Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
stefany_p spune:
pfai de mineeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ce-am ras de elfiiiiii![]()

si compozitorul e de mare traire![]()
![]()
Andrada79 spune:
Aimee o sa mergem si noi maine in Carrefour. Voi din ce carrefour ati luat?
Cleo abia astept!
Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ia, acum se vad elfii dansatori? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Super frumos

Imi fac si io

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara...
Micaela06 spune:
Uitati ca am si eu un www.dancingsantacard.com/intro.php?user=66872" target="_blank">mos mirat
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Alysh spune:
Mihaser, ce copilasi scumpi si frumusei ai!!! Eli e o dulce, cum scrie ea Mosului!
Acum am vazur super filmulete de familie de elfi Gabitzam si de Craciunitza scumpa Micaela!
Vlady
andreap spune:
Cleo,multam de urari si de sfat
...fac si eu pariu ca Alysh si poate ma ambitionez sa slabesc....ptr.bani poate fac un efort
...spor la calcat.
Gabitzam,super montaj.
Micaela,si Mosul tau e super
Laura
..tu ai facut Prevenarul?cum e?
MissP,acum am vazut ca David a cazut..offf..bine ca a plans,e un semn ca e OK....oricum sa-l urmaresti cateva zile sa nu vomite,sa nu lesine etc.parca am mai spus,si Mariuca a picat direct in cap(a a vut si hematom) la 4 luni..si uite ce desteapta e
!
Sara mea a baut apa dupa careva de aici
?ca am culcat-o pe la 20.30 si de atunci de 3 ori s-a trezit plangand..deocamdata am tzatza si adoarme la loc.cand o fi 'goala'...?????ce o sa facem?si eu care ma gandeam sa plec la Revelion fara ea....
acum mi-am adus aminte sa va spun ceva ce ma macina de dimineata:doctorita de la spital mi-a atras atentia ca ma port diferit cu fetele mele..si daor ea m-a vazut de cateva ori cu ele.oare sa fie asa evident?mie mi se pare ca ma port normal si cu Mariuca,adecavta varstei ei(doar nu or vrea sa stau cu ea in brate la 4 ani,ea e deja independenta,vrea singura..)Pe de alta parte Sara are nevoie de mai multa atentie acum..probabil ca intr-adevar pe Sara nu o cert..La Mariuca mai tip,am pretentii sa inteleaga..ma rog,eu chair ma gandesc daca gresesc eu cumva..si unde
hai ca fug sa spal capritza cea mare
somn usor la toata lumea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
alra spune:
haideti sa va zic un banc bun: maine e 13 decembrie.
maine plec din spital.
exact acum 1 an pe 13 decembrie plecam din acelasi spital, tot din maternitate, cu un mare nod in gat caci tocmai facusem chiuretajul pentru sarcina pierduta. stiam eu ca nu am de ce sa bocesc atunci, nu? ![]()
doloress si simonix, eu pana sa nasc acuma am stat cu teama ca ceva rau o sa se intample, caci aveam in cap ce am patit cu laura. am chinuit doctora psihic cu intrebari despre streptococul B, mi-a luat nu stiu cate probe la secretie, i-a dat antibiotice si sa il omoare la 34 de saptamani si in timpul travaliului preventiv.
si uite ca cu putin efort si cu mult noroc se poate ca totul sa fie bine!
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
socrate spune:
alra multa sanatate si fericire va dorim. Uite ca 13 poate fi si cu noroc.
micaela cred ca fi miu e de vina, din descriere il recunosc. Sorry.
Miss imi pare rau pentru ce citesc dar imi pare bine ca am ce citi. Adica welcome back. Legat de cazatura si plansete sa stii ca si Sebastian a plans mult noaptea dupa ce a cazut.Eu cred ca de la sperietura. E un copil impresionabil.Sa nu va zic ca suntem la cazatura numarul 3 
bine de la distanta mai mica, de pe patul mare adica cam jumat'de metru. Tocmai cand ii era mai rau ieri a cazut din nou. Adormise si am iesit 10 secunde sa iau telefonul sa ii trimit sms lui tati sa ia apa plata ca nu mai aveam. Si aud poc urmat de urlete. Imi venea sa ma iau singura la bataie, m-a busit un plans. Asta este.
Tati e la petrecere si el. Eu ar fi tb sa calc nu am avut chef.Asa ca cred ca ii fac patul si ma duc sa ma culc.Azi noapte a dormit bine bb s-a trezit pe la 4, el saracul probabil ar fi adormit la loc da ma-sa l-a chinuit cu medicamentele. Am trecut insa peste o zi fara febra ceea ce ma bucura. Cu mancatul mai slab, dar nu ma asteptam la altceva. Vedem la noapte.
Apropo de ce zicea Alysh, ce sa zic, cheful de dinainte poate daca am fi singuri si as fi odihnita, ceea ce nu e cazul. Prestat, mai prestam...ca deh, dar cred ca oboseala isi spune cuvantul, plus ca pe mine ma inhiba bebe, ca daca incepe sa planga etc.Am si eu problemele mele.
Acu daca e sa aleg intre o partida si un somn...hmmmm nu e grea alegerea nu?
Pupici si ne auzim zilele care vin, daca am loc de tati.
Simonix spune:
Buna seara fetelor
Eu sunt singurica singurica
De fapt nu chiar ... sunt baby sitter temporar - am in grija 3 (TREI) copii ai unei prietene care e la o petrecere. Deci: 2 gemeni de 5 ani si un pitic de 2 ani jumate. Culmea e ca ei sunt flamanzi
si eu habar nu am de flamanda. Bine, ma cunosteau dinainte, dar oricum... sa vezi ce mor de ras cand piticii ma intreaba diverse pe limba lor si eu le zic Ja jajajaja
ma rog, le vorbesc in franceza ca inteleg ... problema e ca EU nu ii inteleg pe ei.
Am crezut ca or sa imi manance urechile dupa ce au plecate pretinii mei. Dar surpriza: s-au jucat frumos intre ei, s-au batut nitel cu farfuriile
eu nu m-am bagat :p si la un moment dat a venit momentul NANI ! Cum sa ii conving ?? Ca fetitza nu avea nici un chef
Am negociat un 10 minute, aia mica zicea nej nej
eu ja ja
si pana la urma m-am apucat sa strang jucariile si sa ii mobilizez, i-am dus la toaleta si am facut un compromis: sa ii las cu niste cutii de carton in pat
Culmea e ca in 5 minute erau toti trei in pat inveliti, piticul tragea singur dinbiberonul lui... Si in 10 minute - nu se mai auzea nimik ![]()
Sunt o super baby sittera nu?? 

Serios vorbind, sunt super copchiii pe aici, se joaca intre ei, cu jucariile lor, daca se bat - ei intre ei se bat si se impaca, se duc la culcare singuri aproape etc - am zis ca neaparat tre sa ii fac si eu lui robert un fratior/o surioara ![]()
Asa ca acum ........ sunt singura, piticul meu dulce doarme cica, nu am vrut sa vina si sotul meu in seara asta, caci nu prea am chef de nimeni, vreau sa stau singura cuccucucu.
M-am jucat cu elfii
bestiali ! Si am admirat poze de fete si de bebi 

Alra - sa stii ca pe mine m-a impresionat ce s-a intamplat cu tine anul trecut ... eram in primul trimestru de sarcina, un pic sensibiloasa, nu stiu cum as fi reactionat, in general sunt tare si destul de logica (de ex si eu sunt genul de mama care isi lasa copilul sa planga fara pb). Dar de cand am purtat un bebe in mine am inteles niste lucruri ... mai adanci, mai "inaccesibile", stiu eu ... si ma dor chestii care inainte nu ma dureau. Pierderea unei sarcini mi se pare acum ceva foarte greu de suportat, inainte de a-l avea pe Robert eram foarte cool cu ideea de avort (spontan/provocat etc). Acum mai mult ca niciodata imi doresc sa nu trec prin asa ceva Ever. Si va admir pe cele care ati reusit sa omorati demonii astia 
La fel, nu mai suport ideea de copil care sufera, de copil bolnav, de copit nefericit etc - chestii pe care inainte le traiam doar hmmm mental, sa zic, dar NU le simteam asa cum le simt acum. Si nu stiu, poate faptul ca Robert a avut oarece probleme la inceput (nu grave, dar a fost o experienta destul de socanta pt o proaspata mamica) ma face sa apreciez mai mult faptul ca e sanatos. Si abia atunci, dupa ce s-a nascut si dupa ce a stat alea 10 zile in spital mititelul, am inteles ce norocoasa am fost ca e sanatos, perfect, ca are toate organele in regula, ca am avut o sarcina OK 
Fetelor, si eu am bebelush speriecios :) El nu a cazut niciodata din pat, dar in timpul acrobatiilor de pe covorash mai baga cate o capatzana pe podea (niciodata pe parchet, deocamdata
) Aoleo... ce mai plange ... E asa de suparat, are lacrimi in ochi si cu greu il impac. Si nici macar nu se zdruncina prea tare
E un sensibilos :p
Ah, si in legatura cu mancarica - eu i-am dat bebelului de multa vreme ulei - variez felurile de ulei. Cice e f important sa fie o grasime acolo. Si nu i-am diluat niciodata piureul. Asa mi-a spus docotul. Legumele le fac la baby cook, carnita la fel, mixez totul, pun linguritza de ulei si amestec si gata. Rade tot
Cat despre sare, nici eu nu i-as da, dar uite... a trebyit sa ii dau biscuiti de bebi care au zahar - nu gasesc fara ! Si fructele nu le mai mananca deloc, am incercat o groaza de combinatii - ii place doar banana si .... marul cu biscuit ... cu zahar grrrrrrrrr.....
Haideti ca ma duc sa mai pierd vremea pe la TV si pe skype
V-am bagat un mesaj kilometric ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe