LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
moni off Doamne .. dupa ce ca era clarita bolnavioara, o tragi si tu acum. imi pare tare tare rau. cred ca e super bazaita piticuta .. poate e nevoie de ceva analize mai amanuntite? ar fi ideal daca ai putea sa-i dai smecta (la copii asa mici se da un sfert de plic). ce laptic ii dai? uite o reteta de la stoisor .. poate va ajuta.
"Branza de vaci resuspendata in decoct de orez"
se pun 3 linguri spalate de orez in 750 ml apa la fiert,se fierb pana scade la apr 500 ml si orezul este sfaramat ,se mixeaza totul in blendar,separat se face branza de vaci din lapte cu minim de grasime si lamaie ,se pun in blendar 2 linguri de branza de vaci ,se adauga SARE SI ZAHAR ,un vf de cutit, se mixeaza bine totul ,se pun in doua sticlute ale copilului (ies 250 ml de laptic)si se servesc seara respectiva si dimineata in loc de sticla de lapte obisnuita pt ca acesta trebuie scos din alimentatie pt cel putin 2 zile,in seara urmatoare se prepara inca o portie.
ma rog sa va insanatositi repede.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
eu i-am pus colargol si nu a dat afara nicio picatura .. strangatoarea lu' mama .. lasand gluma la o parte .. i-am pus picaturele si nu am vazut nici un muc dupa .. desi ii curgeau si ii "auzeam" in nasul ei .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
La noi a functionat de fiecare data. Eu zic sa continui sa-i pui 1-2 pic de 3 ori/zi
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
Laura, la litrul de apa pun ambele plicuri, uneori si 3 ( unul in plus de afine) daca stiu ca nu bea mult si vreau sa fie concentrat.
Dar la noi e valabil la Bogdan ca el bea ceai cand e bolnavior, Andrei inca nu a avut nevoie.
Oricum ceaiul rezultat e chiar gustos, Bogdan si acum il bea neindulcit, asa simplu.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
roli25 spune:
Laura eu ii pun colargol ziua ca sa-l sterg si ii mai trag si cu pompa cand incepe sa-i curga, la culcare ii pun ophtamesone n
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa La Multi Ani Bianca sa cresti mare si sanatoasa si sa o bucuri pe mami in fiecare zi cu zambetul tau!! Fetelor eu sunt out of order. Nedormita, cu diaree si eu de sambata, cu un copil extrem de miorlait si prost dispus care nu vrea nici sa bea, nici sa pape, nici sa doarma. Clara nu mai vomita de sambata dar inca are diaree. Ieri am schimbat cred ca peste 20 de pamparsi ca face multe multe parturi cu stropi. E fara vlaga si plange din orice. Mie nu mi se pare ca si-a revenit mai deloc. Astept pana miercuri cel tarziu si iar merg cu ea la doctor ca mi-e teama sa plec cu ea asa la drum.Solutia aia cu electroliti si saruri i-o dau cu seringa de la Nurofen ca altfel nu o bea iar de ieri dupa-amiaza am inceput si tratamentul pentru flora intestinala ca am terminat cu antibioticul. Acum la pranz incerc sa ii dau orez cu legume si un pic de carne de vaca ca orez simplu cu morcov nu mai manaca. Isi face greata de la el si scuipa iar apoi urla de mama focului de foame. Va pup si incerc macar sa intru sa urez toate cele bune clopotzeilor care implinesc un an. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Off, ce mai tragi si tu!
Nici banana nu papa? Sau branzica de vaci?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Roxana, tot din rulada si ce mai zici tu e si torul buburuza. Deci e bun Cat ajunge kg la Piticot, mai stii? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 |
38RON/kg

!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ploscariu spune:
Buna ziua, fetelor!
Am de recuperat...
Multumim pentru urarile de La multi ani!
Si LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor, scuze de intarziere pentru cei de ieri

Petrecere de ziua lui Ioana a fost foarte frumoasa, am pus si poze
Vineri am fost din nou la atelierul lui Mos Craciun, l-am dus si pe Ionut, dar s-a speriat si a inceput sa planga.
Si la Ionut i-au mai iesit doi dintisori (dintisorii 5 si 6 ), jos, se vad coltisorii, nu a avut febra si nici nu a facut scandal.
Ellenuta, Eva e foarte bine ca greutate, Ionut a avut la 6 luni 10 kg, la 9 luni a avut 11 kg, iar de la 9 la 11 luni a mai pus 200gr, dar am avut mare grija la alimentatie, fara fainoase, fara zahar, fara cereale, fara banane, fara cartofi, fara biscuiti, fara orez, si in loc sa-i dau portie intreaga de mancarica, i-am dat jumatate de portie, restul lapte de mama, regim tinut 3 luni jumate ; acum nu mai tinem regim si manaca orice, inafara de carne de porc, prajeli, mancare condimentata, muraturi, miere de albine. Ieri i-am pus in manuta o felie de paine si una de sunca de pui si a mancat singur, azi a mancat singur o banana intreaga.
Pupici!
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ginnette spune:
Si eu sunt 'fan' Colargol; scoate niste lumanari ....
Fetelor, eu n-am bagat-o asa pe atatea faninoase si cereale, din pricina sa nu devina garsa ![]()
!
Buburuza de 1 an
Albume
anca.b spune:
Sa va spun ce a papat azi la prinz stefan? fasole frecata. cu o jumatate de felie de piine. i-a placut maxim...a lins farfuria...acum sa vedem urmarile...asta apropo de copii grasi si regimuri...hihihi
Monica, sanatate multa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gabriela, ce petrecere frumoasa a avut ioana! si ce tort superb. unde l-ai facut?
am vazut si pozele de la Atelierul lui mos craciun. noi n-am ajuns si nici nu cred ca mai mergem anul asta...mie groaza de aglomeratie...si cumparaturile de craciun le-am facut deja ca sa evit imbulzeala....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Cat ajunge kg la Piticot, mai stii?