Puiuti de randunici 2008!! (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bomarzo spune:

Buna seara fetelor . Am lipsit destul de pe ramurica (dar ce zic eu, ramurici! ati ajuns deja la 161!!)
Noi am avut ieri si azi musafiri de departe (socrii pe post de Mos) si am stat mai mult in bucatarie si la .. taclale , n-am avut ragaz de net. Am incercat sa citesc din urma, dar s-a strans asa de mult... Scuze daca scap din vedere ceva sau pe cineva
clau superba Rebe - rochita si modelul - tot ansamblu
Cat despre problemele cu somnicul, Ioana se chinuie mult pana adoarme. Se trezeste gemand sau tipand noaptea si de 4, 5 ori.. Problema in cazul nostru cred ca sunt dintisorii. Nu pot sa-i dau altceva in afara de Dentinox, Nurofen sau Panadol (cred ca am mai zis asta). San nu mai suge deloc de cand a intrat in 8 luni (nici nu mai aveam cine shtie ce). E bine ca tu ii mai dai inca Rebeccai, o alina mult. Citeam ca le face bine nu numai fizic ci mai ales psihic.

mimo " sunt tanar(a), Doamna" . Eram in butoi cand am scris despre varsta. N-am sperat sa trezesc asa reactii
In alta ordine de idei: felicitari pt bucatarie si masina de spalat vase. Buna achizitie! S-o stapanesti sanatoasa si s-o folosesti la maximum. E a doua mare inventie a secolului dupa Pampers!

adriuta ai cel mai simpatic Craciunel! Sa-ti traiasca! Si felicitari pt "primii pasi"

kya vazut si Sanzaiana cum merge tinuta de manute! Bravo! Si Ioana a reusit figura asta! (mi-a placut la nebunie montajul acela cum s-a ridicat in picioruse

bubu Sa-ti fie de bine cumparaturile! Mi-ai facut pofta de cheltuit . Ce-a avut pana la urma Stefanel? De ce plangea? E bine ca si-a revenit. Cred ca n-a fost nimic serios.

blankar ma bucur ca a fugit febra. Ioana n-a facut dupa Prevenar in schimba face acum cate un puseu pe seara (valori subfebrile de la eruptia dentara).

ursuleata e dragut foc ursuletul tau . Pupaceste-l ca merita!

criss multumesc

naty Iulia e splendida!! S-o filmezi mai mult ca abia astept sa ti-o admir in toate ipostazele

mihutza poti sa te umfli in pene cat vrei ai o minune de Andra Vazut poze si filmulete, tot, tot!!

ralucaspm link-ul unde sunt pozele Ioanei este http://picasaweb.google.com/ioana.alexandra.t Sper sa postez si eu fotografii noi si poate si movies

Gata! Ma "cheama" gargarita mica.. Ma duc..

"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bomarzo spune:

rectific: ramurica nr 162!!

"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

...da' stiati asta deja, nu? ....
tuchi fac eu cinste....am si eu aci un paharel, ca nu-i bine sa bei singura si mie imi place in compania ta ...of, bietu surubel, iar curge urechiusa.....nu ma pricep, nu stiu ce sa zic....stiu ca vara-mea patea asa cand era copil; a facut o data otita, si apoi chiar daca nu avea manifestari spectaculoase (adica febra ....) mai mereu ii curgea urechea. n-ar fi rau sa mai ceri parerea altui dr, mai ales daca zici ca stii unul priceput...ce sa zic, esti o mamica model cum te lupti cu 2 nu cu 1 copil, si cu atatea belele
mai stau pe aici... nu am chef sa fac nimic, asa ca mai mult frec menta (chiar asa, stiti care e culmea lenei? sa gasesti menta gata frecata ): inaugurez si eu ciorbita de perisoare la iepurasul meu, sa vedem ce fata face maine la pranz ; asa ca stau cu ochii pe aragaz sa nu coc ingredientele ...mai strang o rufa, mai mananc o samnata ....mai un cu tuchi....ca vad ca noi ce ne mai bagam la "una mica" restul sunteti fete cuminti ......

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, cuscra, multumesc, sunteti niste dragute!! Ufff, ce suparare, Tuchi, cu Surubelul... Nu-i mai trece urechea aia. Sper sa gasesti un tratament bun. Da, la asta ma gandeam si eu, de la ce naiba sa fi facut David micoza aia. Nu-i dau decat ciorapi din bumbac, il spal f bine, am mare grija cu igiena. De incaltat il incalt doar cu o pereche de sosete si apoi ghetele care sunt grosute. Deci nu ii pun 7 perechi... Chiar nu inteleg... Mie mi-e teama sa nu fie vreo dermatita, ca de aia am auzit ca se scapa f greu. Cu siguranta nu e o alergie sau reactie la cosmetice. N-am schimbat nimic. Dar sper sa se rezolve si la noi.

Am vazut copiii haiosi!!

Mimo, sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase.

Clodute, sa-ti fie de bine! Maine ma duc si eu sa ma frezez si ma gandeam sa ma tund scurt, scurt, dar nu stiu daca am tupeu...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stiam eu ca am uitat ceva ...da' nu e de la vin ....clodutel, sa-ti fie de bine freza, te-am vazut si iti sta bine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Fetele va multumesc mult si va sinteti niste DRAGUTZE

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, Liana, bine ca ai aparut, ca beam singura de nebuna!
vad ca Bomi e fata cuminte!
Ioana, eu am patit o chestie similara cu Ilinca...i-a aparut o chestie pe coapsa, din senin...
am dus-o la dermatolog, i-a facut examen micologic si s-a infirmat micoza( cum banuiam- de la pisica vechii bone!) si a zis ca e eczema- a trecut intr-o saptamana!
In perioada aia manca multe oua de la soacra-mea, a fost singurul lucru cu care am putut lega!

Daca vrei sa te linistesti nu-l mai da cu nik si du-te la dermatolog! erxamenul micologic se face imediat...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Ioana, nu te tunde scurt, ca o sa-ti para rau!
Erai tare draguta in ultima poza...si imi place cum iti sta mai putin blonda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci am decis: Niciodata nu o sa-mi mai adorm copilul in brate. E deja a doua oara cand fac asta si patesc la fel.
In seara asta era mai agitata si cu mai mult chef de joaca inainte de nani, asa ca am luat-o in brate si am adormit-o leganand-o. A adormit in primele 5 minute. Si ma uitam la ea cat de frumoasa e, ce piele fina are, si cum inchidea ochisorii si adormea cu un zambet fericit pe fata, mai tragea din suzi, mai strangea pumnisorul, mai ma mangaia pe fata. Si respira asa de frumos si egal, si mirosea frumos dupa baita...
Si m-am pus pe un plans de se sarea camasa pe mine. Ma gandeam ca o iubesc atat de mult si daca ar pati ceva, as muri!
Si am plans in hohote ca o tampita...

Ma duc sa citesc din urma...

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Raluca,
te inteleg perfect!

Mergi la inceput