LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
intru si eu o fuguta sa va multumesc mult pentru sustinere si sa-i urez Biancai
LA MULTI ANI
sa cresti mare si sanatoasa si sa o iubesti mult pe mami.
Dana, eu am intalnit in parc 2 baietei cu numele Darius si imi place tare mult. chiar ii spuneam sotului ca daca o fi sa mai facem un baiat sa-i punem Darius. cat despre clame, Daria nici nu le baga in seama, sta cumite cand i le prind si apoi isi vede de treaba ei ![]()
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
'Na seara
Iar scriu de acasa la tastatura asta care nu functioneste decat cand si cum vrea, asa ca nu prea am semne de punctuatie decat din doi in doi
. Iertare
Hehe...Lala, eu inca ma distrez pentru ca nu are Luca teme... Cred ca o sa "rad" copios cand o sa avem si de-astea
Dar asta sa fie problema/ Sanatosi sa fim/
Am tot citi zilele astea la subiectul Emmei, fetita Aidei Ciolac. Doamne///
Cat chin si cata putere trebuie sa aiba mamica. Ma tot gandesc la ele si tot mai sper sa se faca o minune...
In seara asta mi-a sunat la usa un baietel murdar si vai de el intrebandu-ma daca nu primesc cu colindul. Nu ma intrebati de ce dar am spus ca nu. Si atunci m-a intrebat daca nu am sa-i dau ceva de mancare.
Puiul mic. Era flamand si inghetat. I-am facut rapid un sandvis cu doi cremvursti si i-am dat doua banane. Cand i le-am dat m-a intrebat daca nu-i pot da si putin apa, ca-i e tare sete.
Sufletele chinuite. L-am mai chemat mai tarziu si i-am mai pregatit cate ceva de mancare si un ceai cald. Mi-a spus ca e din Dragomiresti si ca spala parbrize in intersectie cu fratele lui de 14 ani, pana i-a gonit politia. Iar acum merge cu colindul ca sa mai stranga bani sau de mancare. Offff...ca tare mi se supe sufletul cand vad copilasi chinuiti/
A...Luca a tinut mortis sa-i dea jucarii. Puiul meu...luase jucariile care ii sunt lui cele mai dragi, sa i le dea. Pana la urma l-am convins sa-i dea numai una. Bietul copil doarme intr-o sala de calculatoare.
Sunt asa de trista ca nu-i pot ajuta mai mult... ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Sa nu uit: Mari (Irlandeza) am vazut pozicile cu Patty la 11 luni, e delicioasa ! Ce Craciunita-spiridus aveti voi acolo, o frumoasa! Si ati aranjat f frumos coltisorul pt Craciun Sarbatori fericite!Mary (Nemary) imi pare tare rau pt tatal tau La cat mai multi pasi singurica![]() |

Multumim , multumim.Shose, Danonique, Emabucuresti
multumim si voua.MARINELA
P a t t y - la 11 luni newCraciunita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">[green]Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
alina023 spune:
Recitind mi-am dat seama ca am scris un mesaj foarte trist. Si nu as vrea sa va intristez si pe voi, acum inainte de nani.
Sa va spun ca in seara asta i-am facut Anei poze incaltata cu bocancii lui ta'su. Nu va puteti inchipui cum ii veneau bocancii aia pana la pampers.
Am ras copios. Maimutizca mea draga...
Evident ca a vrut si Luca, asa ca am facut un photo shooting
.
Merg sa-i citesc lui Luca povestea de seara. Va doresc somnic usor si sa ne auzim cu bine maine.
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Eu as vrea sa incep sa-i dau Anei lapte Nestle junior 1+. Ce parere aveti? Ati auzit despre el ceva? Lala? Laurici D? Roli? Alte zuze cu puiuti mai mari? Oare sa ii dau se-asta sau sa o trec incet incet la lapte de vaca? Parca n-as vrea totusi sa o trec mai devreme de 2 ani.
Voi cum veti proceda?
Multumim
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
seara buna
taman ce am aflat ca laptopul meu a facut un mare buff ieri .. eva a impins tarcul si s-a agatat cu mainile de masuta pe care era laptopul .. si a aterizat direct pe gresie, ma mir ca mai merge .. Doamne .. cred ca de acum incep nazdravaniile .. nu va mai spun ca ajunge cu mana la butoanele de la aragaz si era sa dea drumul la gaze, noroc ca am vazut-o ..
alinus am citit si eu ..
cata putere pe mamica ei .. sa stii ca nici eu nu le dau bani copiilor care suna la usa .. le dau de mancare caci banii nu stiu exact unde ajung ..
lala tot respectul .. esti o super mami

alina
multumim ca ne-ati vizionat 
shose si eva mai facea nesarate din astea .. o lasam cat o lasam si cand nu mai rezistam, mergeam la ea si ii bagam
si adormea la loc ..
marinela tu ne urmaresti asa din umbra?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Am uitat sa va intreb ceva. Eu as vrea sa incep sa-i dau Anei lapte Nestle junior 1+. Ce parere aveti? Ati auzit despre el ceva? Lala? Laurici D? Roli? Alte zuze cu puiuti mai mari? Oare sa ii dau se-asta sau sa o trec incet incet la lapte de vaca? Parca n-as vrea totusi sa o trec mai devreme de 2 ani. Voi cum veti proceda? Multumim ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
eu voi merge pana la 1.6 ani pe nr 2 si apoi voi trece la 3 iar laptele de vaca cred ca o sa=l bag pe la 3 ani, cam asa.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
gata .. fug la 
noapte buna
somn usor
am primit sms de la lala, sunt bine amandoua, va pupa si va multumeste pentru urari.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cocodutz spune:
buna fetelor
imi cer scuze ca am disparut ca magarul in ceata. hana a facut o alergie de la ospamox i-au iesit niste bubite mici si rosii peste tot si am oprit antibioticul ca sa aflu ca nici nu avea de ce sa dau antibiotic, fata nu avea infectie, ci virus, asta i-a iesit la analize de sange...in fine, cred ca medicii dau prea usor antibiotice copiilor.
in al doilea rand mor de nervi pana la loghez si pana gasesc pagina, ptr ca mi se deschide f greu forumul, nu stiu de ce, dar ptr o pagina mi-s luat si 40 de secunde...si eu nu am net la serviciu, sunt profesoara, intru p net cand am tipm acasa...iar in ultima vreme nu am mai avut 
dar slava cerului ca fata e bine, si-a revenit complet fara sa-i mai dau antibioticul...saraca.
va pup p toate si va doresc sarbatori fericite si sa va fie copiii sanatosi si fericiti. intre timp sper sa mai intru sa scriu si sa va mai citesc
ceska777 spune:
Ellenuta,
ma bucur ca lala20si Bibi sunt bine. Sper ca au avut o aniversare frumoasa. E prima si e cea mai speciala! Toata ziua m-am gandit la ele.
LalaD,
programul cu somnul asa cum l-ai descris pentru Andrei parca e al lui Benji al meu. In jur de 20 in pat, uneori o trezire pe noapte (azi noapte intre 00-1 a stat treaz sau somnolent si a tot marait-o fi de la dinti?) si cel tarziu la 7:30 e iar in forma pentru o noua zi.
Azi am fost sa ducem nepotilor lui Tobias (dupa verisoara) cadourile de Craciun si pentru ziua de nastere a celui mic pe 27dec. Au 3 si 5 ani. Cel mare ne-a asteptat in usa cu un nas rosu din plastic pe nas, caciula de mos Craciun si o desaga in care erau cadourile pentru Benji al nostru de Craciun si ziua lui. Cel mic i-a "donat" papucii lui de casa de la gradi de anu trecut ca ii sunt mici-"Pentlu Benjamin!" si i-a luat de la spate unde ii avea ascunsi. (Cred ca face o traditie din a-i da lui Benji/ a se desparti ceremonios de papucii lui de casa-asta e a doua pereche ce o primim :-))))) )
Apoi l-au luat la smotocit, se uita sotul uimit la ei ce tandrii sunt doi baietei cu un bebe. I-au adus o cutie cu masini sa se joace cu ei pe covorul cu strazi, parcari si garaje din living. Benji i-a dezamagit, a vrut sa dea ture prin casa lor. S-au asezat amandoi pe canapea si strigau: "Benjamin sta la mine in poala! Ba la mine!"
Mami lor a vrut sa se convinga ca Benji stie sa mearga in 4 labe, sa nu sara faza asta care e bine pentru legaturile neuronale intre cele doua emisfere cerebrale (amandoi parintii sunt proefesori!). Si au facut toti patru ture in patru labe: Kerstin in patru labe, sub ea in patru labe Benji, pe ea cocotat in carca cel mic si dupa ea cel mare tot in patru labe. Parca erau o ursoaica si trei pui.
Apoi baietii s-au bucurat ca nu s-a bagat asta micu la biscu trasi in cioco! Cam asa ar arata si fam noastra cu un nr2! La faza asta Tobias a dat ochii peste cap, in masina a zis insa ca "jocurile sunt mai haioase in 3 daca nu se poate in patru!"
Merg si eu la nani.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 9
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Sarbatori fericite!
La cat mai multi pasi singurica