Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ana imi pare rau sa aud asemenea vesti. Sanatate multa, multa

Devylla, iti sta minunat. Chiar imi place fff mult, culoarea, tunsoarea, ti se potriveste foarte bine

Roxana, pai in cazul asta ii doresc sotului tau sa nu se vindece (de fapt urarea te avantajeaza pe tine ) Sunt curioasa cat o sa stea in picioare bradul vostru. O fi Andrei cuminte, destept si de ajutor prin casa, dar parca nu prea cred sa nu fie supus tentatiilor Va doresc niste sarbatori de vis

Cecilia, cel povestitor si bazait

Danyelle, eu nu te pot ajuta, sunt paralela cu astea

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor multumesc tare mult de conmplimente.
Ma scuzati n-am apucat sa citesc in urma,prietena mea a venit cu o rugaminte la mine,sa va inbtreb pe voi.

E vorba de fetita ei in varsta de 8 luni care nu asimileaza calciul si are nevoie de d3 injectabil iar pediatra ei i-a spus ca nu se mai fabrica in tara,decat in Italia....mie una nu-mi vine sa cred.
Ne puteti ajuta cumva?Mamica e disperata.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sim, vai ce cuminte a stat catelusul tau. Pai Rares ii manca lui aia pensula din prima secunda . Subscriu la ce a zis Betty, exact asta e si impresia mea, ca frumosul tau a parasit clubul bebelusilor

Cecilia sa poarte sanatos gecuta, ii sta foarte bine. Mai daca Cristi are un an si 4 luni, atunci si al meu are un an si 4 luni? Serios vorbind, ca eu nu ma consider mare matematiciana, io ziceam ca are 1 an si 3 luni (impliniti ieri )

Luy felicitari pentru achizitii, sa va bucurati de ele. Abia astept sa vad poze cu Maria in costumasul de Craciunita

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Daca doriti sa ne revedeti:

http://good-times.webshots.com/album/569223924keVWgB

emma

superbbbbbbbb

vreau si eu zapada...vreau la skiiiiiiiii, abia astept sa vad cum reactioneaza Cristi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Si sa va amuzam putintel:
http://good-times.webshots.com/album/569226879EjtzUd

andrei

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Betty pe Mario. Mi s-a facut si mie mila citind cum plangea el. Pana la urma o sa reusesti sa-l educi ca doar n-o sa vrea sa doarma mereu cu voi Si noi il mai luam cu noi in pat, evident ca-i place, numai ca el doarme bine si singur. Il luam numai cand se trezeste noaptea plangand de la durerea de dinti. A plans azi-noapte infiorator. Habar n-am cat era ceasul, cat au durat reprizele de plans. La inceput ma enervasem ca ma trezise exact din cel mai dulce somn, dar apoi mi-a fost asa de mila de el, dar degeaba incercam sa-l consolam, nu suporta sa-l atingem, n-am putut sa-l dau nici cu gel pe gingii, ca nu ne-a lasat. Apoi plangea si de durere si de nervi. In cele din urma l-am scos din sac si s-a linistit, n-a mai plans toata noaptea. Sper ca la noapte sa aiba un somn linistit. Acum doarme de vreo 40 de minute.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Cecilia sa poarte sanatos gecuta, ii sta foarte bine. Mai daca Cristi are un an si 4 luni, atunci si al meu are un an si 4 luni? Serios vorbind, ca eu nu ma consider mare matematiciana, io ziceam ca are 1 an si 3 luni (impliniti ieri )

filmulete Rares

pai am implinit de vreo saptamana 1 an si 3 luni, asa ca am intrat in a 4 luna din anul doi, nu??????
Eu mereu am pus pozele asa, in momentul cand a trecut luna am considerat-o inceputa pe cealalta si tot asa, altfel trebuia sa incep prima luna din viata lui cu luna zero( ceea ce pt mine nu exista) deci am baiat mare ...hai ca sunt intortochiata rau in cuvinte azi...intelegi sper ce voiam sa scriu.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia -multa sanatate delfinasului.

Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

slippers, yaia, sanatate multa copilasilor. Sa le aduca Mosul in tolba lui pe langa jucarii si sanatate ca-i mai buna decat toate!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Roxana, am vazut pozele Sunteti o familie foarte frumoasa, iar copiii vostri sunt de-a dreptul adorabili

Betty, am vazut si poze cu Mario, multe si nemaivazute (doar de mine cred ) E dulce, dulce. Il pup pe botic (pupicul e virtual, asa ca e permis cred ) M-am amuzat la faza cu domnita si hemoroizii ei, dar parca nu stiu daca sa cred in veridicitatea povestii, parca e prea de tot. Insa foarte fain povestita si chiar amuzanta (si daca e reala si daca nu)

Greyeras ai o smecherutza in dotare

filmulete Rares

Mergi la inceput