh de la o sesiune de tavaleala intre jucarii. Enjoy!
Moni faina melodia.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anka, cine-o indraznit sa te pupe dulce dulce???!!! I-auzi nerushinare la ea!

Moni, nu m-ai suparat deloc. Super dedicatia!

Kimmy, mersi! Eu povestesc haios lucruri, dar nu stiu sa fiu sensibila.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput