Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE pt Alexandru Ionut (ella81it), Stefan Cristian (syyylviuta), Alexandru Matei (ana_a), Ioana Maria(mishuc), Daria Ecaterina (kamelya), Ilinca Melania (Capri). .

La bilantul de 5 luni avem 6200g, a luat ca de obicei ca in fiecare luna 700g. De cateva zile am inceput si cu branzica dimineata la fructe, nu prea ne place, dar totusi mananca. In curand incepem si cu supica.
In rest suntem bine, sanatoase, nu sta o clipa pe spate, se rostogoleste imediat pe burtica.

Mada multumim de PM.

Am votat pe toti pepenasii zilele astea. Mult succes in continuare la pepenasi sa castige.

Felicitari iepurasilor cu primii dintisori. si noi avem balute la greu, dar inca nu se vede nimic.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR SARBATORITI AZI!
Cristina mi-au trecut arsurile,cel putin usturimile mi-au trecut dupa ce am aplicat miere si acum am un mic semn rosu care sper sa treaca.Sper sa gasesti lapte pt Mihaita!
Am vazut poze cu Sara si Andrei alaturi de superbele lor mame Dr.Anca si Diarux.

http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumim de urari !

Sursu, cuscra, ce-i cu voi? Da si tu un semn de viatza, please. N-ai scris nika de mai mult de o saptamana. Va .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vazut si intalneala lui Andrei cu Sara si a frumoaselor mamici!

Gallyb felicitari pentru greutate! Bafta la papat supica cand i-o veni randul!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Tecky, votat si azi, esti deja pe locul 10!
Flo, la tine de ce nu ma mai lasa sa votez? Zice ca am votat deja, dar azi n-am votat!
Ile, sunt convinsa ca ma confunzi. Intr-adevar de scris scriu mai rarut, dar nu am nici un fel de probleme momentan, si nici n-am avut, singura chestie ce-mi sta pe cap e facultatea asta, abia astept s-o termin odata! Oare ce-am putut scrie de am lasat impresia ca as avea probleme? La bibilica da, am destule, neuronu asta, bata-l vina! In rest, toate-s bune si frumoase, Nicholas e cumintel, sanatos, creste pe zi ce trece, e o minune de la Doamne-Doamne, pt. care-i multumesc zi de zi. Am si eu momentele mele in care as intra in butoi, dar asta doar din cauza ca sunt prea melancolica si privesc prea mult in trecut, mi-e dor de unele momente din trecut, de strainataturi, de prieteni pe care nu i-am mai vazut demuuult, dar toata nostalgia asta dispare cu fiecare zambet al lui fii'miu. Voi imi sunteti dragi, fiecare in parte, numai ca eu mi-s o fire asa, mai retrasa, si desi va citesc zilnic, nu reusesc sa va scriu zilnic. Invat de la voi si pun in aplicare.
Si va multumesc la toate pt. ca existati!!!

Ca tot s-a vorbit de retete si feluri de mancare de Craciun, voi altceva inafara de cozonaci, ce prajituri mai faceti de Craciun?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Atb multam oricum.....nu stiu ce sa zic..unii au crescut prea mult in voturi, s-a dat drumul la vot pe 12, am votat 12 si 13 si azi nu ma mai lasa.... poate au schimbat...sa se voteze doar o data in decursul celor 10 zile.

De Craciun as face si tiramisu, ca nu am incercat pana acum sau un tort de mere cu frisca.

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Chiar fetelor ce faceti de Craciun si Revelion?
Eu cu sotul si cu Ralu de Craciun mergem la socrii si apoi pe la ai mei si de Revelion o lasam pe Ralu cu mama si mergem la o petrecere la un restaurant.
Atb mersi.
Mada ce faci?Ce fac fetele?

http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Buna si de la noi si la multi ani puilor de azi!
V-am votat cat am putut!
Noi suntem tot somnambuli. Luca tuseste rau, David e morocanos si ii e frica sa doarma singur sau cu fratele lui, Toma e pasare de noapte care se culca dupa ora 12. Eu sunt zombie si fac treaba cat trei ca am turma mare. Toma e penal, nu vrea sa adoarma decat cu U2 - One la telefonul mobil.
Si ca sa vedeti ce ma pricep la tehnologie, am inteles de la mos ca-mi aduce plasma, dar a rectificat ca e lcd ca cica plasmele retin imaginile statice forever si nu sunt bune. I-am sugerat ca totusi m-as multumi cu un Roma sau o geanta neagra de piele...
Ma duc sa incerc sa-l adorm cu Until June ca tati e plecat pana la mosul si a luat mobilul cu U2 cu el!
Edit: Unde intalnire Bujo? Fetele de Unirea, eu stau aproape de Nerva, poate ne intalnim...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

jur ca sunt mama idioata!
Stiti ca am schimbat laptele de la nan la humana,dar eu mama denaturata nu m-am uitat ca e pana la 4 luni...ca deh,daca nan1 e pana la 6,si asta tot al fel trebuie sa fie...si acuma la aproape 6 luni ii dau formula care sa da pana la 4 luni?duamne mare ti-e gradina!
Are ceva?Pot sa-i dau asa?Ca in zna nici nu gasesc humana,trebuie sa ma deplasez la carrefour,care e la vreo 8 km

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ana_a cred ca e tare incantat Stefan de povesti, asa imi aduc aminte cum ascultam cand eram mica, imi pare rau ca atunci cand ne-am mutat l-am dat, mi-ar fi placut sa-i pun lui Alex pana si colectia de diafilme cu tot cu apaprat am dat-o

Dia retetele sunt la cap asta.

Tecky votata si ieri si acum, dar azi vad ca sunteti la pg 13.
Flo votat mosulicu
Bufi executat si la tine

pt toate fetele care ne-au votat si pt cele care vroiau, dar din fercire s-a terminat, acum asteptam sa afiseze cele 30 poze care intra in etapa aIIa.

Felicitari pepenaselor pt primi dintisori.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput