Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Acum mi-a adus aminte ca nu am papat nimic de dimineata. Nu stiam de ce ma doare capul asa! M-am luat cu treburile si iar am sarit peste mese. Ma dus sa infulec ceva pana nu se trezeste puiul mamii, ca nu mai am liniste apoi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

yaia, ce cuminte a fost delfinasul tau de primeste atatea cadouri! Cred ca Mosul a muncit din greu la ele. Pai un asa copil cuminte merita o multime de

Asa este, eu cred ca Tudor e un copil tare bun, care a dormit noaptea fara sa ma tina treaza pe mine, mananca bine, e zambaret si voios mai tot timpul, nu face prostioare mari, desi e tare curios. Si tati lui crede ca am fost norocosi, e un copil tare bun. Acum eu s-ar putea sa mi-o iau pe cocoasa de la Mosu' ala cu banii care a muncit din greu sa faca...cadourile, ca am cam umplut sacul...dar Tudor merita, sa stii! si cu mosu' muncitor ma descurc eu cumva.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia am inteles perfect ce ai zis Aveam discutia asta cu sotul meu (prin Skype) cand eram eu gravida El zicea ca tine si eu ca mine Nu cadeam de acord in ce saptamana de sarcina sunt Argumentatia mea era: "pai nu zici ca ai un an pana ce efectiv n-a trecut anul, si dupa ce ai implinit un an, pana ce nu trece inca un an, nu zici ca ai 2, ci un an (si 1 luna, si 2 luni, etc)" Asa ca lamuriti-ma si pe mine , voi cum ziceti, ca nu cumva sa-i dau o varsta mai mica printului meu

Yaya, sa se bucure mult de cadourile de la "Mosul". Intr-adevar le merita. Un copil asa de cuminte, voios, harnic, mancacios si frumos

Papanash, dar cum ai patit-o? Ai uitat sa opresti apa la bucatarie sau s-a fisurat ceva?

Devylla, Valentina, eu nu stiu despre D3. Sper sa se rezolve repede

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Diwana, are dreptate Cecilia, luna 2 incepe imediat ce aimplinit o luna, anul 2 incepe imediat ce a implinit 1 an,si tot asa.
inundatia a fost de la supraplin, se pare ca apa nu se scurge unde trebuie,ci sub chiuveta. Am pus dopul si cand a ajuns apala scurgerea laterala a inceput sa curga pe sub chiuveta. Noroc ca eram acolo si am actionat imediat, altfel inundam rau.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

am mai incarcat 3 video noi aicide la locul de joaca si unul cu vacuta dansatoare.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Voi ma faceti sa ma simt vinovata cu cadourile de Craciun. Inca nu i-am luat nimic si nici nu ma stresez inca. Nici nu stiu daca sa-i pun cadou sub brad, poate ar trebui, dar cum habar n-are inca ce sunt cadourile, Craciunul, parca nu-mi vine sa fac prea mare tambalau. De fapt problema mea e ca nu mai intru in atmosfera Craciunului de cativa ani. Nu mai pot sa simt emotia, bucuria, asteptarea pe care le incercam mai demult. Era sarbatoarea mea preferata, o asteptam cu sufletul la gura inca de la jumatatea anului. Sunt prea blazata, prea plictisita, prea batrana, prea ciudata?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Diwana,ia de-aici www.youtube.com/watch?v=u5D3A_9Cc2k" target="_blank"> emotie si fa-ti planuri despre cadourile pe care o sa le pui sub brad si masa imbelsugata de sarbatori. Scrie o scrisoare Mosului din partea puiului tau, pe care s-o pastrezi peste ani. Mergi la colindat daca ai la cine,invata colinde, merita efortul ! E cea mai frumoasa perioada din an, n-o rata !

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Am vazut filmuletele cu Ghighi. Am ras asa de bine cand l-am vazut ce palma i-a dat vacutei Ce scump era cum dansa ca si ea M-ati convins sa-l duc si eu pe Rares la locul de joaca din mall, e la 10 min. max. de mers pe jos. Doar ca nu eram sigura daca pot sa-l las si pe el de pe acum sa se joace pe acolo. N-am studiat problema, dar se pare ca e perfect si pt. copii mai mici. De cate ori mergem la mall, dam o raita destul de rapida asa ca il luam si pe el cu noi, dar m-a batut de multe ori gandul sa-l bag sa se joace acolo. Cred ca o s-o fac cat de curand, sunt convinsa ca o sa-i placa la nebunie sa alerge si sa faca ce vrea
Stiu ca anul 2 incepe imediat ce s-a incheiat anul 1, dar noi nu zicem ca puii nostrii au 2 ani, nu? V-am omorat si pe voi (ca pe sotul meu ) Ce probleme existentiale majore mai am si eu In loc sa simt spiritul sarbatorilor bat campii pe aici Concluzia: Rares are un an si 4 luni, da?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Papanash merci mult Ai dreptate e cea mai frumoasa perioada a anului. Gata o sa-mi pun colinzi si asa cred ca o sa ma las cuprinsa de frumusetea sarbatorilor. Ma duc sa fac un dus si sa planific ce cadouri sa iau de Craciun. Nu glumesc

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Si sa va amuzam putintel:
http://good-times.webshots.com/album/569226879EjtzUd

andrei

, Moga pazeste-ti spatele!

Am vazut si pozici frumoase din mijlocul naturii cu toata familia. Andrei cred ca s-a distrat pe cinste! Cel mai mult m-a incantat port bebe-ul?(sorry nu stiu cum se numeste), pe care il cara in spate taticul. Unde pot gasi si eu unul ca asta?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

e rucsac pt bebe Vaude. Noi l-am comandat prin cineva si ni l-a adus din Germanica.

emma

Mergi la inceput