LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna fetelor!
LA MULTI ANI SANATATE SI FERICIRE TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI SI AZI.
MONI,am avut si eu probleme cu fata ca si tine,dar nu a tinut f mult.pt diaree mi s-a dat ENTEROL +REGIM.A fost f eficient. iar ca si mancarica : orez cu morcov, mar copt, banana cruda. atat. si ca sa nu se deshidrateze Hidrasec.
Sanatate multa!

http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Fetelor, eu n-am bagat-o asa pe atatea faninoase si cereale, din pricina sa nu devina garsa

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Las' ca bag eu la greu in Andrei si cereale si fainoase si ...ce daca ... tot manechin e , nu are inca 9.000 kg
Asta asa ca sa spulber mitul ca ingrasa cerealele

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Fetelor, eu n-am bagat-o asa pe atatea faninoase si cereale, din pricina sa nu devina garsa

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Las' ca bag eu la greu in Andrei si cereale si fainoase si ...ce daca ... tot manechin e , nu are inca 9.000 kg

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Da, dar Andrei aproape merge singurel; buburuza face cativa pasi de mana, si apoi, o ia "la fuga" de-a busilea.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Gabriela, ce petrecere frumoasa a avut ioana! si ce tort superb. unde l-ai facut?
am vazut si pozele de la Atelierul lui mos craciun. noi n-am ajuns si nici nu cred ca mai mergem anul asta...mie groaza de aglomeratie...si cumparaturile de craciun le-am facut deja ca sa evit imbulzeala....

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Anca , sa-i fie de bine fasolica la Stefan!
Intr-atevar s-a distrat Ioana la petrecere. Tortul l-am facut la un laborator de cofetarie-patiserie in manastur pe str. Mehedinti, a fost superb, hai s-ati spun un secret: am pus lumanarea invers pe tort si am observat doar in poze, asa ca am inversat pozele in oglinda, ca sa fie lumanarea bine.
Iar la atelierul mosului nu e aglomeratie.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Buburuza de 1 an
Albume

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Da, dar Andrei aproape merge singurel; buburuza face cativa pasi de mana, si apoi, o ia "la fuga" de-a busilea.

Buburuza de 1 an
Albume

Pai se consuma mult mai multe calorii la mersul in patru labe decat biped , e o miscare complexa care solicita mai multe grupe de muschi.

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca, mmm, fasolica ..mi-ai facut o pofta!

Sa-i fie de bine lui Stefan - sa te tii parzturi, la noapte !

LalaD, poate, dar eu nu ma 'risc'; ii dau si ei, o data pe saptamana cereale si in fiecare seara, pe la 18:30 un biscuite.
Amdescopirt ca nu prea se mai satura l aora 20:30 cu 300 ml lapte; cred ca trebuie saplic 'schema' ta: ceva consistent pe la 19:00 si mai putin lapte la culcare.

Gabi, ce dragalas e Ionut ; si Ioana , ce preocupata e!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
buna fetelor!
LA MULTI ANI SANATATE SI FERICIRE TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI SI AZI.
MONI,am avut si eu probleme cu fata ca si tine,dar nu a tinut f mult.pt diaree mi s-a dat ENTEROL +REGIM.A fost f eficient. iar ca si mancarica : orez cu morcov, mar copt, banana cruda. atat. si ca sa nu se deshidrateze Hidrasec.
Sanatate multa!

http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Vai de mine ce speranta mi-a insuflat mesajul tau!!! Medicamentele scrise de tine nu imi spun nimic dar m-am uitat la compozitie si am ajuns la concluzia ca exact acelasi tratament il avem si noi doar ca avem alte denumiri.
Doamne ajuta sa fie cat de repede mai bine...abia ieri dupa-amiaza am inceput ca am avut antibiotic de dat. Ufff

La pranz a papat asa orez cu marcov si carne de vacuta inbunatatit cu patrunjel si marar de gust. Ar fi mancat ea si mai mult dar nu ii dau decat putin si des de mancare pana isi revine.

Acum incercam banana...sper sa avem mai mult success. Ieri nu a luat decat 2 linguritze.

multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

off Moni ,imi pare asa rau sa aud de Clara ca e tot bolnavioara,ti-a reamintit si Elle reteta aceea,incearca te rog si inlocuiestei deseara si dim laptele cu cate o sticla de laptic dinacela,e f bun,cel putin Sara la papat fara proteste,te rog,fa reteta asa cum am scris acolo ,cu branzica facuta de tine ,pune si vf de cutit de sare si zahar (ca chiar are nevoie de ele acum)si sa vezi ca va fi bine,te rog,hai curaj
iti iasa exact 2 sticlute de laptic special pt seara si dim...si in el i poti pune bioticsul(eu biotics i-am dat atunci)
noi am baut lapticul asta 2 zile si ne-am intrat in normal cu scaunele,nu numai de la el dar apoi am trecut la Nan fara lactoza,o cutie si apoi laptele ei normal

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Am prins discutia cu cerealele. Clara papa de la 6 luni in fiecare seara cereale cu lapte, de la 7 luni am introdus si fructele cu cereale si in general nu lipseste cartoful din mancare (are vitamina C si ajuta la prelucrarea fierului din carne). Si are(avea inainte de diaree) 8.800. Si nici nu merge in patru labe si nici nu merge in picioare. Asa ca eu as spune ca cerealele nu ingrasa

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele.

LA MULTI ANI, BIANCA MIHAELA!
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA ALATURI DE MAMI, SA O FACI FERICITA TOATA VIATA! Iar tu mami sa te bucuri de Bianca, si tot binele din lume va doresc.

BABEE
SERBAN, SARA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI!

Am reusit sa citesc din urma.
Shose aici sunt. In week ne-am uitat la tv si anume la 101 Dalmatieni (eu, Ioana si tati)..i-a placut f mult Ioanei, iar de azi am inceput si eu curatenia..inca nu am terminat..mai ales ca Ioana e maraita, i se vede dintisorul inca nu a spart gingia..aspteptam sa iasa pana de Craciun.
Nermary imi pare rau pt tatal tau, si felicitari pt primi pasi Dariei, la cat mai multi pasi si siguri.
rlc sandor foarte frumoasa poezia.
roli 25, monicaa off..imi pare atat de rau de bebeii vostri..insanatosire grabnica...si multa sanatate.
Gabriela am vazut pozele sunt f frumoase...de tort nu mai zic...Felicitari pt cei 2 dintisori..e bine ca nu a facut febra si nici nu a fost marait.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 28 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput