LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Stoisor, Elle va multumesc mult. Stiu ca o sa va mirati dar aici nu se recomanda la copii care papa deja meniu complex (cam peste 7 luni) trecerea la lapte fara lactoza.Se da un lapte cu mai putina lactoza si imbunatatit cu morcov (e dulce) de la Milupa. Asta primeste si Clara dimineata si seara.
De zahar si sare stiam si eu..i-am pus in orez.

Off..Doamne ajuta sa fie bine cat de repede.

Ma duc ca s-a trezit. Chiar..asta e noua..nu mai doarme ziua decat vre-o ora impartita..desi e fleasca rau.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Moni i mai poti da si mar copt cu branza de vaci,dar tot tu sa o prepari,banana cu branza de vaci,eu i bagam si o lingura de orez in ele
grija la carnita,noua ne-a spus atunci piept de pui fara pielita pt ca nu are voie deloc grasime si fiert separat de legume
a si am mai avut si problema ca sa colorat pitik de la morcov si mi-o suspecta de icter desi avea ficatelul in limite normale ,am facut analiza si nu era icter ,era de la morcov

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

da Moni si noi am luat Milupa hn 25 ,despre el e vorba,dar nu a inghitit nici o gura din el,si atunci i-am luat Nan fara lactoza si cred ca a fost mai bine asa ca se galbenea detot de o si internau astia cu forta
sanatate multa

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Stoisor, Elle va multumesc mult. Stiu ca o sa va mirati dar aici nu se recomanda la copii care papa deja meniu complex (cam peste 7 luni) trecerea la lapte fara lactoza.Se da un lapte cu mai putina lactoza si imbunatatit cu morcov (e dulce) de la Milupa. Asta primeste si Clara dimineata si seara.
De zahar si sare stiam si eu..i-am pus in orez.

Off..Doamne ajuta sa fie bine cat de repede.

Ma duc ca s-a trezit. Chiar..asta e noua..nu mai doarme ziua decat vre-o ora impartita..desi e fleasca rau.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lala D am citit si eu blog-ul tau..mi-a placut.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 27 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Lala D am citit si eu blog-ul tau..mi-a placut.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 27 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ma bucur mult ca ti-a placut

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roxana ce ieftin e in comparatie cu ce gasisem eu Pe site-ul gasit de mine era 65ron/kg Acum sa vad cum fac sa am si eu pt Thea asa un tort frumos si gustos

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cam scump, [b]LauraI[b], dar ce nu facem pt prima aniversare?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

la multi ani bibi scumpa!!!!!
lala sa-ti creasca mare si sanatoasa biencuta,doamne ce ne-am mai rugat pt ea acum un an...doamne doamne o iubeste mult si sunt sigura ca o sa aiba grija de voi sa treceti si de greutatile astea...va pup!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

ma bucur mult ca ti-a placut

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Da, mi-a placut.

ALBUM si Alte POZE
AMR= 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

wow .. ce liniste pe aici ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput