Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 16
papanash spune:
deci iar m-am inundat la bucatarie
nu-i grav, dar a curs apa din chiuveta si am smotruit sa curat .
eu sunt in urma cu vazut de poze.
acum am vazut pe Stefan, seamana din ce in ce mai bine cu Sim, e un scump .AM vrut sa-l pictez si eu pe ghighi asta vara dar nu statea, voia el s-o picteze pe zina.
Yaia, imi pare rau ca e bolnavior delfinasul. Multa sanatate !.
Aperju, frumoase poze, frumosi protagonisti. Video nu-l pot asculta ca doarme printul, iar castile sunt puse bine ( a se citi ca nu stiu unde sunt
).
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Yaia spune:
In alta ordine de idei, ieri am fost intr-un soi de mall, asa, mai orasel...
si l-am ajutat pe Mos Craciun sa aleaga jucariile pt. Tudor: Aqua Doodle, puzzle mare ca un covor, cu animale, un sac pt. jucariile noi cu Winnie, o omida colorata ce 'fuge' singura, o bormasina de jucarie ca aveam ciocanul, un camion mare ce 'cara' 3 masini mici si o carte cu iepurasii din Bambi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Si sa va amuzam putintel: http://good-times.webshots.com/album/569226879EjtzUd andrei |

, Moga pazeste-ti spatele!Am vazut si pozici frumoase din mijlocul naturii cu toata familia. Andrei cred ca s-a distrat pe cinste! Cel mai mult m-a incantat port bebe-ul?(sorry nu stiu cum se numeste), pe care il cara in spate taticul. Unde pot gasi si eu unul ca asta?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 slippers, yaia, sanatate multa copilasilor. Sa le aduca Mosul in tolba lui pe langa jucarii si sanatate ca-i mai buna decat toate! |
Asa e, multumim!

Poze
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui devylla Fetelor multumesc tare mult de conmplimente. Ma scuzati n-am apucat sa citesc in urma,prietena mea a venit cu o rugaminte la mine,sa va inbtreb pe voi. E vorba de fetita ei in varsta de 8 luni care nu asimileaza calciul si are nevoie de d3 injectabil iar pediatra ei i-a spus ca nu se mai fabrica in tara,decat in Italia....mie una nu-mi vine sa cred. Ne puteti ajuta cumva?Mamica e disperata. |
ma intereseaza si pe mine, nici Andrei nu asimileaza cum trebuie calciul, are o adancitura cam unde este sternul. La fel mi s-a spus si mie ca nu se mai fabrica D3 injectabil. Pediatra m-a pus sa-l indop cu vigantol de 1000 si calciu forte. As sta mai linistita daca ar face injectiile. Stiu ca sunt foare dureroase, dar eficiente.Astept si eu un raspuns. Merci
diwana spune:
Emma
ce mare pianist. Dar nu putea sa cante ca nu-i intorcea nimeni partiturile
Cine canta la voi acasa? Tu? Bravo oricum muzicianului 
Yaya,
insanatosire grabnica delfinasului
Dantje insanatosire grabnica si puiutilor tai 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Sim , ti-am vazut comoara! Scumpa rau! Asa este, cum spun fetele, ori este el mai dezvoltat, ori unghiul fotografului il face sa para mai mare. Se pare ca ai un baietel cuminte foc dupa cum a stat el la pictat.Desi am avut ceva tentative de genul asta, Andrei al meu nu sta nici sa-l pici cu ceara.
Roxana, am vazut fotografiile. Se stie, ai o fata frumoasa foc, un fratior care ii calca pe urme(sper ca nu si la obraznicii, si un sot care te apreciaza mult. Al meu le mai avea cu gatitul cand ma curta, acum ma mai ajuta doar la curatenie (dar nu asa de des cu as vrea eu)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaia, imi pare rau ca e bolnavior delfinasul. Multa sanatate !. |
Multumim!

Poze
valentina_22 spune:
yaia, ce cuminte a fost delfinasul tau de primeste atatea cadouri! Cred ca Mosul a muncit din greu la ele. Pai un asa copil cuminte merita o multime de 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui diwana Yaya, insanatosire grabnica delfinasului |
Multumim!

Poze