Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Emma ce mare pianist. Dar nu putea sa cante ca nu-i intorcea nimeni partiturile Cine canta la voi acasa? Tu? Bravo oricum muzicianului

Yaya, insanatosire grabnica delfinasului

Dantje insanatosire grabnica si puiutilor tai

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Aha, de-asta imi tot arata el partitura. Of Doamne ca grea de cap mai sunt...

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, ce mai face Puppi ? Ai lasat-o sa doarma la 16 grade ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Marunzika, ce mai face Puppi ? Ai lasat-o sa doarma la 16 grade ?

papanash Puppi e mai bine, mai are doar ceva muci, deci joi o duc in sfarsit la vaccin.Nu am lasat-o sa doarma la 16°C, am lasat la 18 si nu a mai tusit deloc. Vazut Ghighi cum se joaca, e un dulce.
Ai trimis taloanele ca azi, dupa cate am inteles, e ultima zi!

Yaia pupam delfinasul pe burtica sa-i treaca rapid enterocolita.

Pupam toti copilasii bolnaviori, refacere cat mai rapida ca doar vine Mosul si tre' sa va gaseasca sanatosi si voiosi !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ma laud si eu cu un pianist in familie aici

filmulete Rares

Am uitat sa va zic ca imi pare asa rau ca nu l-am filmat atunci, dar n-aveam decat telefonul mobil, stresul ca-l deranjeaza pe pianist care chiar dadea un recital si jena sa il fotografiez, asa ca am furat repede o poza (cealalta a furat-o cumnatul meu). Dar sa stiti ca statea foarte concentrat si serios, nu vazuse niciodata pian (doar pe mezzo si ii place ), si atingea clapele doar cu degetele, n-a izbit cu palmele deloc si a fost foarte trist cand l-am luat de la pian. Si acum daca aude si vede la tv vreun pian da cu degetele pe masuta pe care e tv, ca si cum ar canta

Mergi la inceput

Marunzika, eu zau ca nu as putea dormi la 16 grade si cu geamul deschis. Ma bucur ca Puppi e bine si va tin pumnii la vaccin

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Marunzika, eu zau ca nu as putea dormi la 16 grade si cu geamul deschis. Ma bucur ca Puppi e bine si va tin pumnii la vaccin

Pai eu si la 18°C m-am ambalat cu bluza mai groasa, insa nu a mai fost aerul asa uscat in camera si recunosc, ca a dormit mai bine.

Pupam dulcele pianist, asa se incepe o mare cariera !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Si eu imi fac pr ca am cumparat prea putine pt Craciun pt Puppi, insa oricum nu prea se joaca momentan cu jucarii, are preferate si gata. Si mai primeste de la toata lumea iar jucarii, deci astept si-n timp o sa-i mai cumpar cand am sa vad ca are interes pt ele. I-am luat cd player ( bineinteles ca roz ) si povesti pe cd. Mai vreau o bancuta dar imi e cam frica sa nu se tot cocoate pe ea; ramane de vazut! Eu deja am facut de 3 saptamani bradul, acum doar Mosu' sa vina!

luy multumim pt oferta de a ne cumpara costumasul de craciunita, dar sigur nu mai ajungea la timp cu posta. Insa, am rugat o prietena sa-l cumpere si sa-l trimita cu autocarul, sper sa gaseasca si sa-l trimita in we, ca numai atunci poate ajunge sotul la Köln.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Marunzika intoarcem pupicul. Cu toata seriozitatea recunosc ca mi-ar placea enorm sa-i placa sa cante la pian (sau alt instrument, insa pianul e preferatul meu) Deocamdata nu ma aventurez sa zic ca asa va fi, astept sa vad daca n-a fost doar o intamplare izolata si tare dulce

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
I-am luat cd player ( bineinteles ca roz ) si povesti pe cd.

Yannisa Milena
24.08.2007

Auditie placuta pe noul CD-player (roz )

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, cred ca Puppi primeste si o diploma de la Mos , acum sa vedem de care, de copil cuminte sau....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput