Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 7
Clodute spune:
KYA te inteleg perfect... numai ca eu nu pling cind bebe meu adoarme...ci cind se trezeste si il vad ce zimbet e pe fata lui cind ma vede... si ce frumos se uita la mine si ce ris il apuca...ma topesc si tot ca tine gindesc si eu ...daca s-ar intimpla ceva ...nu as mai putea fara el.
IL IUBESC LA NEBUNIE
Clodute
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Deci am decis: Niciodata nu o sa-mi mai adorm copilul in brate. E deja a doua oara cand fac asta si patesc la fel. In seara asta era mai agitata si cu mai mult chef de joaca inainte de nani, asa ca am luat-o in brate si am adormit-o leganand-o. A adormit in primele 5 minute. Si ma uitam la ea cat de frumoasa e, ce piele fina are, si cum inchidea ochisorii si adormea cu un zambet fericit pe fata, mai tragea din suzi, mai strangea pumnisorul, mai ma mangaia pe fata. Si respira asa de frumos si egal, si mirosea frumos dupa baita... Si m-am pus pe un plans de se sarea camasa pe mine. Ma gandeam ca o iubesc atat de mult si daca ar pati ceva, as muri! Si am plans in hohote ca o tampita... ![]() Ma duc sa citesc din urma... Raluca mamica de Sanziana - o mititica |

....deci nu sunt singura Liana, mami de Teo
mstela spune:
Pupicei.
Sunt franta,si cica ne trezim la 6,asa ca voi dormi pe mine.Am facut branza,piure de legume,si am stat dupa fundul Teodorei care a fost tare maraita asta seara.A baut numa 80 ml lapte si a inceput agitatia,asa ca am pus-o frumos in patut,am inchis lumina si dupa cateva invarteli si cantari a adormit.Sper sa nu am noaptea naspa..

Am vazut o scumpa Iulia (cat de mare s-a facut!)
,un Mufarin certaret
,un Surubel vrednik ca si maica-sa
.M-am intristat fiindca Surubelul e iar cu problema,imi pare rau si de Sophie si sper sa fie bine.
o Bubu suparata ca nu o bagta cinevain seama...si nu mai stiu..a,o Clodute cu un nou look (sa-ti fie de bine!
)
Am incercat sa fac branza cu lamaie,sa nu mai folosesc atata Ca lactic si am tot turnat (cred ca 1 lingura)de zeama,in timp ce fierbea laptele,am amestecat,dar nema branza
..nici nu se sinchisea.Asa ca la sfatul cuiva,am bagat o lingura de iaurt si tot nema
...apoi am bagat 1 pastila de Ca,ca sa nu arunc laptele si intr-un sfarsit s-a ales branza
...ce m-am enervat...Lapte Milli.
INTREBARE:cine nu face branza cu Ca lactic,cum procedeaza?
Acum ma'c la culcare ca dis de dimi fugim la plimbarik.O sambata superba va doresc.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
tuchita spune:
bate vantul de tristete....eu am terminat paharul, barbatul n-a venit, nici nu vreau sa ma gandesc pe unde umbla...
e si maine o zi!
va pup pe toate si va urez noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
tuchi
nu mai fi tristisoara.....uite, iti ofer un "cadou" zambaret la cutiuta ![]()
Liana, mami de Teo
mihatp spune:
am intrat sa va salut, sa va zic noapte buna
dar mai adaug cateva cuvinte... sa iasa la numar
si mai ales la chemarea Bitzei
Bitza ai PM, ca m-am nimerit eu prima dintre fetele care-mi cunosc ID-ul![]()
Naty
, sper ca sunteti bine cu urina, ca azi scapat de probleme!
Tuchi ia de la mine 

pentru toate, si mai ales sa poaret noroc sa se termine o data cu urechea nacajita!
Mimo, bravo pentru implinirea visului de vara! Celalalt vis s-a spulberat?
Luny, acum ca s-a povestit de trezitul noaptea, mi-am amintit si eu o etapa din dezvoltarea lui Luca (de parca ar fi trecut nu-mai-stiu-cat timp
). a avut o perioada in care se trezea mai des, dar cum ne dovedise ca poate trece noaptea fara papa/san, am pus in aplicare o ideea de pe forum, si cand se trezea nu-i aprindeam lumina, cel putin nu becul, si ii dadeam apa cu bibe, sau mai incolo, ii puneam suseta in gura si apoi ieseam din camera. asteptam pe hol sa vad daca adoarme, daca nu, mergeam din nou si ii dadeam bibe sau suzeta. si apoi isi revenea la program mai lejer pentru mine, dar nu inainte de a ma speria bine, parca-mi zice "ai grija, apreciaza ce ai, ca putem intoarce foaia!". asa ca sustin ce zice Clau, si la fel cum zice ea, iti trebuie determinare si perseverenta, sa nu cedezi din primele incercari.
Clau,
frumoasa. ma bucur tare ca s-a dat pe brazda. chiar daca mai e pana la o noapte intreaga, zic ca ati facut mari progrese!
Gudinde, cum mai esti?
sa-ti dea energie!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
eu nu tare am ce sa va povestesc de mamiceala, ca azi am ajus la 22 acasa, plecata de la 7.
tot serviciul! dar vine ziua de luni si termin si eu cu proiectele...adica mai am maine si poimaine
dimineata am vrut sa trag de timp, sa mai dorm 1 ora in plus (ca tare-mi place somnul dintre 6-8) dar s-a trezit Luca la 6 si 10 asa ca mi-a dat trezirea. de regula dimineata eu nu-l prind treaza, dar azi la ora aia inca am avut timp sa trec pe la el. si faza nasoala, da' nasoala, cand l-am dat la maica-mea sa-l schimbe, sa-i dea papa, s-a pun pe un
ca niciodata
! va ziceam eu ca el nu tare plange. si a plans cu sughituri vreo 15 min, se oprea numai cand era la mine in brate. l-am pacalit sa pot pleca ca a fost distras de papa si a uitat de mine.
mi-a rupt sufletul
si acum seara cand am sosit el deja dormea.
hai cu gandul pozitiv...ca nu mai este mult pana luni!
macar de as face ceva pentru bugetul meu, dar de ies proiectele e vorba numai de cel al serviciului... si sa vedeti cat de fain e sa lucrezi in cinste (a cui cinste nu stiu!) sunt 2 proiecte a cate 500.000 euro! nici nu pot concepe atata banet!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
vad ca aplecat toata lumea
as fi povestit un pic sa-mi vina somnul ca sunt inca agitata de la ritmul din zilele astea si trebuie sa ma desprind
ma duc la o 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Mai fetelor, tastatura mea e ok, pe mess daca scriu e ok, pe PM la fel...doar aici, cand raspuns pe forum nu merge...wow,,,tocmai am vazut ca si-a revenit
paranormal, frate!!
Miha, eu citesc pe-aici, imi pare rau ca vii asa tarziu acasa...
Kya, sa stii ca la fel fac si eu si ii multumesc apoi lui DD pt. baietii mei, ii iubesc mai mult decat orice pe lumea asta!!
Nu v-am zis ca Vlad e muci, adica e racit si are muci
, i-am bata aparatul olinth si aseara si acum si doarme bine, insa ziua starnuta is are la muci
si sta numai pe langa Stef, ca nu pot sa-l inchid in camera lui...mie mi-a trecut, sotul e asa si asa...mare minune ar fi sa nu ia Stef...of...
Va pup si eu pe toate si pe cele care m-au bagat in seama ![]()

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
lianam spune:
miha
...eu mai arunc un ochi pe aici, citesc, dar sunt intr-o dispozitie mai..."nevorbareata"
....pot doar sa-mi inchipui cat esti de obosita, ca sa nu mai zic de stresata, si imi dau seama de supararea bietului luca dimineata... cum a plans el dupa tine mititelul
... iti duce dorul dragul de el....
Liana, mami de Teo