Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Buna!!
Ma numesc Chiauneasca, am fost aseara la party la firma la tati, am venit la 2 acasa si mi-a bagat Robert vreo 2-3 treziri, ca stia el ca ma uscasem de dorul lui. A stat cumitel cu mama mea, a papat un bibe pe la 12 si nani la loc. Marul nu prea ne-a placut, am trecut la mar=pare care e buna tare dom'le. Si ca vorbeati de crestere imunitate eu o sa incep sa-i strecor in fructe niste Imunobaby+5 pic de vit C/zi (astea le dam deja de o luna) + vreau sa-i pun nitel suc de porto/mandarina, esi ca si Simo nu voiam citrice pana la un an; totusi, o lingura o sa-i mai dau.
Miss bine ai venit inapoi, mi-era tare dor de tine, ma gandeam s-o corup pe Cleo ssa-mi dea nr. de tel 
Laura o sa bag pozici, dar inca n-am facut!
Adriana mai pove si tu despre stocul ala de naturiste pe care te-a pus terapeutul sa le ai in casa, eventual de unde le-ai cump (daca nu de la clasicul Plafar).Ma intereseaza tare, tare, tare
Andree27 ce face burticul tau?Dar Eric?
Andreap imi pare rau de fundulet rosu, dar trece el. ce zicea Cleo, pleci la Pitesti? Sa-ti spun Sarbatori fericite de pe acum?
Simo
lui Mati dulce, las ca trec ele..sa vezi ce imunitate face el!
Daria_Ioana sa-ti traiasca puiul scump, Dariusel!La multi ani minune mica!
Fecian special te-am lasat la urma, voiam sa-ti zic mai multe. Nu te supara mami, tu insati ai zis, oboseala duce la epuizare, suntem aproxivativ toate in diverse faze ale oboselii, eu cateodata imi iau informatia utila, dar uit sau nu am timp sa comentez. Cred ca maj au avut macar o data impresia ca-s pe ignore list, dar nu e vreo chestie intentionata, personala, ci fiecare citeste cat, cum, cand poate, in functie de cum ne trag piticii de tzatze, bluze, par..care cum mai avem
sper sa ne tii la curent cu povestile Pufarinei. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lorich spune:
Miss vizionat pozuci cu Dl. Espresivu' cu morcovel pe botic, si e l-am pozat cu primul marut. Sweeeet.
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Miss vizionat pozuci cu Dl. Espresivu' cu morcovel pe botic, si e l-am pozat cu primul marut. Sweeeet. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
M-am mai uitat si eu pe pozicile voastre, ASTA e preferata mea, mai ales in ce priveste textul de pe bluza... Eu i-am luat lui David suzeta cu "Silent Night", dar vad ca nu si-a facut efectul... inca...
Apropo de suzete, David deja nu mai consuma. S-a profilat pe degetel, dar nu-l suge mult. Suzeta ii mai scapa inainte din gura si urla, asa ca nu i-o mai dam... si pare sa nu-i duca dorul...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Adriana_78 spune:
buna fetelor!
eu sunt cam racita si as dormi toata ziua, n-am chef de nimic.
N-am apucat sa citesc decat un pic.
Cleo, o sa-ti spun de doct. Bogdan in alt mesaj.
M-am oprit la mesajul lui Fecian - Fecian, m-ai inteles gresit. Eu NU SUNT CONTRA MEDICAMENTE.
Pitica mea a avut acum o infectie la ochi, pe care am incercat s-o tratez cat mai bland, insa n-a mers, asa ca i-am dat picaturi cu antibiotic si dupa prima utilizare i-a trecut.
Cand nu se poate si situatia se agraveaza sunt pt. orice fel de medicament.
Eu ma refeream la nr. mare de medicamente date si la actiunea lor. Daca la o tuse unui copil i se dau 3 feluri de siropuri si intr-o iarna are 10 reprize de tuse, organis. o sa se invete cu siropurile si n-o sa se "sperie" asa usor la primul sirop. La fel si cu antibioticele ... la primul rosu in gat, nas infundat, tuse - antibiotic, urm. luna la fel si tot asa, peste 5 ani, deja antibiot. ala va fi apa de ploaie. Virusii capata rezistenta la el si va trebui un alt antibiotic.
Insa fiecare copil e altfel, fiecare mamica alftel -- si fiecare face cum crede! consecintele se vor vedea peste ani, asta daca vrem sa le vedem sau stim sa le vedem si sa ne recunoastem greselile.
Eu mi-am spus doar parerea.
multa sanatate!
Adriana
Getutza81 spune:
Buna.......
si uite asa stau eu simi pierd o gramada de timp sa scriu un mesaj..... calculatorul asta a luato razna, imi tot inchide internetul, si nam ce face decat sa restartez calc ca altfel nu merge.... ooooffffffffff..... ba si tati se bucura, ca nu merge ca sa stau cu el, apoi bebe mai plange, mai mataie, mai ie foame si uite asa nu mai pot eu sa si rasp la toata lumea si de aceea unele mesaje pot trece far rasp (fecian) si asa pot patyi multe dintre noi si nu mai rasp... dar de citit sigur cetesc.... atat doar ca sa mai si scriu imi vine greu cateodata.... rar mai imi fac timp sa si rasp, dar asta nu inseamna ca nu sunt cu gandul la puiutii bolnavi (tot timpul si in fiecare zi ma gandesc uite ce bine cxa al meu nu e bolnav, ca uite cate mamici de aici au puiutii bolnaviori, doamne ce rau e... sau uite cate mamici sunt frante de oboseala, se trezesc de n-spe mii de ori, fata de mine de 3-4 ori.... ) sau cate si mai cate.... dar tot timpul sunt cu gandul la voi si viata mea o compar cu a voastra.... de cate ori nu mi sa parut si mie ignorat mesajul, si daca a fo ceva imp am mai intrebat odata.... sau daca am scris un mesaj cuiva, nu am asteptat neaparat rasp, am stiut ca tot a fo cetit candva mesajul meu... cu toate ca poate dupa aia am vazut ca sfatul meu nu a fost luat in seama... un exemplu si sper sa nu se supere miss, eu iam tot spus sa incerce su ceai peste noapte, ca am vazut ca la mine baby drink a dat rezultate... o perioada nu am vazut ca ar fi luat in seama sfatul meu.... dupa un timp a postat ca ia dat ceai, si eu iam spus ca tiam tot zis eu sai dai ceai.... da nu mam suparat ca am vazut ca nu prea am fo bagata in seama... bineinteles ca tot timpul vor fi discutii despre una alta peaici... dar toate de pe acest forum avem ceva in comun: ne iubim puiutii neconditionat !!!! si incercam sa facem tot ce ne sta in putinta sa fie bine pt ei... chiar dc la una sau la alta nu i se pare bine ce face "vecina" cutare sau cutare... hai draga mea, nu mai o lua asa, stiu ca o sa iti treca supararea... si asa ca fapt divers, eu intotdeuna am cetit cu interes postarile tale, poate nu am aratato ca uite, de cand il am pe pitic, deabea mai apuc sa intru, sincer si eu de multe ori am avut senzatia ca nu sunt bagata in seama ca se intampla sa numi rasp numeni la postare.... inainte sa nasc, intram in fiecare zi, nu lipseam, uite ca treburile sau schimbat si mie dor de vremurile cand va simteam mai apropiate, hai ca acum nu mai avem mult si cresc piticii nostrii si om avea si noi nopti linistite si mai mult timp pt noi.... ma bucur ca cetesti cu interes postarile despre piticu meu... am vazut si eu pozicile tale, foarte frumoase, dar poate sunt eu depasita, nu am mai vazut asa laptop micut....
La multi ani celor serbati azi, mamici si "craciunei" !!!
... uite si acilea as fi vrut sa am timp sa fac ceva mai frumos, o urare mai frumoasa, dar mai am muilte de spus si eu cred ca intentia conteaza...
Si despre piticu meu.... ma trage de fata, de urechi de maini, ma pitiga si eu simt cami vine sa ma sui pe pereti..... tot e topit cand o vede pe varasa.... e un lucru fain sai vezi asa entuziasmati de alti copiii.... simt diferenta de cand era doar el in casa... acu e mult mai vesel, pot sa fac mai multe ca sta mai cuminte, se joacxa amandoi pe paturica.... in pat.... andrada, vroiam sati zic si tie ceva da nu mai stiu ce.... tare as vrea sa pot rasp la fiecare in parte da vreau sa stiti ca desi nu rasp cetesc tot (a treia oara ca o spun) si sunt cu gandu la voi... imi sunteti tare dragi si din nou, fecian, ar fi pacat ca o legatura care vine de asa demult sa o stricam acuma, si cum a zis si laura, fetele carora leai scris nici nau intrat intre postarile tale.....
Hai ca va pup, tre sa vina soacramea, si sa fac putina ordine...
a, si mai vroiam sa va zic ce mai papa cacaciosu meu: papa iaurt tnuva de fructe, pituta, ficatel, peste (nu preai place), mamaliga, smantana (i place mult), castraveti murati e innebunit... kiwi (eu nu mai il curat de seminte), mar, para, pruna, paste fainoase, azi a papat putina salata beof dar nu cu multa maioneza.. i place tot ce e acru, gogosari murati... mananca si mancarica gatita pt noi, asa maxim cateva lingurite.... mai mananca mazare gatita... ce sa mai aproape de toate... inca nu iam dat creier, mai incolo peste vreo 2 sapt... o sa va mai pove, si azi vreau sa va pun si filmulete si pozici.... va pupacesc si duminica placuta sa aveti !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Reallaura spune:
Miss imi place semnatura ta. Adevarul e ca si eu sunt circumspecta cu vaccinurile si aici ai pus punctul pe I: daca nu pot vindeca un cancer, cum au pretentia sa-l previna cu un vaccin??
Adriana si tu ai racit??? ooof sper sa nu ia si Lara si Annika. Fetele, cum picam unul cate unul, mamica sau puiut! Bine ca am apucat sa ne vedem cu Craciunicii!
Getuta cum ii dai castravetii murati?? Felicitari de progres, vad ca papa destul de bine.
Abia astept si eu pe 16 am programare la Prevenar la Medicover si vorbesc atunci despre ce mai introducem si cum.
Sunt curioasa cand renuntam la supa asta pentru a baga mancarici anume: spanac cu ou, mamaliga cu branza, pilaf cu carne si asa mai departe.
Eu inca nu i-am dat ciorbita...ma gandeam sa incerc. Voi pasati si ceapa in terciul de legume?
Inais tu pe unde mai umbli?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
| citat din mesajul lui Getutza81 un exemplu si sper sa nu se supere miss, eu iam tot spus sa incerce su ceai peste noapte, ca am vazut ca la mine baby drink a dat rezultate... o perioada nu am vazut ca ar fi luat in seama sfatul meu.... dupa un timp a postat ca ia dat ceai, si eu iam spus ca tiam tot zis eu sai dai ceai.... da nu mam suparat ca am vazut ca nu prea am fo bagata in seama... bineinteles ca tot timpul vor fi discutii despre una alta peaici... dar toate de pe acest forum avem ceva in comun: ne iubim puiutii neconditionat !!!! |
Scumpa, am incercat si cu ceai, insa lui David nu-i place, suge de 4-5 ori si apoi respinge bibe cu limba... si tot la fel de des se trezeste... Scuze ca nu am raspuns concret la acest sfat al tau, dar la inceput mi-era lene sa ma scol sa-i dau ceaiul, apoi a stat Bogdan vreo 2 nopti la inceput cu el si i-a dat ceai la prima trezire, dar nu a avut efect... Oricum, macar am incercat...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Lorich spune:
Am si eu 2 intrebari (fac si eu un survey):
1. Cu ce tip de cereale ati inceput? Ma intereseaza alea fara lapte.
2. Bebicii vostri cand se supara, nu sunt bagati in seama sau protesteaza ei fac un fel de tusit asa? Ca Robert fae, da' fix cand nu-i convine ceva si nu-mi dau seama daca are ceva sau e o forma a lui de a comunica nemultumirea.
Getutza 
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich Am si eu 2 intrebari (fac si eu un survey): 1. Cu ce tip de cereale ati inceput? Ma intereseaza alea fara lapte. 2. Bebicii vostri cand se supara, nu sunt bagati in seama sau protesteaza ei fac un fel de tusit asa? Ca Robert fae, da' fix cand nu-i convine ceva si nu-mi dau seama daca are ceva sau e o forma a lui de a comunica nemultumirea. Getutza ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Noi am inceput cu cereale de la Neste cu orez simple.
Eva cand nu e bagata in seama tuseste asaaaa, la manevra, se prosteste, de fitze. Si cand ma uit la ea sa vad ce are rade in hohote
LA MULTI ANI DARIUSEL!!!!!
Sa fii cuminte, sanatos si fericit!!!!!Fetelor am citit un pic din urma, va pup, vad ca mi-ati simtit lipsa

Da, da si mie imi place samnatura lui Miss!!! Niciodata nu am sa accept sa faca astia experiente pe fetita mea. Sa se vaccineze ei si in creier cu vaccinul ala celebru anti-ce or vrea ei. Nu cred, nu cred si nu cred in el. O porcarie pe care nici ei nu stiu sa o promoveze ptr ca e un rahat.
Bratafel, Eva mea mananca asa: la 6 dimineata 150 ml laptic (praf ca tzitzi am pierdut-o prima) la 10 fructele (diverse combinatii - uneori mai pun si cereale, azi ptr prima data branzica de casa) la 13 legumele pasate in care in ultima vreme am crescut destul de mult cantitatea de carne si pun si jumate de galbenus de ou. Laura mie mi-a zis doctora ca putem da si ou si carne atata timp cat galbenusul este maxim jumatate) la 16 ii mai dau 150 ml lapte, la 19 inca 120 ml lapte si la 22 inca 150 ml lapte. Dar nu o fortzez, papa in general cam cat vrea ca face talente daca o fortzez. Pupic.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png