Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTE LUNITE!!!!!!!

Ilinca Melania de capri

Alexandru Ionut de ella81it

Ioana Maria de mishuc

Stefan Cristian de sylviuta

Daria Ecaterina de kamelya

Alexandru Matei de ana_a

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Felicitari si din partea mea pentru dintisori,Capri si Vicky,la cat mai multi!Pup fetele scumpe!
La multe lunite pepenasilor din zi de 14!

Noi dam din rau,in mai rau,si sincer sunt cam disperata.
De unde aveam cel mai cuminte,papacios si dormicios copil...am ajuns de e vai de capul meu
Nu numai ca nu a luat bine in greutate,am schimbat laptele,nu vrea sa adoarma numai in brate la verticala,se trezeste urland la fiecare 10-15 minute,azi 2 ore am incercat s-o adorm,era franta,dar nu se lasa.In plus azi a refuzat categoric bibele,deci i-am dat lapte cu lingurita.In concluzie,nu ii mai place bibe.Maine schimb tetina,trec de la avent la chicco.Sunt diferite,nu?Oare se potrivesc cu sticlele avent,sau trebuie sa le schimb cu totul?

Sunt in butoi adanc de tot

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Irolf multumesc pt voturi si bine ca mi-ai zis ca ne-au mutat poza la pagina 13.Am schimbat si eu linkul: http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=180&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Of Kimmy imi pare rau ca te chinuie Timea.Despre schimbarea tetinelor nu stiu ce sa-ti zic eu folosesc si biberoane si tetine de la Chicco si sunt foarte multumita,Avent nu am avut pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

salutare si de la mine

la multe lunite sarbatoritilor de azi si felicitari pt dintisori!!!!!!!!!!avem copii mari ce sa mai...

bujo vreau si eu intalnire!numai sa fie de miercuri incolo

bai sun tot nu a aparut...ce-o fi cu ea , stie cineva ceva?
pana la urma am luat tetine nuk pt lichide groase
maine ma duc la real sa vad ce si cum cu scutecele

ma gandesc cu groaza ca maine trebuie s-o tin in oras toata ziua...o sa-i dau lapte cu apa rece

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele io nu am o zi fixa de venit la Buc. Dar cum sotu e in concediu l-am convins sa ma duca pentru o intalneala. Va spun cand NU pot veni. Joi, vineri si sambata nu am cum ca are sotu de mers la medic si mergem la bunicu sambata sa papam sorici. Io ma gandeam pe duminica daca ati vrea ca de cand vreau si io sa va cunosc.
Care zice bre ca are copil serios. Al meu are in permanenta o fata de arogant cand e lume necunoscuta. Oricat s-ar chinui lumea sa-l faca sa rada el tot cu gura casca si ochi holbati e, zici ca spune: ce-o fi si cu dezaxatii astia de se stramba, Doamne mare ti-e gradina!
Am mai dat adresa mea de mess: cristina.vechiu Da sa spuneti cine sunteti ca nu dau accept la necunoscuti
E ora 5 si io de la 3 ma chinui sa-l adorm si nu vrea si pace desi e evident ca abia mai tine ochii deschisi.
Si la intalneala va bagati cat mai multe da? Ca io si asa vin rar. Poate se baga si sociopata de data asta.

P.S. Gini primise mesaj de la Sun si a zis ca se operase la masea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo pt mine e bine duminica( si eu abia astept sa va cunosc)
felicitari pentru ma-ma-ma!!!!!!!!!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

operatie la masea????
Sun sa treaca repede durerea!

Vai ce groaznic o fi fost...

Sunt si eu de acord cu duminica!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

In primul rand felicitari pentru DINTZOSI, ca uitasem de ei.
Of, cu maselele astea nu e de gluma pentru Sun.
Sanatate multa mamicilor si picilor raciti! Si noi inca ne numaram printre ei. Luca a facut febra. Maine ii car pe toti trei la medic. Toma se vaccineaza, David nu aude bine cu urechea dreapta dupa otita si zice ca-l mananca in funduletz (o fi luat oxiuri de la gradi), iar Luca saracul tuseste. Ma duc cu mama ca singura inseamna sa ma calce masina cu ei! Sa vedem cum o sa incapem in taxi...
Anka, ce face fata?
Parca mai era ceva dar jumatatea mea de neuron somnambul refuza sa mai functioneze. Va citesc in continuare. Pupiloi!
Edit: Stiam eu ca mai e ceva. Si mie imi convine pe duminica daca am toti puii sanatosi.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput