Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
ankuta_1982 spune:
Buna fetelor!
Cum am mai scris eu va citesc mereu dar nu prea mai am timp si sa scriu.
Asadar am vazut ca se vb de diversificare, eu am inceput-o de la trei luni jumate, nu dati cu pietre dar atunci am simtit eu ca trebuie la inceput cu cereale la bibe si usor usor la cele la lingurita.Am incercat cu sucurile, nici nu vrea sa le vada, atunci am trecut pe pireuri de fructe ca cele de legume se face ca vomita, iar atunci la noi asa decurge un program(deocamdata) de diversificare pe la pranz pireu de fructe de ex acum i-am facut (din fructe proaspete) mar, para, un pic de banana un pireu, iar inainte de masa de seara adica ultimul bibe cereale la lingurita mai incolo mai incerc si altceva deocamdata ne este bine asa, de fapt asa am scapat de colici. Am vazut ca scrisese cineva nu mai stiu cine ca vrea sa incerce Baby Drink fetelor ascultati la o fata patita nu dati suc din ala la bb pt ca nu mai o sa bea lapte si nici nu o sa mai pape nimik decat din ala a patit-o si o prietena de a mea.
Acum va las ca ma striga pitica va puuuup apasat pe toate!
ankuta
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka Cristina avind in vedere ca www.vavianpharma.ro/humana_produse.php?id_cat=63" target="_blank">aici este importatorul, mai bine suni direct la ei si ii intrebi zic eu..strada povernei e pe undeva pe langa ASE.. sper sa iti fie de folos mami de Sofi |
multumesc frumos, Ooka...o sa incerc maine, avand in vedere ca e duminica astazi...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
boticelina spune:
Votat si eu din nou azi pepenasii din concursuri!
Cristina incearca la Billa. La mine in Billa cand au schimbat astia de la Milumil formula au mers in paralel si cu stocurile vechi si cu cele noi, deci nu asteapta sa termine stocurile vechi ca sa le vanda pe cele noi... altfel, nu stiu ce sa-ti zic. O sa ma uit si eu pe unde mai ajung si daca gasesc te sun 
Eu ii fac acum bulion de rosii cupilului, sper sa-mi iasa
Vreau sa-l pun in cuburi de gheata si sa ii pun apoi in piure.
Dovleacul, pe langa steamuit, il mai fierb dar poate fi si copt.
Ankuta nu lasa mogaldeata sa te pacaleasca cu legumele, baga-le pe rand, incet, incet, eventual amestecate cu mar sau ceva dulce ce-i place, eu am inceput cu dovleac, dovlecel, morcov, oricum, legume f dulci...
Sa stiti ca minunea cu vanilia a tinut fix 3 zile, deci daca mai stiti metode de pacalit cupil ca sa bea lapte bagati si la mandea, pleeeeeease...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankuta_1982 spune:
Am uitat sa va spun de ce nu e bun Baby Drink ati citit pe el cata glucoza contine? dar l-ati gustat? e prea dulce pana si pt mine, si dupa aceea le dam lapte care nu e asa de dulce, normal ca bb nostri nu mai mananca , asta e sfatul meu daca vreti il luati in considerare daca nu nu. Draga mea Boti am incercat in toate feluriile nu vrea, poate mai incolo mai incerc deocamdata mai asteptam. Raportam ca am fost la cantar si stam bine zic eu la 4 luni avem 7.200kg si 67 cm eu zic ca-i bine voi ce ziceti?
Hai ca va las ca v-am retinut destul , ne pregatim de o plimbare lunga pana la ai mei, va pup dulce. Pa!
ankuta
dana81 spune:
BOTI ma uit la pozele tale de la semnatura, mai da ce serioasa e fiie-ta, nu arunca ea nici un zambet spre camera...
ochisorii..eu intrebam de bostanel ca ma gandeam ca daca il fierb se face moale rau si parca are si seminte nu? cu alea ce fac
, eu "gospodina lui peste prajit"
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ooka spune:
Cristina
m/am uitat pe situl humana si nu am vazut sa fi scos ceva pentru 1-6 luni, uitat/te si tu ca au si in engleza nu numai in germana, humana.de e situl deci io cred ca il cauti degeaba.
si uite niste articole ref la introducerea formulelor de continuare la 6 luni:
http://www.food.gov.uk/news/pressreleases/2007/nov/babymilkpress
http://www.pharmacyeurope.net/default.asp?title=ManufacturerschallengeEUinfantformularules&page=article.display&article.id=7500&category.id=75
mami de Sofi
bufi spune:
Pupici la toate fetele pt voturi.
Am votat si noi pe bebei.
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html
Bufi
boticelina spune:
Danutzule, mie imi zici de cupil serios... eu sunt disperata, in viata mea n-m vazut un copil mai serios ca al meu, nene zici ca face mental integrale si ecuatii cu sisteme, pana obtin un zambet sau un hohot de ras tre sa fac ca toate animalele
. rade sigur doar la cantecelul ala cu "daca vesel se traieste"
Dovleacul il despici, cureti semintele cu mina sau cu o lingura, apoi il tai felii. Daca vrei sa coci, nu cureti coaja, daca vrei sa-l fierbi curat-o. Se fierbe repede, pune bucati mari sau pune-l mai tarziu in oala unde barboteaza celelalte legume.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Helou,
Fetele, multumim de felicitarile pentru dintisor
.
Intrebare: voi ce gel de calmare a durerilor de la iesit dintisori ati luat? Care e mai bun?
Azi facem 5 lunitze
.
Uram La multi ani
si celorlalti sarbatoritzi: Alexandru Ionut de ella81it, Stefan Cristian de syyylviuta, Alexandru Matei de ana_a, Ioana Maria de mishuc, Daria Ecaterina de kamelya.
Noi am avut iar o noapte greutza (deci sunt zombie in continuare), dar a trecut. Sa vedem urmatoarea
. Stiti voi, speranta moare ultima
.
Votat fetili cu concursuri din nou.
Marimar, felicitari si voua pentru
. Si sa va fie de bine distractia si shoppinguiala.
Serenity, welcome back
!
Boti, vazut Garghi
, ce mari v-ati facut!
Bujo, vazut si Filipanu
la petrecerea de Mos, incantat de punga
. Da de veste cand si unde cu intalneala si incerc sa vin si eu, da?
Ankule, cum mai sunteti? Sanatate multa!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva

Ilinca Melania de Capri
Alexandru Ionut de ella81it
Stefan Cristian de syyylviuta
Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya 
un vot, va roaga un moshuletz
noi
un fulguletz
un pepenash