LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

marinela tu ne urmaresti asa din umbra?

Cand am timp citesc, cand nu.....poate trec 2-3 Zile pana deschid calc. In general nu prea imi place sa dau sfaturi, nu prea am experienta de dinainte de a avea copilul, si cum noua nu ni s-au intamplat prea multe , .......o singura data a fost racita, .....Si cateodata e mai bine ca sunt doar in umbra........
Dar incerc sa vad toate pozele, imi plac tare mult clopoteii nostri, chiar daca nu scriu prea des despre asta.ca ai intrebat de mine.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Printesa mea inca nu doarme,se joaca in patut,se ridica in picioare,ma mai striga ca isi arunca suzeta din pat si eu mooooooorrr de somn
Si-a schimbat orarul de somn,nu mai doarme de 3 ori pe zi si seara nu se culca la 22 ci dupa 12 da acum e 1.30

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Carla
Andrei
Conrad
Matei

Mergi la inceput

PS:se face liniste...
oare avenit mos ene?
daca mai inainte imi vene sa acumcred ca ora tarzie e de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

haideti la pentru toata lumea!! v-au tinut bebeii treze azi-noapte?

se vede ca bebelusii nostri au crescut si ne solicita mai mult atentia .. alta data un capitol se epuiza in 2 zile acum .. mai subtire.

laurici scuza-ma ca te intreb, nu vreau sa fiu bagacioasa .. dar cum e acasa? sunt ok lucrurile? eu ma rog sa fi gasit calea cea buna sotiorul tau si sa va intelegeti prefect!

corina i-as strange de gat pe doctorii aia .. ce incredibil .. pai ei nu i-au facut o hemoleucograma sa vada ce si cum .. pozici cu fetita ta cand ne arati??

marinela

raluc imi pare rau ca te-a tinut printesa treaza .. si eva a avut cateva zile din astea .. dormea mult ziua si noaptea adormea pe la 12-1 de-mi venea sa dau cu ea de pamant ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CARLA, ANDREI, BEBE C., MATEI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

CARLA, ANDREI, BEBE C., MATEI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

La multi ani fericiti si de la noi

Elle merci mult de cafea

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!

Carla Alexia (breaz), Andrei (roli), Emir Conrad (mitsu-bishu)), Matei (miha74), SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am vazut ca inca mai aven clopotei muciosi si bolnaviori, la fel si mamici. sa treaca toate pana de sarbatori sa putem sarbatori in liniste. la toti.

Va spusesem ca i-am dat lui Razvi supa de varza.Pe langa ca i-a placut foarte mult, nu a avut nici o problema de la ea.S-a simtit foarte bine.
Tot acum vreo doua zile i-am dat si peste pt prima data.I l-am copt in cuptor in folie, am pus pe el un pic de sare si zeama de lamaie si i l-am dat cu doi cartofi copti in cuptor amestecat apoi cu lapte si un pic de smantana.A iesit ceva foarte gustos.
A halit si asta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Ellenuta multumim pt cafea!
Danonique mi-ar place mult sa ne vedem la anul! Pupam pe cei 3 muschetari! Aaaa, numele Darius imi place f mult!
Shose deci asa iti face Pipetzica mica - se trezeste in miez de noapte si se pune pe joaca Sper sa fi fost doar o intamplare si sa nu devina o obisnuinta. Am patit-o si eu cu Daria acum vreo 2 nopti, inainte sa ma culc, am invelit-o, am aranjat-o putin in patut ca statea stramb si cand sa ma bag in pat, deodata ridica capul si rade la mine Cand am vazut-o am zis "atat mi-a fost, acum chinuie-te sa o adormi!" Dar de unde...scumpa de ea in secunda urmatoare s-a intors pe partea cealalta si si-a vazut de somnicul ei.
Alina asteptam poze cu Anita in bocancii lui tatii!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput