Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bufi, tecky, v-am votat si eu, dar pe flo nu m-au lasat s-o votez, cica am votat deja. flo, cum e la tine, nu e tot vot din ala zilnic?

serbanica, noi nu incepem diversificarea decit la 6 luni, asta-i planul. Miine mergem la controlul de 4 luni si-o sa vorbesc cu pediatra sa vad ce-mi zice ea, dar deocamdata nu m-agit cu altceva in afara de tzitzi.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu pun bot diloc. Gata, am 2 mesaje pe ziua de azi.

Bine ca ai mai scris de pisici, acu imi amintisem ca am citit ce ai scris.

Turtu, o sa pun poze cand fac bradul, cred ca il fac in week-end. Pe mine ma tortureaza sotul : a parcat in garaj o cutie mare si grea, a rupt toate etichetele si nu am voie sa o desfac. Spune ca e cadoul de Craciun. Ori isi bate joc de mine si e iar un WC pai mai bine ascundea naibii cutia, ma lasa sa sufar aiurea ! :-))

Cred ca exista puseu de 4 luni, toti bebeii de aici parca au avut o perioada mai dificila la 4 luni.

Alina Maria, imi pare rau ca ati avut probleme, sper ca toata lumea e sanatoasa acum!

Eu am votat o poza, dar pe cea a lui Tecky nu am reusit pt ca nu stiu care poza tre votata si nu deschid sesiunea de la pepenasi acum. Am alta sesiune deschisa pe google acum. Imi spui te rog care e poza ?

Ah, si am mai votat un bebe Mos Craciun, superb copilas, dar nu mai stiu a cui e.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dana, nan 2 deja? pai nu e de la 6 luni? ti-a zis doctorul ca se poate?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

boti, eu incalzesc apa in cana din aceea cu fierbator

_

POZE

am si eu cana cu ferbator ... dar a mea face de la apa de la robinet calcar pe ferbator si mie cam frica sa ii dau....
stie cineva cum se indeparteaza calcarul de pe ferbator?????

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

alinansa, cu otet! ca si cana mea face calcar dar ii pun otet si o las asa cam o ora si dupa aceea se spala foarte usor, nici nu trebuie sa freci....

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MARINA mie asa mi-a spus dr., ca odata cu diversificarea, in cazul nostru ca suntem pe formula, de la 4 luni sa schimbam si laptele!!Acum din cate am inteles nu e musai, dar eu am simtit ca nu-i mai place si chiar nu mai manca bine Nan 1, asa ca...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Alina eu stiu ca calcarul de pe fierbator se curata cu lamaie

Boti si eu fierb apa,las sa se raceasca si dupa ce ajunge la temperatura potrivita pun in termos,asa ca e pregatita apa tot timpul,nici macar nu mai trebuie sa ma complic cu MU
Pare buna ideea si cu caloriferul.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cea mai tare metoda de curatat cana aia fierbator e cu Fanta nene.
Bagi Fanta in ea cat sa acopere rezistenta, bagi in priza, dai un clocot, stiti cum iese?? Ca noua!!!
Am vazut la Discovery sa mor io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Timi de aseara tuseste!Ce sa fac cu ea?Ca nu pare racita,doar tuseste,parca ar supara-o ceva in gat

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

asta ca sa ne dam seama cate chestii ciudate are fanta in compozitie

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IZA ser in nas caldutz sau nazomer la greu si aspirata cu batista bebelusului...si noi mai tusim asa razlet

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput