Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Eu tot cu intrebarile mele..am sa va plictisesc!
I-am dat ieri 5 lg cu piure, azi vreo 10-15, dar daca ar fi fost dupa ea ar fi mancat tot castronelul...deci cat sa-i dau?sa incep sa-i dau atat cat vrea?sa-i inlocuiesc masa asta asa repede?
MONI_or multumim de dedicatie
ANKA cine vrea sa faci diabet?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

fetelor
HELP

Sofia refuza complet supica. azi am incercat doar de morcov si a scuipat tot, a inghitit intamplator un firicel microscopic pe care l-a vomitat dupa un minut. ce sa-i dau?
doctora a zis faina de orez de la 5 luni dar eu parca i-as da acum ca deja a inceput sa se trezeasca noaptea sa ceara de papa....
intrebare: aceasta faina de orez, trebuie neaparat cumparata din aceea special pt bb-i sau pot sa o fac si singura cu robotul???

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

marina eu stiu ca faina este speciala pt bebei

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vreau si eu o reteta de ciocolata de casa!!!Stiu ca si voi ati pus la un moment da aici pe forum o reteta.... dar nu mai stiu la ce capitol e!!Help me!!!!Please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

In prima faza e suficient sa ii dai cam 60-70 gr!!!!Stiam de suc ca pana la 6 luni cam atat este indicat sa bea!!!Asa ca piure cred ca e voie mai mult.... dar ia-o treptat!!

Faina de orez o poti face si la robot!!!Nu e prea buna... nu stiu daca ti-o va accepta!Si sa nu iti face sperante ca nu se va mai trezi noaptea!!! De ce ii faci supica doar de morcov??Incearca sa ii bagi si albitura. Si apoi treptat baga-i si alte legume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sybille, cine stie ce surpriza iti face sotul cu cadoul din garaj !!!! Io as INNEBUNI de curiozitate!
Mai povesteste-ne de Vladi, cum e ? Dar micuta?

Anca, esti de coma, nu mutra ta e de vina ci tipa respectiva e asa, mai siropoasa probabil....

Boti eu am citit o carte a unui japonez ( am uitat titlul si autorul ) despre cit de nociv sint microundele si de atunci evit sa-l folosesc si regret ca nu stiam de asta cit a fost Matei bebe, apa o fierbem acum la fierbator doar si fff rar incalzim ceva la micro

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

estrella, pai tocami asa am si facut. am incercat de mai multe ori supica cu morcov, pastarnac, patrunjel, telina dar a refuzat complet. si am zis ca paote sunt prea multe... Dar nici asa nu a mers

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

cap 58

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Boti , am gasit: cartii ii zice The true power of water, e scrisa de Masaru Emoto http://www.squidoo.com/masaruemoto

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput