LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

BIANCA, LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mami tau,sa-i dai putere sa mearga mai departe!

Anul tercut "treceam" din an in paste pe aici, eram ocupata tare cu jobul(am lucrat pana pe 31.01),voi aveati un ritm nebun la scris,Bibi a fost primul clopotel de care am aflat ca s-a nascut si tare m-a emotionat dar chiar m-am rugat pt ea sa treaca cu bine...si acum cand te uiti la ea nici nu zici ca e copil nascut prematur

Am admirat si eu poze cu Paty si Creata 3,daua frumuseti blondine.

Ramo votat baiatul

Lala asa zice si sotul meu cui nu-i place sa nu vina la noi daca nu sunt geamurile sterse,dar are o sotie maniaca caruia ii sta pe creier,viseaza noaptea ca nu sunt sterse..Nu e vb numai de Craciun ci tot timpul, daca vad o pata mica mica pe geam mi se urca la cap,cel putin o data pe luna le sterg.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce-mi place cum v-ati organizat vacantele, Roli, LalaD - super!

Anca, off, sa treaca repede mucii; stiu cum e sa nu poata respira!

Si, sunt de acord cu LalaD, a propos de 'smotru'; in afata de curatenia pe care o fac la 2 sapt, altceva, nimik. Si eu zic la fel: intr-o casa cu bb nu cred ca s-ar uita cineva dak ai spalat geamurile sau dak ai lustruit mobila.

Un special pt Stefan, ca nu l-am felicitat sambata!

Sara

Serban

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si noi avem muci!!! Am evitat colargolul 2 zile ca nu-mi place sa-mi pateze toate lucrurile, da va d ca nu merge fara, cum i-am pus cum au inceput sa curga valuri

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

FETELOR PT ADORMIT BEBEII (LA NOI FUNCTIONEAZA!):http://www.youtube.com/watch?v=K15SxSQLEA0

lui Bibi de mami Lala20! Sa fii sanatoasa si fericita printzesuca mica si frumoasa!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LAla, Roxana, . asa e. aveti dreptate cu smotrul. acuma nu va ginditi ca "slefuiesc" totul...dar trebuie facut, ca si asa fac curatenie generala numai la pasti si la craciun....in rest, asa doar maturat si spalat pe jos. si sters parful din cind in cind. normal ca intr-o casa cu bebe mic nu ai nici timp nici dipozitie sa le faci pe toate ca la carte.
voarba asta: "cui nu-i place sa nu se uite" o am si eu...si functioneaza.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

La Multi Ani Bianca sa cresti mare si sanatoasa si sa o bucuri pe mami in fiecare zi cu zambetul tau!!

Fetelor eu sunt out of order. Nedormita, cu diaree si eu de sambata, cu un copil extrem de miorlait si prost dispus care nu vrea nici sa bea, nici sa pape, nici sa doarma. Clara nu mai vomita de sambata dar inca are diaree. Ieri am schimbat cred ca peste 20 de pamparsi ca face multe multe parturi cu stropi. E fara vlaga si plange din orice. Mie nu mi se pare ca si-a revenit mai deloc. Astept pana miercuri cel tarziu si iar merg cu ea la doctor ca mi-e teama sa plec cu ea asa la drum.Solutia aia cu electroliti si saruri i-o dau cu seringa de la Nurofen ca altfel nu o bea iar de ieri dupa-amiaza am inceput si tratamentul pentru flora intestinala ca am terminat cu antibioticul. Acum la pranz incerc sa ii dau orez cu legume si un pic de carne de vaca ca orez simplu cu morcov nu mai manaca. Isi face greata de la el si scuipa iar apoi urla de mama focului de foame.

Va pup si incerc macar sa intru sa urez toate cele bune clopotzeilor care implinesc un an.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Off mai Monica, multa sanatate si tie si Claritei.
Daca tot o tineti in scaune diareice nu poate medicul vostru sa va prescrie ceva gen Ercefuryl?
Sau macar Smecta Clarei ?

Edit : sau ceai de menta si afine, al un ibric de un litru un plic menta, un plic afine

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Monicaa multa sanatate si tie si puiutzei mici!
fetelor va multumesc pt suport...aseara ma apucase disperarea...Dudu a facut 39.6, luase deja o doza de 5ml de augumentin (enoooorm mi s-a parut...am redus ulterior la 3ml), ii curgea sange pe o nara, zvarlea cat colo masca de aerosoli, sotul imi spunea ca-s uricioasa cu copiii...cum puteam sa fiu dupa 12 nopti in care ceasul suna din 2 in 2 ore, dupa ce imi tremura inima la fiecare termometru...Ozi era si ea racita (mititica avusese si concurs la inot sambata si duminica...s-a dus cu nasucul infundat)...la miezul noptii insa Tudor avea rectal 36.3 (luase de 4 ore Nurofen)...in sfarsit incepuse sa-si faca efectul antibioticul...dimineatza avea 36.8 - 37.4 (dupa kk)...continuam cu antibioticul si antitermic la 8 ore alternativ (are deja 7 zile de antitermice...el are si cuperoza congenital si nu trebuie sa abuzeze de ele)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Si noi avem muci!!! Am evitat colargolul 2 zile ca nu-mi place sa-mi pateze toate lucrurile, da va d ca nu merge fara, cum i-am pus cum au inceput sa curga valuri

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

eu i-am pus colargol si nu a dat afara nicio picatura .. strangatoarea lu' mama ..

lasand gluma la o parte .. i-am pus picaturele si nu am vazut nici un muc dupa .. desi ii curgeau si ii "auzeam" in nasul ei ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose Thea nu a fost f impresionata de saniuta, mai ales ca a durat ceva pana i-am gasit pozitia confortabila (trebuia legata centura mai strans, ca-i fugea fundul la vale). Sper sa avem parte de zapada ca sa ne dam mai des.
Dana lasa ca poate va ninge anul asta si la voi Sper din suflet sa fie ceva intamplator vomatul Theei in masina si sa nu semene cu mine, ca eu sunt jalnicaaaa! Acum mai e cum mai e, dar, pana acum cativa ani, nici nu ma mai puteam da jos din masina sa vomit, o faceam doar deschizand portiera...eram epuizata
Foarte frumos numele Darius
Elle sar'na.
Roxana, tot din rulada si ce mai zici tu e si torul buburuza. Deci e bun Cat ajunge kg la Piticot, mai stii?
Alina(kalos) ce frumos, ce de surprize v-a facut Dariuta Si mi-o imaginez surprinsa la pom....abia astept sa-l facem si noi (inca nu-l avem).
Raluca ce frumoasa poezie...parca si vedeam piciul care crede cu atata tarie in mos Claciun
Anca.b, multa sanatate muciosului Saracutul, ai ajuns si la BB E cumplit ce tzipa Thea cand o folosesc...sper sa nu am nevoie de ea muuulta vreme de acum incolo.
Roli, tu pui colargo si-n timpul zilei? Eu i-am pus doar seara si nu am prea vazut efectele curgacioase ale acestuia. Daca-i pui bavetica tot pateaza hainutele? Si raman patate?
Of, of, of Clara e tot asa bolnavioara Monica, oare nu-i bine sa o duci de acum la dr? Bea lichide? Doamne ajuta sa se faca bine mai repede, ca sunteti epuizate si ea si tu!
LalaD, la litrul de apa pui ambele plicuri sau unul o data?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput