Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui abibrinza

http://www.remedio.ro/n35/homeoterapie-c209/terapia_naturala_la_inceputul_sezonului_rece-s286.html
Poate va intereseaza.Eu folosesc cu succes medicamentele homeopate.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Super!!! multumesc mult de tot

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Adib, La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut, fetelor!

Ce faceti? Ati dat bir cu fugitii? Tocmai pe pagina a 3-a v-am gasit...
Noi suntem bine, Andrei sanatos si voios... shi vorbaret tare. Cu toate ca vorbeste pocit rau. Da' io-l inteleg.
Ne chinuim sa terminam casa, de-abia a pus acoperisul, urmeaza geamurile termopan... si restul. Da' trebuie sa mai facem rost de bani...

Mama mea cea draga imi face iar probleme. Stie ca stau cu chirie aici, si vad ca nici jumatatea aia de tre' sa mi-o dea n-a ajuns la mine de 2 luni... asteapta sa-i cer eu...
Acum cateva zile, cand ma gandeam s-o sun m-a pufnit plansul...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

OanaRusu multumim de urari.
La fel va dorim si noi.
Momentan sintem intr-o perioada foarte tensionata. d-ra nu mai accepta nici o observatie. face crize de nervi cu plinsete pina la varsaturi la orice comanda primita. ieri la cresa s-a "batut" cu un copil, a facut pipi pe ea, a raspuns obraznic educatoarei, ... toate astea de vineri incoace, brusc. toti trei sintem la capatul rabdarilor. poate din cauza iernii, dar ...
andruskandu avind in vedere cele de mai sus, nu cred ca e cazul

va uram s-aveti parte numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Cam bate vantul pe aici, dar poate vor veni si vremuri mai bune!

Adib - trage aer in piept si poate te ajuta cu ceva expresia pe care mi-o spun mie educatoarele in fiecare zi: " let her to be a kid, she is lovely ". Mai in gluma mai in serios si noi avem aceleasi probleme, dar acasa. De unde trag eu concluzia, ca noi suntem pata de umbra din copilaria ei. Doar noi acasa ii spune "nu", doar acasa aude ton ridicat, doar noi ne impotrivim si drept rasplata avem parte de scene oribile, care in gradinita nu le face.
Am incercat pentru doua zile sa fiu ca cele de la gradi si am putut sa spun si eu " she is lovely ". Pentru ficare "nu" are grija sa se razbune inzecit. Nu stiu cum e mai bine. Ce-i drept traieste in doua lumi diferite. La gradi are parte de mai multa intelegere, femeile alea o iubesc enorm, eu ca ele nu pot fi, nu am cultura lor, nu am trait ca ele. Ii ofera atata dragoste, ca uneori as vrea sa pot fi suparata pe ele. Acolo are o viata roz la propriu.
Nu avem alternativa, au deja personalitate. Stiu deja unde le este bine si cum ne pot manevra. Important este sa nu-i scapam prea tare din mana. Metode, altele decat cele pe care le simt nu pot folosi. Mergem inainte si ii astptam sa mai creasca, poate intr-o zi va fi alfel.

Acum doua zile, am fost la dentist sa-mi fac un control, si am luat-o si pe ea. Eu am o masea lipsa si trebuie s-o inlocuiesc.
Pe drum, ea:: " mami ce-ai patit, de ce trebuie sa mergi la medic?"
eu: " a uitat mami sa se spele pe dinti, si i-a cazut o masea"

aseara: " mami, deschide gura sa-ti vad dintii, ti-au mai cazut dinti?"
eu: "nu"
ea: " asa mami, sa nu mai uiti sa te speli pe dinti, ca te duc la doctor imediat"

A mers si ea la dentist. Nu are inca nicio carie. Trebuie s-o duc la control din 3 in 3 luni.
I-a placut in cabinet, am luat-o cu greu de acolo. I-a placut locul de joaca si scaunul de dentist care avea un cap mae de pisica. Ma bucur ca nu i-a fost frica si sper sa mearga mereu cu aceeasi placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi - super isteata Luana ca de obicei!! Bravo!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

am dat o"fuga" pana la albumul cu clipe de viata 2008 si surpriza, aparem si noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">aici oa1(Paul) si oa2(Ana la masa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana ce dulci sunt.. poza cu Ana cel putin este emotionanta.. sper din tot sufletul sa castigati.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Oana - sa-ti traiasca puiutii si va tinem pumnii sa canstigati!

Cami - ce-ti mai fac printesele? Cum te mai descurci cu ele? Tot fara ajutor?

Noi am intrat in vacanta de Luna New Year. Tati e liber de astazi pana miercuri, dar domnisoara are o saptamana de vacanta. Totul va fi inchis pe la noi. De plecat e greu, trafic infernal. Am ajuns sa uras vacantele si sarbatorile astea, care n-au nici un farmec pentru noi.

So, Happy Luna New Year!

Mergi la inceput

Eh, concursurile astea sunt grele... nu cred ca as putea sa fac ce a facut Lacri, eu mi-am dorit doar sa fim in album
De votat incepe pe 15 feb.
Care poza imi place mai mult.... He-he, binenteles ca amandoua imi plac cel mai mult cea cu Paul am facut-o eu, cealalta fratele meu, care e fotograf pasionat, el ne-a facut multe poze fff sensibile.

WE placut!

Mergi la inceput