LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)
Raspunsuri - Pagina 14
Shose spune:
Imi pare asa rau sa aud de bblusi bolnavi! Sanatate multa Monica pt Clara mica, Doamne cat a trebuit sa mai traga zilele astea. 
Ma bucur ca Dudu de Gratzi e mai bine si isi fac medicamentele efectul.
si pt Ozi cu nasuc infundat. Ce a facut la concurs?
AncutzaB s atreaca odata si la voi nebunia si sa nu mai puneti BB in functiune ca ma sperie si pe mine, dar pe cei mici.
Vazut pozicile Gabrielei si mi`au placut copii ei dragalasi, mi`a placut atelierul Mosului iar tortul cred ca a fost tare yammmyy
Ema is back!
Ema, nu a fost tot we, a fost de sambata seara pana duminica dupa masa. Abia am avut putin timp sambata sa mai stam si noi ca alta data, iar duminica dimineata in loc sa fac curatenie am iesit la cafea cu niste prieteni si n`eam lungit pe afara pana spre dupa amiaza.
We viitor e stabilit doarme la bunici 2 noptzi ca si asa o asteapta si au facut la planuri... .
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Elle in linistea asta io iti citeam blogul si admiram Bitzilina frumoasa si cand plange.
Fetelor am uityat sa va spun...premiera pt noi.
Noaptea trecuta am culcat Pip mai tarziu, pe la 9 ca sa doarma dimineata mai mult. Si.... in loc sa faca asta, s`a trezit la 2 sa se joace, radea toata si era asa vesela, abia am reusit sa o culc dupa 40 d emin. Trezire iar la 4 juma pt papa si de la 7:15 in picioare de tot.
Ce ma fac? Sa nu devina obijnuinta. Ai vostri se trezesc noaptea cu chef de joaca si de conversatii???
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Fetelor am uityat sa va spun...premiera pt noi. Noaptea trecuta am culcat Pip mai tarziu, pe la 9 ca sa doarma dimineata mai mult. Si.... in loc sa faca asta, s`a trezit la 2 sa se joace, radea toata si era asa vesela, abia am reusit sa o culc dupa 40 d emin. Trezire iar la 4 juma pt papa si de la 7:15 in picioare de tot. Ce ma fac? Sa nu devina obijnuinta. Ai vostri se trezesc noaptea cu chef de joaca si de conversatii??? Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Nu , slava domnului, ca asta imi mai lipsea
Dar Andrei din 7 nopti se trezeste in 6 sa manance
Dar la noi ultima masa e la 19.00 si la 20.30 e in pat . Dimineata se scoala la 7.30- 8.00
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta wow .. ce liniste pe aici .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Asa este Ellenuta.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 27 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Lala asa era si la noi, la 6 sau 6 si ceva fructe cu branzica sau iaurt, iar la 8 juma` lapticul si somnic. Se trezeste la 4:30 sau 5 sa pape iar si adoarme instantaneu.
Dar noaptea trecuta ce s`a intamplat nu stiu, statea in picioare, radea si arata cu mana spre o rama cu poza de pe noptiera, semn ca sa i`o dau.
Am luat`o intr`un final cu noi si a adormit acolo, cu suzeta, destul de greu.
Crezi ca se mai repeta faza?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta wow .. ce liniste pe aici .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Pai sa iti spun

- facut baie la 2 pitici, schimbati, facut papa, administrat papa la unul, alalalt papa singur, facut papa pentru adulti, pregatit piticul de nani, il mai las 5 minute in leagan si il duc in pat langa plusatii lui, trecut in revista daca al mare si-a scris temele, repetat lectiile, facut ghiozdanul. Pregatit hainele pentru maine la scoala , trimis piciul mare sa treaca in pijama , asta mai are o ora de citit/ desene/ jucat la alegere pana la nani.
Sper sa ma apuc sa pap si eu, apoi dus si in pat la nani .
Ce zici ?
Cam asta e programul meu de seara
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
Lala_D spune:
Shose poate era fata odihnita ![]()
Eu in cazuri din astea cred ca ma intorceam pe partea cealalta si l-as fi lasat sa se joace in pat cat vroia .
De fapt asa mai faceam cand il apucau pe Bogdan insomniile.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
Shose spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Pai sa iti spun ![]() - facut baie la 2 pitici, schimbati, facut papa, administrat papa la unul, alalalt papa singur, facut papa pentru adulti, pregatit piticul de nani, il mai las 5 minute in leagan si il duc in pat langa plusatii lui, trecut in revista daca al mare si-a scris temele, repetat lectiile, facut ghiozdanul. Pregatit hainele pentru maine la scoala , trimis piciul mare sa treaca in pijama , asta mai are o ora de citit/ desene/ jucat la alegere pana la nani. Sper sa ma apuc sa pap si eu, apoi dus si in pat la nani . Ce zici ? Cam asta e programul meu de seara O zi excelenta ! Lala. Bogdan si baby Andrei (27.12.2007) Poze Aventuri |
Tu Lala, dupa antrenamentul asta, tu cand te faci `mare` te faci si mai puternica.Io sunt o plangacioasa, imi dau seama ca ma vait din nimic, pe langa ce fac alte mamici.
De la primul bb ai fost asa puternica si responsabila sau s`a mai imbunatatit situatia pe parcurs? Ca sa stiu daca mai astept ceva de la mine

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
Ellenuta am vazut ca ai mai pus poze..foarte frumoasa e Eva.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 27 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
Shose hai ca mi-am mutat farfuria in fata tastaturii ![]()
La Bogdan m-am intors la birou la 3 luni dupa nastere asa incat a trebuit sa ma organizez ca nu aveam ajutor decat pana in momentul in care intram in casa . Apoi ramaneam eu cu sotul si bebe.
Sincer eu sunt capricorn din ala organizat ![]()
Dar ...imi stabilesc prioritati .
Adica "uit" sa frec saptamanal faianta si prefer sa ma joc cu baietii, la bucatarie fiindca imi place sunt rapida etc
Am avut noroc ca nu sunt panicoasa si am luat lucrurile usor cu toate bolile lui Bogdan.
Iar la Andrei e mult mai usor.
Dar am facut si multe greseli ![]()
Eu sunt genul " fa asta acum ", Bogdan e genul " peste 5 minute" asa ca mai ies scantei ca nu am suficienta rabdare sau tact ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri

Eva Maria (14.01.2008)