Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Turtu dar nu papam sin de la 2 saptamini asa ca trebuie sa incep diversificarea.Pt cei alaptati exclusiv la sin diversificarea se incepe la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TURTU puseu, ne-puseu, si al meu a marait doua zile de imi venea sa ma aarunc de la etaj si sa ma urc repede inapoi, apoi iar sa ma arunc. acum s-a mai linistit, a inceoput iar sa se trezeasca la 4 prima data, ceea ce e bine.

ANKUTA nu-sh ce sa zic nici eu, dar daca voi cele care dati formula l-ati avea pe al meu care e pe tzitzi inca, cred ca ati face crize de paranoia zilnic. Nu numai ca habar nu am cat mananca , pentru ca nu am... "gradometru", sau "lactometru" la faimoasele tzitzi, dar papa cam 10 minute maxim 15 mai nou, asa ca...la 2 ore tzac pac iar. cred ca nu papa prea mult, nici intr-un caz cat ai vostri la bibe. si nici diversificare nu am inceput. Prin urmare...Io cred ca daca i-ar mai trebui, ar mai manca. zic si io, neprofesionista.

SIBYLLE preventiv, ca asa m-a apucat

am facut vaccinul de 4 luni azi dupa ce m-am certat juma de ora ieri in farmacie cu 4 (patru) bucati farmacisti. zic: vreau si eu infarix pentru 4 luni. Aia: pai ma duc sa vad daca avem in frigider. Se intoarce dupa un minut si serveste urmatorii clienti. Isi amintese de mine si zice: se uita colega in frigider. Incercam sa imi imaginez ce fel de frigider de carmangerie aveau aia de dura atat sa se uite. Apare un alt farmacist cu prospectul de la Infarix in mana ca un sul de hartie igienica. si cu cutia roz. eu recunosc cutia. si zic asta e. prima farmacista: da ce fel de infarix vreti? io: pentru 4 luni. Penta. Aaaaaaaaa, pai asa ziceti.
Bun. pleaca ala cu tot cu cutie si nu mai vine. Apare o a treia farmacista cu infarixul hexa. in cutie albastra. Zice : asta? Io: nu doamna, celalalt , penta. Da nu avem penta. Cum doamna nu aveti, da abia mi l-ati aratat. Nu ca nu e penta. Doamna, daca scrie 5 mare pe el e penta ca macar atata cultura generala am si io. ca 5 e penta si 6 e hexa. Aaa, stati sa mai intreb. Dau intre timp 4 telefoane, ca ma dadusera si pe mine peste cap si ma intrebau daca e ala cu Hp...sau ma rog. NU-s asa desteapta. Buuun. ma lamuresc si pana la urma mi-l dau pe ala cam neincrezatori de se uita toata lumea adunata la rand acolo in farmacie. Doaaaaamne, mare-i gradina ta.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare si de la noi!

Tocmai am venit de la vaccin si am culcat copiii, am fost plecata toata dimineata cu amandoi dupa mine. Acum sunt la fel de obosita ca ei, asa ca incerc sa revin mai tarziu.

Vaccinul care se face gratuit s-a schimbat, acum se face unul tetravalent (include polio injectabil). Eu aveam impresia ca vor baga unul pentavalent. Bebe e bine deocamdata, la celelalte a facut doar o reactie subfebrila, sa vedem acum ce va fi.

La multe lunite bebeilor aniversati!

Pupici!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Fetelor sunt o tuta rau,bebe meu s-a dat cu capul de dulap,era la minme in brate si incercam sa ii arat ceva si el s-a aplecat si poc.A plins putin dar caum cred ca se invineteste.

Mergi la inceput

A si nu pot sa intru in album imi dati si mie parola si daca da imi dati si pt emailva roggggggggggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux foarte tare, mi-a placut faza, auzi, sa te arunci si apoi sa vii sus ca sa te arunci din nou Inca nu stiu nimic de brad ca nu i-a adus ieri, poate azi...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIANAAAAAAAAAai aparut! eu te-am sunat de pe cosmote aseara. avea legatura cu patzania povestita mai sus. stiam si eu de noul vaccin. pupam tizul vaccinat

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mersi Ioana si Maitrey de raspunsuri.A mea e sensibiloasa din fire si mi-e cam teama de reactia ei.
Kimmy a mea am descoperit ca tusea de la muci.Ii tragea si apoi tusea de la ei ca se ineca.Vezi poate e la fel si la Timeea.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello si de la noi!!

Ella bine ai revenit in tara! Uite, am vazut ca si ANKA ti-a pus niste retete.. mai pun si eu cateva poate te inspira:

Piure din cartof si mar (de la 5-6 luni)

Ai nevoie de: 2 cartofi potriviti, un mar, o lingurita de unt, 2 linguri de lapte-formula sau lapte de la san.
Cum procedezi:
Speli bine cartofii si marul, apoi ii pui la copt, in tava, la cuptor. Marul va fi gata mai devreme, asa ca vei curata pulpa coapta si o vei pasa bine prin sita sau cu furculita. Procedezi la fel si cu cartofii, cu precizarea ca acestia trebuie sa fie mai degraba "prea copti" decat "aproape copti".
Amesteci piureul de cartofi si mar cu laptele cald si untul, apoi freci totul cu o lingura de lemn pana cand obtii o spuma. Piureul acompaniaza cu succes galbenusul de ou fiert sau ficatul de pui. Mai tarziu, este o granitura delicioasa pentru perisoarele din carne de vita cu sos de rosii de exemplu.

Piure de mar si portocala (de la 5-6 luni)
Ai nevoie de: 100 g mere golden, 90 g portocala, apa.
Cum procedezi:
Decojeste marul, scoate-i samburii, taie in bucatele mici. Feliile de portocala taie-le marunt, atunca pielitele mai groase, samburii.
Fierbe totul timp de 10 minute la vapori. Strecoara, arunca lichisul de fierbere. Da prin mixer, serveste cald sau rece.

Piure de para si banane (de la 5-6 luni)
Ai nevoie de: 100 g pere, 100g banane.
Cum procedezi:
Gateste bucatile de para si banana la vapori, timp de 10 minute. Arunca sucul rezultat.
Da-le prin mixer pentru a obtine un piure si adauga si o masurica de cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Estrella, sfatul meu e sa nu aruncati direct apa in care au fiert fructele sau legumele. Dupa ce mixati fructele, mai trebuie agaugat un pic de suc pt a face pireul mai moale si mai putin lipicios. De altfel si mixatul se face mai usor cu un pic de zeama.

Diarux, si eu te pup. Tot preventiv !

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput