Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Oana, eu raman foarte des intepenita de gat.Nu-l pot misca stanga-dreapta deloc, orice miscare inseamna dureri pe coloana in jos.Singurul lucru care ma ajuta sunt baile fierbinti la ceafa si am o sticla de plastic in care pun apa fierbinte si o port la ceafa.E speciala pentru incalzit picioarele bebelusilor in carucior.Si astept o zi sau doua sa treaca durerea.Prietena mea a luat ketonal dupa ce a ramas blocata pe podea o zi chiar daca alapta.Numai bine!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc Adriana si Arabela

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut livada!!

La multi ani Ionilor, Ioanilor, Ioanelor, Oanelor si in general tuturor celor care sarbatoresc un Sf. Ion astazi!!

si
La multi ani lui Doroti!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!! sarcina usoara in continuare si abia te mai asteptam in livada!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Cami , am sa-i transmit si la Doroti cand vb cu ea data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

LA MULTI ANI !!!
sper sa fie primite urarile noastre de bine, chiar daca sunt intirziate.

nu am putut sa ma abtin sa nu scriu legat de:
1. polipi - am trecut prin aceeasi sperietura, operatie - anestezie, ...pe care nu le-am facut!!!
am cumparat aparat de aerosoli omeron sau asa ceva (sper sa nu fie interpretata ca reclama). a costat 270 RON. a fost un chin. sedinta dura cca 15 min in care numaram, recitam, povesteam si tot era plictisitor. important este ca dupa convorbiri cu dr sau alte persoane, net, ... operatia se poate face in intervalul 4-7 ani. inainte de 4 ani e normala inflamarea polipilor, aparitia vegetatiei adenoide (am zis bine?). evolutia este foarte rapida, inflamatiile pot disparea rapid si totul e ok. daca se opereaza inainte de 4-5 ani poate recidiva daca curatarea nu se face bine. din cauza polipilor pot apare complicatii de genul otitelor (cazul nostru). Oricum noi am scapat, deocamdata. deci nu as fi de acord cu operatia la virsta asta.

2. durerile de spate - am si eu personal. atunci cind pot respira le ignor cu toata puterea de care dispun. remedii? nu am gasit ceva permanent. oricum prevenirea se face ferindu-ma de frig in zona afectata.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut, Livada!

Andrei e bine, a reinceput sa mearga la cresa, si nu va spun cata nerabdare avea sa ajunga acolo! De-abia a asteptat sa-l dezbrac si sa-l pregatesc, mi-a aruncat un fugitiv "pa, mamy" si-a zbughit-o in camera lor...

Ma bucur tare ca-i place la cresa.

Oana, dureri de spate am si eu. De obicei incerc sa iau o pozitie "antidurere", eventual niste exercitii. Pe mine ma ajuta cel cu "barcuta". Ma intind pe jos, pe plan dur, (chiar podea), si-mi cuprind genunchii cu bratele, apoi incep sa ma balansez inainte-inapoi... Acest exercitiu mi-a prins bine si-n sarcina, atat cat ma lasa burtika. Imediat cedau durerile. Si mai luam piafen.
Puneam perna electrica sub mijloc.

Si Andrei are probleme cu nasul. Tot mereu infundat, cu mucozitati pe care nu vrea sa le sufle. Folosim cu succes batista bebelusului (e de coma daca-l vezi cum isi baga singur tubu-n nas). Apoi isi pune singur picaturi cu pinosol.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Multumesc Adi, Andreea
Se pare ca-i zice nevralgie sciatica - de la frig, desigur. Stiu ca tb sa ma feresc..... da' uneori noaptea o pun pe Ana la san si adorm cu spatele descoperit.... deh... acuma's ca babutzele, legata peste sale cu cate ceva
Pentru "amatori" - am gasit pe net recomadarea tinctura de ardei iute - se fac comprese cu dilutie 1:2, e super tare!!

O noapte placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Oana, sanatate! Las' ca trece ea, durerea asta de spate...

Beeey, da' sunteti niste potoroase, potoroase, potoroase! N-am mai vazut asa potoroase! Pai de la anu' nou de-abia scrisera-ti o pagina...na, na, na, bataita!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

salutare!
abribrinza si adib... eu am ajuns cu salvarea la spital in urma cu 3 zile din cauza unor dureri de coloana insuportabile... fac tratament acum, iau medicamente, ma chinui cu injectii.
Recomandari medic: a nu se sta in frig si umezeala, a nu se ridica greutati, a nu se dormi decat pe pat drept.
Pentru calmare dureri: midocalm, paracetamol, diclofenac( injectiile sunt diclofenac sodic)
diagnosticul meu a fost discopatie lombara. m-am trezit in toiul noptii cu o durere fulgeratoare in spate, cauzata parca de infigerea unui cutit acolo. Durerile sunt mai rele decat cele premergatoare nasterii

abribrinza, doctorul de la urgenta mi-a recomandat sa nu pun obiecte prea fierbinti la coloana.

Tot pentru coloana asta nemernica mi-am comandat kosmodisk, sa vad ce-o fi de capul lui, cica se poarta nonstop in primele 21 de zile, o sa va dau de stire daca e bun de ceva.
Si e bine, Oana, ca porti ceva calduros in jurul taliei. Exista un fel de brau din bumbac, eu am unul pe care il luasem dupa ce am nascut si e foarte bun.

Va doresc sanatate, voua si in special la cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna seara!

Lyly, nu e nicidecum fierbinte punga aceea, e calda, de fapt e pentru bebei sa o pui sub picioruse cand stau in carucior si e frig.

Oana, am notat remediul.Acum trebuie sa merg in Constanta sa o cumpar caci la noi nu prea cred ca o gasesc.

Victor al meu are muci si vesnica tuse, dar sper ca am actionat din timp si va fi bine.

Adib, si noi avem o trimitere la ORL.Sper ca nu avem polipi.Nici eu nu i-as scoate.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput