Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Daria Ioana - uita astazi de toata oboseala si sarbatoreste-l pe piticul tau.
La multi ani DARIUS COSTIN sa fii sanatos , sa cresti mare si voios !!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza!

am facut bradul..numa pe sfert, ca adormi fata cu colindele astea se juca linistita cu un sirag de stelute si se uita la luminitele din brad si dintr-o data cand ma uitai la ea, era blana. o mutai in patuc, insa nu ii stinsei colindele. cred ca am prins shmenu'

sarbatoritelor de azi si bbilor care implinesc lunite

aseara n-am mai intrat. am picat blana! si tot sunt varza. asa as mai fi dormit...

ce-a patit fecian? suntem toate ratutite, zapacite de somn, de nesomn defapt, eu, recunosc, citesc in dunga cateodata cand n-am timp..de ce zici ca te simti ignorata? ce s-a intamplat? ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns? hai nu mai fi suparici, si mie de cate ori mi s-a intamplat sa intreb cate ceva si nu-mi raspundea nimeni dar nu iau asa personal totul..mai intreb odata si gata! am vazut ca i-ai luat laptop ursuletului. mi-ai luat-o inainte

va pup, ma duc sa dau jos neste colinde...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Fecian nu ai voie sa fi suparata deloc cu asa piticut forumist, este superba poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2562278750102788182bmmUTd

Cleo a iesit super buna prajitura si ti-am ascultat sfatul cu cele 2 lamai si e asa acrisoara!!!!! Aseara la 23.00 cine baga de mama focului prajituri si lichior.....moa asta dupa ce incepusem cura de slabit. Dar nu imi pare rau!

Bratafel eu ii dau asa: prima masa lapte cu cereale, apoi iaurt, legume, fructe si iar lapte cu cereale. Intre mese ma rog de el cu apa si nu vrea, zilnic incerc si nu vrea. Am incercat si suc de fructe nimic. Nu i-o fi si lui sete! Mai e cineva ca noi care nu vrea apita????

Ma duc sa fac bradul ca am luat unul mic de plastic! Am o lene............!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
am fost la spital,gata,sanatoase tun amandoua....sper sa ne tina!si sa va zic cat a costat internarea mea???2.280 ron!asta ptr.ca am decont atasat la foaia de externare.
Ptr.Maria vom merge cu bronchovaxon plus Prevenar daca ma hotarasc sa-l fac.la Sara tot bronhovaxon,prevebar dupa 7 luni(sa facem 2 doze),plus sanzyme si peritol ptr.pofta de mancare.nu va imaginati cum face la masa.....oricum unul ii da mancare,celallat face ca toate animalutele in fata ei..si sa te fereasca sfantul sa insisti,ca le da afara imediat!cica inainte manca de la dexametazona..mai vreau!!!!!!!!!!!!!!daca ar avea macar 7kg,nu ma bagam,dar asa ma bate gandul sa i le dau.o sa citesc prospectul sa vad exact ce si cum...are si o usoara anemie,dar nu ne da Fe inca...
Cleo,doctorita crede ca de la antibiotic a facut fundul rosu-s-a schimbat PH-ul cica-(portocale,rosii nu mancam..).Orium arata rau...sper sa treaca.
mai naspa e ca de dimineata a facut de 4 ori KK.Diverse consistente..Aseara chiar ma gandeam cum ar fi o zi in care Sara nu tuseste,Mariei nu-i curge nasul,Sara nu vomita,Mariuca nu........poate peste 50 ani!si uite ca ne-a zis sa bem formula fara lactoza.astept sa vad pana dupa amiaza,daca mai face merg sa iau HN,ce sa fac?
Ylari,sa va fie de bine petrecerea!
Nicole,vreau si eu afara!!!!!!!!!!!!ce bine ca iesiti..eu cu Mariuca mergeam in fiecare WE la Mall la locul de joaca de cand avea 9-10 luni..acum sunt speriata de bombe!
Darius si Stefan,,sa cresteti amri,sanatosi si frumosi.revin pe dupa amiaza

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, noi am facut bradul. Prima oara cand il facem asa repede, dar nu mai aveam rabdare...o sa pun si pozici la un moment dat
Fecianintre cele doua postari ale tale fetele carora le-ai scris nici nu au intrat. EU chiar m-am bucurat ca i-ai impartasit lui SIs din experienta ta cu pufarina si sunt sigura ca si ea, ca e disperata si nu stie cum sa mai abordeze problema. Gabriel s-a facut tare frumusel si vad ca are o psaiune pentru laptopuri, ca si Mirci
Ylari ma bucur ca te-ai simtit bine la petrecerea de Craciun a sotului si sper sa mai ai totusi timp sa intri pe forum si cand incepi serviciul!
Daria_Ioana la multe lunite pentru Darius!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fecian,am vazut poze cu galusca ta...si ochisorii lui frumosi.nu te supara..si eu intru destul de rar,uneori intreb ceva,mai intru peste 2 zile si uite cum pierd raspunsul....eu citesc toate postarile,retin sau nu diverse chestii...parca ce scriu eu citeste toata lumea..da' ma face pe mine sa ma simt bine impartasind cu cineva viata mea de zi cu zi,chiar daca nu primesc rapsuns de fiecare data
ref.la meniu(nu mai stiu cine intrebase);Sara papa dimienata laptic(cam 6-7 de obicei,san sa lapte praf,depinde..).pe la 9-9.30 fructe+branza dulce+cereale,pe la 12.30.13 papam piureul de legume+cereale orez si ami nou carnita.cand se trezetse de obicei laptic,cantitatea depinde.la 19 papam cereale si al culcare pe la 20.30-21 lapte praf +tzatzi.
mai citesc..mai scriu..

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iulia, Andrada vad ca ne potriviram cu facutul bradului toate!!Andrada al meu nu vrea apa deloc, niciodata. Si nici ceai. Probabil se hidrateaza de la san.
Andreutza uuuf, bine ca ati scapat de bolite, tineti-o tot asa!
Sis vreau sa aud si de la tine ca Mati e bine! matusica pe el!
Nicole i-ai dat si carnita si galbenus, odata?? eu stiam ca se da alternativ carne/ou si ca se incepe cu 1/4 galbenus timp de o saptamana, a doua sapt 1/2 si apoi intreg-albusul dupa 1 an...ca sa nu mai zic ca inca nu i-am dat deloc galbenus, mi-a spus pe la 9 luni...eu cred ca-i bag pe la 8 totusi.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Nicole i-ai dat si carnita si galbenus, odata?? eu stiam ca se da alternativ carne/ou si ca se incepe cu 1/4 galbenus timp de o saptamana, a doua sapt 1/2 si apoi intreg-albusul dupa 1 an...ca sa nu mai zic ca inca nu i-am dat deloc galbenus, mi-a spus pe la 9 luni...eu cred ca-i bag pe la 8 totusi.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laura - carnita mananca de ceva vreme, iar cu galbenusul si eu am inceput tot cu un sfert, jumatate, si apoi intreg. Ieri a fost prima data cand am combinat ciorba cu ou si i-a placut foarte mult. Mie nu prea imi manca galbenusul decat cu foarte mult iaurt. Dupa cum vezi eu sunt mai indrazneata cu mancarea la bebe . Ii dau putin la inceput si daca ii place si nu prezinta alergii continui.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Fecian nu ai voie sa fi suparata deloc cu asa piticut forumist, este superba poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2562278750102788182bmmUTd

Cleo a iesit super buna prajitura si ti-am ascultat sfatul cu cele 2 lamai si e asa acrisoara!!!!! Aseara la 23.00 cine baga de mama focului prajituri si lichior.....moa asta dupa ce incepusem cura de slabit. Dar nu imi pare rau!

Bratafel eu ii dau asa: prima masa lapte cu cereale, apoi iaurt, legume, fructe si iar lapte cu cereale. Intre mese ma rog de el cu apa si nu vrea, zilnic incerc si nu vrea. Am incercat si suc de fructe nimic. Nu i-o fi si lui sete! Mai e cineva ca noi care nu vrea apita????

Ma duc sa fac bradul ca am luat unul mic de plastic! Am o lene............!!!!

prima masa de lapte cu cereale la ce ora i-o dai si cum? cu bibe sau cu lgt? eu ii dau fructele dimineata pe la 10 aprox.

nici Bianca nu vrea apa sau suc sau alt lichid. e teroare. eu ma gandesc tot timpul ca bea prea putine lichide dar daca nu vrea asta e.. suc mai bea cateva lgt dupa fiecare masa.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

la bebeii care azi implinesc lunite! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti in viata!

ca eric, da, si aici e la fel, temperatura ideala e de 18-19°, pe cand in Romania duduie caloriferele, usuca aerul si nasul si apoi vin racelile pe banda rulanta...

Micaela – daca stiam ca la intalnirea aia s-au vorbit copiii sa mai doarma bine noaptea, ma urcam in primul avion si veneam si eu Dar ma bucur ca printesa ta doarme mai bine. Culmea e ca si David si-a mai revenit: azi-noapte m-a trezit la 23:30, i-am basculat un biberon si a dormit pana la 4:30, apoi i-am dat iar san si a mai dormit pana la 6:30. Cred ca dormea mai mult, dar aveam eu nasul usor infundat si nu puteam sa respir, asa ca l-am cam deranjat. In seara asta facem introducerea la grisul cu lapte, sa vedem efectul. Ii dau o jumatate de portie, din ala fara gluten...

Cleo, da, odinioara erau obligatorii vaccinurile, dar s-a mai desteptat lumea. Eu, zau, nu cred in statisticile unei industrii mincinoase. Punct. Ca poate un copil are o tuse absolut normala, care se agraveaza, si repede e bagat in statistica la tuse convulsiva, ca sa mai atate putin frica omenirii... E parerea mea, desigur, sprijinita pe ceea ce am citit din autorii care critica politica vaccinurilor. Ce s-a eradicat nu se poate dovedi. Ca s-a eradicat din cauza vaccinurilor iar nu se poate dovedi. Altfel nu ar fi atat de controversat subiectul. Eu zic ca nu s-a eradicat asa mult datorita vaccinurilor. Multe boli au disparut inainte ca vaccinurile sa ia amploare... Apropo de stadiile vaccinarii universale, un singur exemplu actual, care se poate aplica la toate celelalte: vaccinul care „previne“ cancerul de col uterin la femei. O tampenie mai mare nu am auzit. E inca in stadiul de experimentare si au nevoie de cobai. Dupa parerea mea, asa a fost la inceput cu TOATE vaccinurile. Propaganda, datele umflate despre epidemii, panica totala au fost toate canalizate cu scopul precis de a introduce vaccinurile respective in p-o-p-u-l-a-t-i-e, exact cum se face acum cu vaccinul asa-zis impotriva cancerului de col uterin. Am trimis pe contul comun un document informativ in acest sens. Acum nu mai pot sa intru in multe amanunte, ca vine Bogdan cu David de la plimbare si eu iar n-am facut mai nimic prin casa. Dar tie nu ti se pare ciudat cat s-au contrazis doctorii de-a lungul istoriei, cum azi era intr-un fel si maine era in altul (fierbinte la gat versus rece la gat, cum scrii tu – un exemplu total banal, sau de pilda dormitul pe burta versus dormitul pe spate la bebelusi si, Doamne, cate mai sunt). Ah, si la femeile care se vaccineaza (D-zeu sa le ierte prostia) si care se vor imbolnavi totusi de cancer li se va spune „Vai, ne pare rau, noi am spus ca nu putem vindeca decat in proportie de 70%, dvs. faceti parte din aia 30% care au avut ghinion“... si nimeni nu va putea dovedi contrariul, iar vaccinurile vor aduce profit de miliarde! Hai, sa fim seriosi... Pacat ca nu stii germana, eu am fost pe multe forumuri anti-vaccinare si sa stii ca nemtii care nu vaccineaza nu sunt aia care peste noapte au devenit inconstienti, ci dimpotriva: sunt cei care s-au trezit din bezna m-a-n-i-p-u-l-a-r-i-i !! Vezi ca mi-am schimbat semnatura special! Ah, si stai linistita, ca tu cu mine nu ne vom putea certa niciodata! We can agree to disagree, dar cu tine nu ma cert, ca te ubec prea mult

fecian, chiar ca suntem in aceeasi barca... si eu tot cu timpul limitat, telefoanele putine pe care le mai dau le fac cu viteza fulgerului sau cand ies cu David la plimbare si doarme tun in carucior... Sper ca acum sa fie mai bine, ca e Bogdan acasa si imi fac sperante mari cu grisul asta cu lapte, poate ca ii era pur si simplu foame si de-aia se scula asa des... Sa nu zic ca n-am incercat-o si pe asta ... Sa vedem... Am vazut pozele cu Gabitzul frumusel foc, am ras la aia unde e plin de iaurtel la botic Acum vazui si mesajul tau de suparici... Hai, ma, nu fii asa!
socrate, eu ii bag de acum 2 lingurite de suc de portocale in piureiasul de morcovi, papa fara probleme. De fapt sucul de portocale mi l-a baut si din lingurita inainte de povestea cu diareea... Eu zic sa ramai la suc de portocale (sau broccoli, ca si ala are vitamina C) si sa nu dai pastile... sigur, tu faci cum vrei tu...
Lorich, la voi cum mai e??
Nicole, pupam si noi Davidutzul vostru papacios, bravo lui!!
Ylari, bafta cu reclamatia! Si mie la petrecere tot asa mi-a fost, parca mi se amputase ceva, voiam repede la Daviducul meu...

N-am terminat conspectul, dar fug, ca ma spanzura Bogdan cand se intoarce, tre’ sa pun rapid morcovelul la fiert!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput