Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
Alra uite ca cineva acolo sus ne iubeste si aranjeaza lucrurile cum nu se poate mai bine. Totul e sa ne pastram optimismul si speranta, destinul micutei Nicole a fost sa fie langa voi si iata ca s-a implinit.
Intotdeauna am considerat ca everything happens for a reason.
Simonix wow, trei copilasi! Si eu tot trei vreau. Sunt cumintei tare din ce spui tu acolo, imi dai sperante.
Adevarul e ca in familia mea am observat ca unde sunt doi sau trei sunt mai cuminti fata de unul singur la parinti. Se iau unii cu altii, se joaca si se bat in legea lor, mai putina bataie de cap pentru parinti. Cat de mult ai vrea sa te implici si sa te joci cu ei, la un moment dat mai trebuie sa-ti vezi si de treburile tale de adult ca doar mancarea sau curatenia nu se fac singure. Pe cand un frate sau o sora e disponibil pentru joaca 24 de ore din 24.
monik16 spune:
Sunt varza! S-a trezit de n ori in fiecare noapte sapt asta si nu se culca pana la 1-2 dimineatza... offf 

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monik16 Sunt varza! S-a trezit de n ori in fiecare noapte sapt asta si nu se culca pana la 1-2 dimineatza... offf ![]() ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
o
sa va consoleze.o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
'neata!
Alra,felicitari ptr.mica printesa.pana la urma a iesit si pentru tine asa cum trebuie
.sa fiti sanatoase si fericite toate 3!
Simonix,felicitari ptr.noua 'meserie'!ma gandeam eu sa mai fac unu'![]()
Mai,nimeni pe aici????
eu am avut o noapte
..s-a trezit de cateva ori pana la 23.30 cand m-am dus si eu la culcare.am adormit-o in brate si apoi am lasat-o in patut.la 1 urla ca din gura de sarpe,asta dupa ce molfaise la tzatza..nu mi-am dat seama ca de foame
..si am tipat sa taca,eram
de somn.apoi i-am facut un bibe,a papat tot si a adormit..nu va imaginati ce rau m-am simtit stiind ca ea urla de foame si eu credeam ca de ..fitze!offff
la 5.30 papa iar la 7.10 gata,s-a trezit.acum nani iar si eu bantui,ca oricum nu am chef de nimic
mai vb,prevad ca azi nu ies din casa
un WE super
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Alysh spune:
Cleo, draga mea, multumim pt cafelutza si multumesc de ideaa cu ceaiul de menta. Vlad a dormnit mult mai bine, nu a plans prin somn decat de vreo 3 ori (fatza de 15-20 la cat ajunsese in ultimul timp). Nu stiu daca e de la ceaiul de menta pus in camera, de la cerealele "somn usor" cu flori de tei sau pt ca a fost o coincidenta. Mi-e frica sa spun ca a fost o noapte de vis. Mai spunea cineva ca de cate ori isi lauda bebe-ul se intalmpla invers.
Cert e ca pe la 3 dimineata cand m-am dus in camera lui era un aer ffff placut. Si m-am culcat si eu in dormitor ca ma cocosasem pe canapele in sufragerie.
Ceaiul acela trebuie facut in fiecare seara? SAu il mai pot pastra doua-trei zile?
Vlady
simonacip spune:
Neata si de la noi. Cu chiu cu vai abia reusesc sa va scriu.
Deci v-am spus c anu mai inteleg nimic si pe buna dreptate. Joi a tusit intr-un ritm groaznic, minutul si tusea (asta daca va puteti imagina)Dr imi spusese ca tusea lui e fratele mai mic al tusei convulsive. Pur si simplu nu ii trecea cu nimic, o tuse d-aia nestapinita si pina aproape de voma. I-am dat o multime de siropuri, iar aerosoli.Dr imi daduse si paxeladine, i-am dat 2,5 in 2 reprize (apoi am citit pe prospect ca nu e recomandat sub 15 kg

). In disperare de cauza, as fi facut orice sa-i treaca si macar sa adoarma linistit. Pina la urma dupa cite am bagat in el era deja 10 seara (el care doarme de la 8-maxim 9) a adormit. Seara pe la 12 iar a avut o criza de tuse, am stat cu el la tzatza si am dorimit rezemata de canapea. La 4 dimineata vomita si face diaree.
Ieri pana la prinz mai vomita de 2 ori si schimbam si vreo 4 pampersi. Nu a mincat nimic ca dadea afara. AM sunat dr de la Medlife si mi-a spus sa nu-i mai dau nici un sirop, sa ramin doar cu ce erau picaturi ca de la siropuri a facut asta. Acum e pe regim, nu prea maninca, decit tzitzi..noroc cu ea!.
Chestia e ca nu mai tuseste deloc. CIne mai intelege ceva? Cu 2 zile in urma tusea ca inainte de criza cum mi-a spus pediatra si acum nu mai tuseste deloc in schimb are diaree..
SUnt terminata, am slabit un kg, nu stiu ce sa-i mai fac sa-l vad bine odata.Aseara a facut si febra..iar sirop nu-i pot da asa ca am bagat supozitor, comprese,etc
Noroc ca l-am trecut imediat pe regim si Slava DOmnului nu mai vomita iat kk, desi f moale incepe sa se inchege.OOf. Sper pina marti sa fie bine, merg intinsa la dr la Medlife sa-i prescrie singulaireul ala.
Andreiuta mersi de intrebare,ma bucur ca voi sunteti mai bine. Mie nu mi s-a parut niciodata ca te porti altfel cu Mariuca...Altfel decit ar trebui (pt ca nu poti sa le tratezi la fel pe amindoua). Plus ca in ce priveste bolile e normal acum sa fii mai panicata pentru Sara ca-i mai mica. SI eu sunt la fel. Daca pina acum m termina orice zgaiba a lui David, acum sunt relativ relaxata, in schimb mor cind aud o tuse mica la bb sau simt ca e mai caldut sau mai stiu eu ce...Oricum Mariuca ta e muuult, muult mai inteleapta decit David, asa ca sunt convinsa ca intelege foarte bine ce asteptari ai de la ea.
Ca_ Eric, in conditiile de mai sus ma gindesc acum ce bine e sa fie bb mai constipat. TI-am mai spus sau nu ca te felicit ca poti vedea de 2 bebelusi odata???
Miss, bine ai revenit, imi pare tare rau sa aud de bb ca a picat..Daca te consoleaza, david mi-a cazut de vreo 4-5 ori pana la un an
si n-a avut nimic. Ti-am admirat pozele, David e minunat, e foarte foarte frumos!!
Mihaser(calculatorista), Gabitam(familia de elfi), DOloress(pianistul)si Micaela(Craciunelul) mi-ati adus zimbete pe buze, minunati bb lusi!

ALysh, nu te credem deloc obsedata. SI noi a facem asa ca tb, dar eu una nu am nici un chef..si nici nu-l caut. la tine jos palaria ca vrei sa faci un efort sa va reveniti. Eu nici asta NU VREAU.Bietul Ciprian nu mai spera nimic de mult..
Socrate, bine ca e mai bine Edwin, imi pare rau si de cazatura voastra!
Iulia, Mufitza cum mai e?
Siiiis, mi-e dor de voi!
Andrada, cum oare reusesc sa nu vinda laptele UHT din prima? Doar are termen mare de valabilitate...are vreo 6 luni. Pai dc nu reusesc in 6 luni sa vinda laptele...ar tb sa inchida fabricile..Oare chiar se ajunge la a 5-a prelucrare? Multumim oricum de informatie.
Simonix, felicitari pt ca te descurci ca baby sitter...pardon; si ca baby sitter

Cleo
, tare faza cu calcatul
Ah, Andreea eu sapt care vine ii fac Prevenarul, imediat ce se rezolva cu burticaLa situatia in care ne prezentam si cu streptoccoc pneumoniae in nas la exudat...nu ma risc.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Neata!
Danke ptr aprecieri Laura, Alysh si Simo! 
alra ma bucur mult pentru voi...e ironica soarta...si eu aveam necazuri mari anul trecut pe timpul asta...mi se spunea sa renunt la sarcina ca am luat varicela...si uite acum ce fericita sunt! Are DD grija si de noi...cu buna si rele! 
gabitza...mama ce spagat faci! impecabil!![]()
micaela si santa voastra e super tare! 
Cleo multu de cafa`...la 3 m-am culcat aseara si l-am pedepsit pe sot...i-am zis sa se culce el cu eli dupa ce a venit de la party
...acum baga sotu` recuperari ca la 1 plec la cosmetica ![]()
Erika si Radu Daniel! La mai multe luni!
Andora pe unde esti? 
Desiree sper ca tot pe locul 1 sunteti...o sa mai fac un cont sa va mai votez! ![]()
Va pupam!
Magnetism79 spune:
Neatza fetelor ce faceti?
V-am citit si vad ca mai toate aveti probleme, vor trece cu timpul.
Cat priveste copilul ma opresc doar la unul nu mai mult , asta e.
Astazi mergem la cumparaturi cu tati sa luam ce ne trebuie de brad plus ceva de imbracat la bebe, care by the way si-a pastrat cumintenia, doarme toata nopatea, respectiv de la 10 10.30 pana dim la 6 papa dar mai mult prin somn, deja stiu cand sa ii fac biberonul si mai doarme pana pe la 9 chiar 10, in we p[pot spune ca e f lenes, in timp sapt cand sta cu doamna de are grija de el e mai activ. e f zambaret si sigur ii dau dinti ca de vreo 2 zile isi tot musca buza de jos.
Va pup pe toate
iulia83 spune:
neatza!
vad ca ati baut deja cafeaua. noi am avut surpriza de dimi, credeam ca suntem singurei pana luni seara cand colo, venira ai mei acasa ca se simte tati rau, are ceva probleme cu inima si vor sa mearga pana la spital la pranz. sper sa nu fie ceva grav..apoi maine pleaca iar. ce nasol..as fi indraznit sa sper ca raman sa mai sea si ei cu fata sa dorm si eu cateva ore
dar asta e. sotul e la tara sa ia bradul, abia astept
sambata viitoare taie ai mei porcul si asa m-as duce si cred ca vom merge, sper sa fie vreme buna, da ma seaca sa merg la tara si sa stau cu fata in casa...bine, am tv cu cablu, dar n-am net
am mai fost odata cu ea la tara dar cand era cald afara dar a fost nasol ca atunci cand a adormit in casa a trebuit sa stau langa ea, ca mi-era frica sa nu se trezasca si sa n-o aud din curte...in fine, vad eu ce fac.
vad ca simonix a fo dadaca
foarte tare! ce curaj pe tine. eu n-as fi acceptat
simona fata e bine, multumim de intrebare. nu mai tuseste si mai am sa-i dau la 12 si la 20 antibiotic si terminam. sper sa nu mai racim, ca mi s-a luat in fiecare luna bag antibiotic in ea saraca...
fata e bine, a dormit toata np, dar la 5.30 s-a trezit tipand si plangand! asa de rau mi-a parut de ea. i-am dat bibe de lapte la 6 si a adormit pana la 7.30, apoi am pus-o in balansoar si eu am mai prestat pana la 9 fara ceva cand au venit ai mei.
ma apuc sa ma mai joc otara ca tot doarme fata. facu tata tuica fiarta si ma imbatai de la miros, n-am vazut asa ceva 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Andrada79 spune:
Cleo cumva e prajitura asta? Am gasit din intamplare http://www.culinar .ro/forum/continut/Dulciuri/4110/Prajitura-cu-iaurt-si-gris/
Gabitzam vreau sa iti zic ca am ras asera cu sotul cu lacrimi. Ne-am facut si noi filmulet cu elfii. O sa fie o felicitare superba de Craciun 

Desene animate: http://desene-animate.eu/ladesene/101-dalmatieni-movie/