Puiuti de randunici 2008!! (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, faci branza cu zeama de lamaie, daca nu vrei cu Ca. Pui 1-2 lingurite de zeama cand fierbe laptele, la 500 ml.

Chiar o sa-i fac si eu lui Stef ciorbita cu bors...mamaliguta cu branza parca merge de la 8 luni, nu?
Lui Vlad ii faceam si dovlecei umpluti, poate ii fac si lui Stefi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Liana, si eu am stare "nevorbareata"
Ai citit ca mi-a calcat azi mama toate rufele?? na-na-na-na-na

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Liana, si eu am stare "nevorbareata"
Ai citit ca mi-a calcat azi mama toate rufele?? na-na-na-na-na

...pai bine mai bubulica, si nu i-ai spus ca am interfon 20 ?

fuuuuuuuuuarte bine bubu, las' ca meriti....sa te mai odihnesti si tu ......eu inca le ignor, desi imi cam intra in ochi deja ....poate maine seara.....sau duminica seara......sau....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Hi, hi, tot mama, saraca mama...hai ca ma duc la nani

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihati-am lasat catamai mesajoiu
Tuchidin clipa asta esti concediata, postul de regina otitelor se desfiinteaza ...of tare mi-e ciuda !
Bubueu nu mai vorbesc intentionat cu tine ...magazine, cumparaturi, reduceri, mama calca rufe, viata nene, boier bibescu Sunt sigura ca D-AIA nici fetele nu mai vorbesc cu tine
Ancka f frumoase poze, tu ravisanta , un concediu pe cinste ....BRAVO, sa-ti fie de bine! Auzi, tu mananci ceva vreodata?
Kyacum ai stiut tu sa descrii FERICIREA de frumos
Clodute eu n-am vazut poze niciodata, nicaieri Asa ca pliz, opliz,opliz,opliz
Cris si Lunynici eu nu pot la intalneala, luni dau teza la chimie A-MA-NA-RE! A-MA-NA-RE!
LIana hai mami, ca te-ntreci cu gluma....esti de nerecunoscut! E din cauza ca am lipsit eu 2 zile? Gata, uite, m-am intors!
Simoooooninge ma sau nu ninge? Ce face Sam?
Olgutzsanatate Sofiei! Hai ca ei se fac repede bine, scapati voi si de asta
Naty super arata Iulia, pare f ok, a facut mari progrese! Sper ca a scapat si de branula de acum ! Doamne ajuta sa fie ultima bolesnita pentru mult timp , bietul gandacel!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...ce vreti, lipsa de exercitiu
Editez ca mi-am amintit:
Stelaexact dar exact asa am patit si eu cu laptele si lamaia, acelasi lapte....m-am si gandit ca nu e natural sau ca e prea sterilizat de nu se taie ....asta e acum, ce sa facem?
Am vrut sa fac poze cu masina plina murdara/curata ...nu mai aveam memory space Asta e, maine poate am mai mult noroc!
Noapte buna-buna!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo ...sa stii ca am jelit zilele trecute ca mi-e dor de tine
chiar asa...simooooo da' tu "ce mesteresti" de apari asa rar? sunteti bine, da?
offf, si mi-e dor si de ariel care e patroana mare si are muuulta treaba (adica "mai" multa )....si eu astept sa o vad in poze pe alexuta la serbare ....si l-as mai vedea si pe teo-boy...si sunt curioasa si care nume de firma o fi castigat "alegerea"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hop si eu! deci, poze de la serbare nu am, caci dimineata am plecat la registru comertului, apoi la depozit, pt hainute si...nu am mai ajuns acasa ca sa iau aparatul si am fugit direct la serbare. in calea mea am dat si de bitza, stateam la aceeasi coada la fast food si eu, cu ochii imapaienjeniti de foame, ma uitam tulbure catre ea:))) ne-am pupat, i-am admirat papusa, i-am luat si ei o rochita craciunita , ca tare dulci sunt!

asa, deci, lipsita de imaginatie, dupa ce m-am hlizit pana la 3 noaptea pe mess cu liana si cu arcadia, dupa ce am gasit cele mai cretine nume de firme, pe siteul recom, am ales sa fie TEALEX (oare de unde??? :))) siiiii....dupa o minunata coada la recom, imi arunca aia foaia in fata si-mi zice:"mai pune un nume langa!"....eu, balbaindu-ma...."aaaa, ce nume?"....aia:"impex!", eu, "hmmmmm, urasc impex-urile astea...sa fie TEALEX LAND"....si asa i-a ramas numele...
in seara asta m-am vazut cu prietena mea, avocata, am mai pus niste acte la punct, maine ma duc la banca si de luni iar dansez pt recom....in fine sper ca pana joi sa termin si pe urma DOAMNE AJUTA!
sunt happy ca azi am vb cu cineva pt o parte din jucarii, sper sa mai aranjez ceva cu altii de "afara" tot pt hainute...si, la inceputul anului vreau sa apas butonul de START. aaa, ca sa nu pierd banii de indemnizatie, am ales ca eu sa fiu administrator neremunerat, iar patronul sa fie al meu ....asa ca, liana, nu sunt patroana, sunt secretara neplatita
cam asa ma laud eu...aaaaa, am mai aranjat ceva si la gradi lui alex, sper sa reusesc sa finalizez "susta"
pup si poate reusesc si eu sa citesc din urma...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya ce frumos ai zis! si eu am momente din astea cand ma uit la ea..chiar si azi.. offf.. comorile noastre mici si dragalase!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza!

nu pot sa vin la intalnire vine surioara mea la mine azi si pleaca maine.

imi pare tare rau , Citesc din urma si revin
bine eu acu is la sv

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna dimineata!

ce ziceam eu ieri ca mancam frumos? nu mai e valabil.. declar deschis sezonul de giumbuslucuri la masa.. se invarte, se intoarce pe toate partile.. bine ca macar inca deschide gurita la papa.. doar atat ca nu mai sta locului.. ehh..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput