Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
socrate spune:
La noi a mai trecut o zi fara febra, suntem foarte incantate. Cam apatic, s-a facut lipitoare, numai cu ma-sa mai sta. Zice "mama" cateodata si la adresa mea dar invariabil cand e vorba de suparare mare.
Am fost azi la cumparaturi, l-am lasat cu tati evident erau epuizati pe cand m-am intors. Incepe sa maraie daca ies din camera. Nu mai vrea sa adoarma decat leganat si cantat 
Acuma l-am leganat ca nu am vrut sa il las sa planga sa nu faca febra din nou dar dupa ce trece raceala o sa il lasa chiraie pana adoarme.
Legat de papa si eu ii dau cam aceeasi combinatie de legume, mai variez compozitia din cand in cand, carnita in fiecare zi. I-am mai dat mamaliguta cu branza si smantana.
toti bebeii bolnaviori si mamicile obosite.
LA noi medicul de familie mi-a zis legat de raceala sa nu ii mai zic de faptul ca am fost in comunitate cu copilasi mai mari etc.Ca noi am fost duminica la ziua unei fetite si au fost mai multi copilasi cu raceli trecute si unul mai tusea din cand in cand. Copilul putea raci de oriunde si oricand, nu pot sa il tin sub un clopot de sticla. Din contra acum chiar vreau sa il socializez mai mult, ca uite scoatem nasul si hopa raceala. Legat de imunizare, mi-a zis ca o pastila de Vit.C contine vitamina C cat in 4 kg de portocale.Asta a fost replica lui la intrebarea mea daca ajuta sa ii dau suc de portocale.Eu i-as da totusi dar nu vrea sub nici o forma. Incerc sa il pacalesc amestecand cu ceai om vedea. Urla la siropuri de numa numa.
Mi-a dat sa ii dau Panadol, alternativ cu Nurofen si seara Ketof.
Timp de 3 zile ii dau tratamentul si continui pana la 10 zile cu Ketof. Am siropuri de tuse , antibiotic etc, in caz ca se agraveaza, dar nu e cazul, suntem pe calea cea buna.
Legat de tot ce li se poate intampla, nu putem sa ii pazim.Reguli am mai incalcat si eu si sunt convinsa ca voi mai incalca, dar ceea ce stiu este ca imi voi iubi copilul si el va sti asta. Restul...se rezolva. Imi pare rau cand citesc ca aveti probleme cu tatici. Eu incerc sa pastrez totul ok, mai am nemultumiri dar nimic nu e perfect. Sunt convinsa ca si el ar avea cate ceva de reprosat dar nu zice nimic. Acum ne bucuram ca vin sarbatorile.Am luat azi calendarele de la dm dar nu m-am uitat inca ca era si tati si e cadou pentru el.
Va spun maine.
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel intrebare - fetelor cate mese da-ti bebeilor vostrii pe zi, ma refer la mancarea solida si la copii de cam 6 luni? le da-ti doar masa de fructe si leg sau a-ti bagat si pe cea de cereale cu lingurita? eu ii dau fructe , leg si cereale pun 2 masuri in bibe la una din mese (seara - tine mai mult). ma gandeam ca daca ii bag cereale cu lingurita mai scot o masa de lapte si ar fi prea putin lapte pe zi. imi pare rau sa aud de bebei bolnaviori. insanatosire grabnica! sa aveti o noapte cu mult somn. ma retrag.... pozeBiancuta http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Scriu rapid, lipsa de timp...
Mic dejun: cereale amestecate cu fructe
Pranz: Fructe pasate
Mai pe la 4pm: iaurt (papa si cate unul de 100 gr.)
Pe la 7-8pm: legume sau legume cu carnita (vitel sau pui)
Printre mesele astea mai de 2 ori/zi (mid-morning si pe la 6pm) cate 2 biscuitei de orez.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
cleo78 spune:
intrebati de lapte. Fiica mea mananca ziua 3 mese la linguritsa, completare cu san doar la micu dejun este, san seara la culcare, si 1-2-3 ori pe noapte.
andreap, acu mi-a trecut prin cap o explicatie la funu roshu al fetei. Nu i-ai schimbat meniul, dar nu a luat medicamente de raceala? poate astea o irita.... eventual daca are roshie, citrice in alimentatie, scoate le pt o perioada.
nu mai stiu ce voiam sa va zic.
A, sa ma laud. Am fo in Liberty ccenter, toti 3. Am mancat la restaurantu chinezesc, unde fiica mea a batut cu pumnu in masa vecina, cat am mancat (da mai bun e la templu soarelui), am fo la diverta sa luam cartsi si .. mi-am luat altsi www.zappos.com/n/p/dp/28918608/c/107306.html" target="_blank"> bocanci de munte . E un magazin sport, aduc resturi, rebuturi, etc de la firme mari si de la firme no name.
Gata. S-a gatat si megastaru - au cashtigat moldovenii mei
.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Azi am facut curatenie generala, cu spalat gresia si mai ales am atins zone mai inaccesibile asa - spatele aragazului, etc.
Am scos hainele de iarna, le-am sortat...ce pastrez si ce nu...apoi am fost la niste prieteni...asa ca iar nu am avut timp sa intru.
Miss imi place cu iti sta. parca ai mai multe suvite??
Lorich baga si tu o poza cu tunsoarea, nu ne duce cu presul!
Andreuta cam 4-5 zile mi s-a parut mie bb destabilizat dupa Prevenar, dar sper sa nu fie cazul vostru. EU i-am facut la 3, 5luni, ii fac acum la 7 luni si la 1 an parca -sau 2? nu mai retin. Costa 375ron la medicover, la farmacie vreo 330-340ron.
ca_eric Daaa, suntem gemene!! A fost visul nostru sa fim gravi impreuna, uite ca ne-a ajutat Dumnezeu!
Mihaser
Alysh ce mai face Vladi, cum mai papa?
bratafel poti sa-i faci cereale care se fac cu lapte si atunci impusti 2 iepuri: ii dai masa cu lingurita si papa si laptic in felul asta.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Nicole1980 spune:
Buna si de la noi.
Ati scris mult fetelor, dar tot va citesc, chit ca stau pana tarziu.
GAta am citit si s-a facut ora 1.45…
Conspect:
Nu am mai intrat ca suntem foarte ocupati. De vinery avem musafiri pe sora, cumnatul si scumpa mea nepotica. Am avut zilele pline. Am fost la casuta Mosului in Plaza, am iesit la cumparaturi, la locuri de joaca, la plimbare. Bebe a inceput sa fie un maraici. Azi noapte s-a trezit plangand…nu stiu ce e cu el, poate de la temperature ridicata…
Azi i-am dat ciorbita de pui amestecata cu un ou fiert…a lins castronelul.
Alina anto – cine crezi ca batea la usa mea azi la 10 dimineata ? Posta… Merci mult de tot, esti o scumpa.
Miss – chiar daca nu am intrebat de tine, mi-a fost dor de postarile tale. Imi pare tare rau de David ca a cazut din patut. Am vazut pozele, Davidutul vad ca a inceput bine diversificarea, iar tu arati super…iti sta tare bine asa.
Doloress – super pianul, insa pianistul intrece orice asteptare, este un mic Mozzart.
Micaela – am trimis pozele. Piticuta ta a avut un costumas superb de Craciunita. Super filmuletul cu Mosuletul tau mirat.
Aimee – superbe calendare, eu nu mai am rabdare sa le fac.
Cleo – ma innebunesti cu retetele de praji, mai ca ma pui sip e mine la treaba, care nu am mai facut de 10 ani prajituri.
Mihaser – ce forumista innascuta ai.
Gabitzam – m-ai dat gata. Vreau si eu. Este super filmuletul.
Alra – felicitari, sanatate si zile cat mai usoare pt tine.
Simoncip – oau ce citesc aici. Multi pupici piticului tau sa se faca repede bine sis a nu aibe nimic grav. Ciudat ca s-a oprit tusea imediat ce ai renuntat la siropuri.
Ma duc "sa-mi elfimizez" si eu familia.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Daria_Ioana spune:
MUltumesc mult pentru felicitari si pentru vorbele de incurajare.
Perioada asta orice as scrie nu as vorbi decat de oboseala , de somn, de nesomn , si nu mai vreau sa scriu povesti horror, pentru ca i-as neindreptati pe copiii mei .
Sunt si lucruri extrem de frumoase de scris care ni se intampla in fiecare zi, dar nu mai am energie ca sa povestesc.
De fapt nu mai am energie nici sa ma plang .
Super linkul cu desene animate.
VA citesc oricum in fiecare zi .
CamiM spune:
Salut!!
Gabitzam ce elfi

Doloress uite ca nu am mai apucat sa intru, voiam doar sa zic ca imi pare tare rau de experienta neplacuta avuta de voi. Cu bisericile ma abtin. Nu sunt necredincioasa dar din experienta noatra nu numai cele romanesti au probleme, intamplarea face sa fi mers destul si pe la cele grecesti care (desi mai bine organizate si cu ceva mai multi bani ca de.. grecii sunt ceva mai multicei pe aici) tot au probleme si sunt tot felul de neintelegeri in sanul lor.
In alta ordine de idei super pianistul..![]()
Simonacip multa sanatate puiutilor. 
Si tie multa forta si rabdare si nu te neglija ca atat ar mai lipsi sa te imbolnavesti si tu.. cine mai are grija de ei...
MissP sa iti fie de bine tunsoarea si somn bun lui David. Nu vreau sa te sperii dar Sofia nici acum la 2.5 ani nu doarme neintrerupt( se mai foieste, mai viseaza) si hop ne trezim cu ea in pat. Oricum perioada cea mai grea o sa treaca curand, ai sa vezi. Mie pediatrul imi spunea ca se trezeste asa des(ca si Sabina de altfel) fiindca am invatat-o sa pape noaptea - am facut-o o "nightfeeder"..
si singura cale este fie sa astept sa creasca(ca in cazul Sofiei), fie sa o tai din radacina si dupa cateva nopti de cosmar o sa inteleaga ca nu primeste nimic si nu se va mai trezi.
Oricum si orice ar fi tinem umnii sa aveti parte cat mai curand de somn lin neintrerupt.
Cleo hmm ce bine suna negresa ta...
- o incerc si eu de Craciun pana atunci pauza de la dulciuri( gatite in casa...ce credeati...
) sa stapanesti sanatoasa bocancii si mai ales sa ii folosesti cat mai mult
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
fecian spune:
Buna dimineatza la toata lumea...oricum se pare ca am statusul de ignore asa ca o sa imi comentez singura mesajele.
Deh imi pare rau ca informatiile pe care le-am dat sunt inutile, chiar am crezut ca ajuta persoanele carora le sunt adresate. Imi cer iertare ca mi-am permis sa imi dau cu parerea, am facut-o doar cu cea mai buna intentie...Promit ca nu se va mai intampla.
Acum poate sunt eu nebuna insa am observat ca daca nu scrii o perioada pe acest forum deja intri in categoria persona non-grata.
Poate or fi frustrarile mele care se revarsa, eu insa asa simt.
Si fiindca asa simt nu mai am de gand sa fiu toleranta ci am de gand sa imi spun oful raspicat. Caci diplomatia e un lucru de kko care nu serveste la nimic.
Decat sa imi pierd vremea pe acest subiect mai bine imi petrec timpul mai util. Am vazut ca sunt locuri unde chiar as fi utila si oamenii chiar sunt bagati in seama.
Deh, pa.
P.S. oricum mesajul va fi in regimul ignore, asa ca nu imi voi bate capul de reactii.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
Daria_Ioana spune:
Fecian
, nu te supara.
Si eu am de multe ori , si am avut astfel de ganduri ca si tine, de multe ori le-am si expus.
Dar eu cred ca atunci cand suntem foarte obosite sau stresate nu mai gandim la fel de limpede ca atunci cand suntem odihnite.
Incepem sa interpretam lucrurile prea personal.
Cum ti-am zis eu te inteleg, dar o sa treaca si starea ta
si o sa ne scri.
E normal ca aici pe forum exista antipatii si simpatii, ca in viata ,nu?.
MIe imi place de tine, si citesc mereu ce scri.
YLARI spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine?
Of, of, se pare ca a, pierdut pasul... 

Sunt la mama dar ma ocup de un milion de chestii, plus ca am inceput tratamentul la dentist si ma programeaza destul de des, ma tine o gramada pe scaun ca sa terminam repede (mie imi convine asa ca daca incep serviciul nu stiu cat timp liber o sa am, desi voi beneficia de programul de 6 ore, cu siguranta), plus ca inevitabilul s-a produs, intr-o noapte mi s-a frichinit pitica ceva de speriat, a dormit toata noaptea numai pe mine, daca o puneam jos era chiraiala mare... Dar a fost doar acea noapte, dupa aia si-a revenit si doarme iar ca in gara cum dormea de obicei. Cu mancare am impresia ca ne chinuim mai mult ca inainte, e si destul de maraita in timpul zilei, de aceea suspectez dintzisorii de sus. Cand apar dintisorii de sus? Noi avem 7 luni jumate. Auzisem ca ies pe la 8 luni?
Vineri seara am fost la petrecerea de Craciun de la firma sotzului. Wow, m-am simtit ca in tinerete, dar pe la 12 noaptea am inceput sa bazai ca mi-e dor de cocotiera mea (Eva), ma intrebam ce face, daca o dormi, etc. Mama imi daduse mesaj ca e totul ok si sa stam cat vrem, dar eu Batman, nu ca vreau acasa (nebuna) ca ma doare spatele, ca imi vine sa vomit, toate motivele din lume i le-am bagat sotului. Una peste alta, m-am simtit foarte bine, am avut ocazia sa mai vb in engleza si franceza cu colegii lui multinationali
si mi-am facut antrenamentul pentru sambata cand va fii petrecerea de Craciun la mine la firma!
De Craciun vom sta aici si sper sa vina si fratele meu cu sotia si copiii lor, sa facem o mica petrecere, voi cumpara coifuri, nasuri de clown si trompete sa facem balamuc.
Imi pare tare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi, poate voi intra mai des de la servici
Oricum ma gandesc mereu la voi si imi lipsiti tare tare. Intr-o zi m-am intalnit in piatza aici cu Laurita si m-am bucurat mult de tot.
Nu stiu ce sa va mai spun... S-a amanat un pic ziua de shopping promisa de sotz
ramane dupa ce vin si banii de CIC. Cam dupa ce data or veni? Ca va trebui sa merg in cartierul select Crangasi sa iau banii de la Posta. Of, of. Aaaa, mi-a venit raspuns la reclamatia facuta de mine la Posta mi-au zis ca l-au sanctionat pe factorul postal care nu m-a avizat ca au venit banii, l-au trecut in Condica de reclamatii!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]()
Foarte tare sanctiunea asta!!!!!!!! O sa o propun si la noi la servici cand greseste cineva. Cred ca e o sanctiune foarte grea asta!
Va pup pe toate. Voi incerca sa intru mai des ca tare greu imi e fara voi... 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png