Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaRusu Nu te supara Andreea , lumea e inca ... mahmura Doroti va doreste cu mult drag un an nou fericit - o vreme nu are acces la internet, am sunat-o azi si m-a rugat sa livada pentru ea - ceea ce am facut cu mare placere Noi am intrat in noul an raciti - mai putin Ana, din fericire, in rest, eu am varianta "soft" - adica fara febra, doar tuse si durere in gat, baietzii sunt si cu febra, si cu gatul prastie. Va trece si asta, culmea e ca ne-a lovit asa de revelion, cand chiar de mult timp n-am avut nici un fel de raceli in familion. Na, sper sa ne bifeze doamna raceala si sa ne lase in pace tot anul ![]() Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor |
Si Andrei e cu tuse urata, muci la greu si maraaaaiaaaaala! Poate il iarta si pe el anu' asta...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
CamiM spune:
raportam si noi revelion petrecut pe la doctori si cu nasuri infundate si raguseala....cu tuse si alte cele.. vorba Oanei: sper sa ne bifeze raceala pe anul asta si sa scapam de ea.![]()
Neda multumesc frumos. Am trecut si hopul asta cu examenul acum sa vedem daca ma mai calific sa incep cursurile in semestrul asta de iarna sau trebuie sa astept sa incep in vara. Fetele stau amandoua mereu ca sunt doua pupacioase (toata ziua se tin in brate si se pupacesc), mai greu e sa le fac poze sau filme ca Sofia daca ne vede cu aparatul incepe sa chitaie ca nu ii plac paparazzii![]()
Mai pune si tu poze cu frumuseii tai
.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
dolcebaby spune:
La multi ani ! La toata livada va dorim un 2009 plin de bucurii !
fetelor am citit ca aveti pr. cu tusea/raceala, noi am testat pe pielea noastra un aparat pt aerosoli, la medlife, sedinta costa 30 RON. Ne-am dus acolo cu muci si nas infundat si am plecat acasa respirind normal, ne-am mai dus la o sedinta a doua zi si adio raceala!!!
Un aparat pt aerosoli costa cam 200- 2500 RON, eu sunt in cautari
nu ma hotarasc inca la marca pe care sa o aleg
VA pupam
cocutica spune:
LA MULTI ANI SI UN AN PLIN DE IMPLINIRI< SANATATE SI FERICIRE !
Sarbatorile la noi au fost in familie.De fapt a fost primul Craciu si revelion in 4, au fost primele sarbatori cand am pregatit integral meniurile in casa...si chiar mi-au iesit niste bucate reusite...ce mai am incercat sa fac pentru fetele mele atmosfera magica pe care o simteam in copilarie la parintii mei. Si chiar am reusit...
Singura problemuta : Maria de la Revelion incoace crede in fiecare noapte ca e iar Revelion si se culca nu mai devreme de 5 dimineata. Pana acum nu prea ne-a deranjat ca sotul a fost in concediu, dar de luni ce ma fac eu?
Probabil voi dormi ziua![]()
abibrinza spune:
Buna seara!Ai mei dorm, jucariile le-am strans, am facut bagajul lui Victor de cresa si nu mi-e somn.Sunt odihnita dupa 5 zile de stat cu Dragos si copiii acasa.De Craciun am fost la Dorna, la socrii.Ameteala mare cu 4 copii intre 8 luni si 3 ani, zbenguiala la greu.Vremea ne-a ajutat, a nins superb 5 zile, zapada de pe partie la impulsionat pe Victor la schi spre bucuria lui taica-su.Revelionul a fost cuminte, cu o vizita la fini si somnic.
Noapte buna, fug ca-l aud pe junior!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...
OanaRusu spune:
Poate aveti vreo idee pentru sciatica mea
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
adriana spune:
Oana, nu stiu daca e ce am avut eu, dupa ce am nascut am ramas sensibila la coloana(unii doctori au spus ca m-am dilatat foarte repede si apoi oasele nu au mai avut timp sa revina la loc, cum atingeau un nerv, ma lasa fara suflare complet impotenta), nu ma puteam intoarce in pat, nu ma puteam apleca, era un chin sa alaptez, venea sotul si ma intorcea pe dreapta/stanga unde-i ceream, ma ajuta sa ma ridic din pat, eram.. baba.. a trecut cu timpul
..
Na..
ce sfat ti-am dat!.. poate putina fizioterapie sa te ajute.
Ti-ai facut radiografie sa vezi ce e? Ai fost la doctor?
Burtocika spune:
Dragele mele, va scriu pe viteza ca sa va urez LA MULTI ANI, un an bun, plin de bucurii si de sanatate pentru voi si ciresele voastre !
Nu prea am timp sa scriu, sunt intr-un iures total de cand am inceput serviciul (adica din primavara), parca nu mai am tim psa fac nimic ... V-am mai povestit ca am dat-o pe Gongutza la gradinita si s-a imbolnavit la 15 septembrie, mi-a facut otita si a rams de atunci cu nas infundat peste noapte.
Azi am fost cu ea la ORL si mi-a spus ca are polipi (mi-a confirmat de fapt diagnosticul medicului de fmailie), "vegetatie medie spre mare", mi-a dat un tratament cu aerosoli si antialergice pentru 10 zile si pe urma sa vedem cum evolueaza. M-a cam speriat doctorita, mi-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie de operatie, si nu operatia ma sperie cel mai tare, ci anestezia generala care se face pentru ea ...
Va mai scriu cand mai reusesc sa scap putin de cireasa, care este tare vorbareata si ne cere mereu prezenta ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana Oana, nu stiu daca e ce am avut eu, dupa ce am nascut am ramas sensibila la coloana(unii doctori au spus ca m-am dilatat foarte repede si apoi oasele nu au mai avut timp sa revina la loc, cum atingeau un nerv, ma lasa fara suflare complet impotenta), nu ma puteam intoarce in pat, nu ma puteam apleca, era un chin sa alaptez, venea sotul si ma intorcea pe dreapta/stanga unde-i ceream, ma ajuta sa ma ridic din pat, eram.. baba.. a trecut cu timpul .. Na.. Ti-ai facut radiografie sa vezi ce e? Ai fost la doctor? Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06 |
Multam de raspuns
asa am fost si eu cateva zile, m-a imbracat sotul...
n-am fost inca la investigatii, de vineri mi-e teama sa ies, stam la etaj si nu stiu dc sunt in stare sa urc trepte - ca de coborat le cobor eu eventual de-a berbeleacu'Tot ce am aflat pana acum e ca n-am voie cam orice gasesti prin farmacii pt asta, de aia intreb de leacuri babesti.
Am facut subiect la clubul scutecelor da' nu cred ca o sa-mi spuna cineva ceva ca nu-i in prima pagina
O noapte usoara - eu bantui pe net ca pe scaun stau eu cumva, in picioare e cel mai bine, dupa ce ma intind in pat e gata, balena esuata pe plaja scrie in fruntea mea....
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
adriana spune:
Era un unguent care ma ajuta.. voltaren parca, ceva din familia lui.. Cred ca e vorba de un nerv prins, inflamat si n-ai ce face decat sa astepti sa-si revina.. Cred ca nurofenul e bun..
Pupici, sa te faci bine
Uite un subiect vechi, gandacelul in situatia ta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=59648

Codrin-02,
Olguta-03 si
Cornelia-06