Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ideea cu elfii am luat-o de la Alina_anto, care ne-a trimis pe contul comun niste elfi dansatori cu ea si Sara si tati. Si de la Lorich, care mi-a trimis pe messenger la fel o familie haioasa de elfi dansatori.

Alra, ce coincidenta cu plecarea ta din spital, de data asta atat de fericita cu puiuta ta in brate. 13 decembrie este si sfanta Lucia, poate ti-a purtat noroc si a adus iar lumina in viata ta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Neatza fetelor ce faceti?
V-am citit si vad ca mai toate aveti probleme, vor trece cu timpul.
Cat priveste copilul ma opresc doar la unul nu mai mult , asta e.
Astazi mergem la cumparaturi cu tati sa luam ce ne trebuie de brad plus ceva de imbracat la bebe, care by the way si-a pastrat cumintenia, doarme toata nopatea, respectiv de la 10 10.30 pana dim la 6 papa dar mai mult prin somn, deja stiu cand sa ii fac biberonul si mai doarme pana pe la 9 chiar 10, in we p[pot spune ca e f lenes, in timp sapt cand sta cu doamna de are grija de el e mai activ. e f zambaret si sigur ii dau dinti ca de vreo 2 zile isi tot musca buza de jos.
Va pup pe toate

welcome bec, draga Lavinia!! ce mai faci? cum e la munca? cum e sa te imparti in 3 locuri o data?

simonacip, sanatate multa multa. Deci aerosolii si-au facut efectul intr-un fel.

Alysh, ideea e sa pui ceaiul clocotind, ca sa abureasca imediat si puternic camera. De aia zic sa faci la culcare, il pui undeva jos, sa nu dai cu picioru in oala. Eventual si un vas cu apa pe calorifer, umidificatorul traditional romanesc. Inainte nnu erau asha mari probleme, poate ca de la geamurile termopan care etansheizeaza bine, poa ca se uscau pe calorifer rufele. Mai aerisesc, si asta imi prinde tare bine.

andreap, sanatate multa si la puii tai.

mmihaser, ai fo tare cu tati. al meu a venit la 2, baut, acu e grogy- cu nurofen, cu pepsi trist, sa se dreaga. Si io speram ca macar azi sa stau si io mai linishtita.

alra felicitari inca o data, si sanatate multa!! Dumnezeu le potriveshte asha bine pe toate....

By the way, NU AM CALCAT NIK!!! am stat pe net. Na.

edit: Andrada, aia e!!! http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/4110/Prajitura-cu-iaurt-si-gris/
ai nimerit-o!!! cu cocos pe deasupra, si multa coaja de lamiie in compozitie, de la 2 lamii, zeama de la lamii bagand la insiropat. Marele secret: sa fie f. bine insiropata, poti sa faci siropul nu asha dulce, cum zic ei, io pun ceva de genu: juma de cana de zahar la 1 cana juma de apa, si 2 lamii stoarse si le bag si pe ele, asha cum sunt la clocotit siropu. ei,si dupa ce scoti tava din cuptior,tai prajitura, in cuburi potrivite, cam ca negresele, si apoi, cand torni siropu asta peste prajitura, tre sa fie sirop din belshug,sa zaca pe deasupra ca grishul trage si se umfla in 5-10min, nu ramane sirop in exces. Apoi,peste cateva minute,dupa ce a disparut aproape tot siropu- presar cocos peste tot.

Nu cu ulei. Cu unt. Si daca nu nimereshti gramaju, ce daca; tine minte: iaurt si gris in cantitati egale. Iaurt gras, da? ca e prajitura arabeasca, aia nu umbla cu chestii dietetice....ca oricum nu are decat un pic de unt la ditamai tava. A, si poti sa ungi un pic tava cu unt/ulei, si gata, nu tre hartie pus.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Doloress e mortal filmuletu`...sunteti de-ai nostri cu clapele!
Si poza de la profil e faina!

Mergi la inceput

Cleo sora mea de suferinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Desene animate: http://desene-animate.eu/ladesene/101-dalmatieni-movie/

SA TRAIESTI 1000 DE ANI!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric
miss am vazut pe davviducu papand morcovei. eu cum nu prea m-am uitat la poze am apucat acum sa ma uit pe la montajul cu david care e.......SUPERB......stiu ca par nauca dar si eu vreau unul NEAPARAT...mor...ce imi place. acolo dai doar create your own si adaugi pozele?
lasa miss ca pt frumusetea ta de copil faci orice...inclusiv sa te trezesti noaptea din ora in ora.....e tare frumusel david..are niste ochii..de te lasa mort..

Saru'mana pt. complimente

Da, poti crea si tu un slide show, este usor dar cere timp, exista insa si templates cu efecte si tranzitii facute de ei, le poti schimba dupa cum vrei tu. Eu am mai multe fiindca m-am inscris la versiunea Premium, care costa putin (nu mult), ar merita, n-am vrut sa se repete efectele etc... deh, perfectionismul...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Miss si Daviducu morcovucu e super! Si noi avem azi morcov in meniu!

I-am facut si piersica din aia coapta si congelata cu branzica si a papat. Cleo gratzie ptr ideile cu fructe congelate de asta vara. Imi pare rau ca nu am facut mai multe.

Reteta de branza 200 de ml de lapte clocotit in care se pun ori 2 linguri de smantana,ori de iaurt, ori stoarsa zeama din jumate de lamaie ori 2 pastile de calciu.

Va pup! Fug la cosmetica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Apar si eu acum ca doarme Mircisor si am reusit sa va citesc nitel

Alysh ma bucur ca ai fost mai bine in noaptea asta, coincidenta sau nu.
Andreutza mie nu mi se pare ca te porti diferit cu fetele. Bine, nnu te-am vazut cu amandoua odata, dar si cand vorbesti depsre ele, se vede ca o iubesti la fel de mult pe Mariuca. sanatate multa! Eu am fkt Prevenarul, mi s-a parut ca de fiecare data s-a destyabilizat Mirci a mancat mai putin, a fost mai marait... sper sa nu se repete, ca pe 16 ii fac al 2 lea rapel.
Sis hai, faceti-va binem abia astept sa ne vedem si noi de Craciun!
Simonix curajoasa mamica sa stea cu 3 puisori flamanzi!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...si cui.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Voiam sa -i spun Alrei felicitari!!! de cand ma tin...Cum le aranjeaza Dumezeu pe toate! Sa fii fericita cu fetele tale! Ce frumos...ce astept si eu bb 2...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Noi am avut o noapte mai buna, cu 2 treziri, am dormit chiar binisor si acum dim de la 9:30 la 11 amandoua; eu as mai fi dormitttt ... ca sunt in urma cu somnul, da am auzit bebelina - oricum a fost tare bine

F. faini Mosul Micaelei si elfii lui Gabitzam, super idei.

L-am vazut si pe David de Miss, un scumpel ca intotdeauna. Si pe Eli de Mihaser si pe Patrick de Doloress.
Toti sunt niste scumpi

Aimee, spunea de sare -- eu nu am auzit pe nimeni sa recomande sarea, nici in carti nu scrie, insa fiecare face cum vrea.
Am vazut ca si in continutul borcenelelor din magazine este pusa sare ... deci, orice se poate.
Eu cand ii gatesc in casa nu-i pun, insa cand ii dau borcanel din nefericire n-am cum sa evit.

Simonacip, ma bucur ca i-a trebut tusea lui Matei si sper sa treaca si diaree si sa nu mai aiba probleme.
Eu sunt de parere ca nu trebuie date prea multe medicamente, (nici slabe, nici puternice) ca organis. se obisnuieste cu ele, virusii se intaresc la ele si apoi nu mai au efect.
Insa cu bebelusii e tare delicata treaba.
Si noi ne luptam inca cu tuse, culmea e ca mie mi s-a acceptuat si m-am saturat de ceaiurile de tuse, da n-am ce face ... beau pana nu mai pot.

Apropo raceli ... ma gandeam la ce-au zis fetele, ref intalnire si coilasi bolnavi. Vroiam s-o intreb pe Iulia83 de unde a luat bebelusa ei raceala? a intrat in contact cu vreun copilas racit? eu cred ca nu. deci ...

Simonix, faina experienta. E f. imp. insa varsta copiilor avuti in grija. daca erau 3 de vreo 2 anisori s-ar fi lasat cred cu mai multe tipete.

plange bebe
pa
Adriana

Mergi la inceput