Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79
Intre mese ma rog de el cu apa si nu vrea, zilnic incerc si nu vrea. Am incercat si suc de fructe nimic. Nu i-o fi si lui sete! Mai e cineva ca noi care nu vrea apita????

Ma duc sa fac bradul ca am luat unul mic de plastic! Am o lene............!!!!

Il hranesti la san? Victoria papa de la san si mi-a refuzat apa, suc, orice! din sticluta. Ii dadeam apa cu pipeta sa nu se deshidrateze, pana m-a lovit o idee: am schimbat biberoanele si acum sa o vezi ce bea si apa si suc!!!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo aici nu e obligatoriu gardasilul, vaccinul contra cancerului de col uterin, ar fi si culmea, cred ca asta numai in Romania se poate, sa bage obligativitate pentru un vaccin care nici macar nu e pentru o boala infectioasa.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Miss, stai linistita ca mam gandit eu ca e ceva...... oricum eu nu ma astept ca sfatul pe care il dau sa fie luat litera de lege.... la mine poate a mers, si eu asta si spun prin sfaturi.... ce merge la mine, nam de unde sa stiu mai mult, nus doftor, nici Dumnezeu sa stiu mai multe, dar dc pot ajut, poate ce mere la mine merge si la altii... eu intotdeauna am incercat doar sa ajut, si nu mam suparat din nimic....
Lori, eu cereale am preferat dinalea cu lapte sa nu mai am bataie de cap.... dar de la 4 luni juma iam dat dinalea fara gluten, apoi de la 6 luni nu mai conta.... acu am ajuns dei mai dau orez, mamaliga, gris.... si astea is cereale.... paine.....paste....isi mai ia deacolo.... acu cereale nui mai dau.... e marisor si isi ia ce are nevoie di astealalte alimente... si si din lipsa de banuti nui mai dau, no muri, cum nam murit nici noi.... eu ca completare la calciu, vit D, i dau calciu lichid, sau cum sai zic si vigantol, mai mult decat normal pt ca a zis ca are lipsa, are un fel de gaura mai mare la piept... da nu pun asa mult pret pe asta... eu iam dat cam de toate marcile, poate vreo 2-3 iam dat de vreo 2-3 ori la fel... stiu sigur ca alea healthy tummy de la nestle, sau good night sau cum leo zice....nu iau placut deloc si a avut dureri de burtica, si nu iam mai dat...
Laura, stai linistita ca nui dau asa in cantitati mari, pur si simplu il tin sa suga din el.... si dc prinde vreo bucatica doua...
Fetelor, al meu deja stie sa mestece bucatele destul de mari de mancarica.... salata de beof de ex iam dat asa cum a facuto si nu sa inecat deloc....
a, si la alimente cei mai dau, bineinteles ou doar juma maxim, branza, foarte putin si dinaia sarata, laptic relativ putin mai bea peste zi si incerc sai dau lichide altceva, a, i mai dau suc dinasta natural carei place tare mult, si mai intreba cineva, nici al meu nu vrea apa deloc, ma enerveaza.... trebuie sa i dau si sa bea si gata, cumva cumva dc tot insist poate va bea...
Lori, si al meu se supara, dar al meu are talente nu gluma, urla tipa, se impinge de darama tot in cale, iti zboara din brate pur si simplu.... dc nu fac cum vrea el e jale.... o sal filmez odata sa vedeti ce rau e, ca asta e rautate domle.... trimit si revin ca cu calc poate pierd din nou mesau...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
2. Bebicii vostri cand se supara, nu sunt bagati in seama sau protesteaza ei fac un fel de tusit asa? Ca Robert fae, da' fix cand nu-i convine ceva si nu-mi dau seama daca are ceva sau e o forma a lui de a comunica nemultumirea.

Exact la fel si identic face si David, are o tuse asa, latrata Eu m-am prins imediat ca nu e bolnav, ci doar nemultumit, asa ca nu-l iau prea in serios...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
2. Bebicii vostri cand se supara, nu sunt bagati in seama sau protesteaza ei fac un fel de tusit asa? Ca Robert fae, da' fix cand nu-i convine ceva si nu-mi dau seama daca are ceva sau e o forma a lui de a comunica nemultumirea.

Exact la fel si identic face si David, are o tuse asa, latrata Eu m-am prins imediat ca nu e bolnav, ci doar nemultumit, asa ca nu-l iau prea in serios...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Booon, deci David si Eva doi hotomani mici si cu Robertica ..trei bucati; asa suspectam si io, ca daca ii fac pe plac toata ziua, nu zice niciun marc!

Doloress nici aici nu e obligatorie vaccinarea pt. HPV. Eu zic ca e improprie denumirea "vaccin contra cancerului de col uterin"; in Ro e doar pt 2 tulpini de HPV, din 20 si ceva, daca nu ma insel..whatever, e doar gratuit, nu obligatoriu, eu asa stiu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Daria_Ioana La multi ani pentru Darius! Sa creasca mare si sanatos!

Lorich noi am inceput cu cereale de orez care insa l-au cam constipat, asa ca am trecut pe cereale de ovaz (oatmeal, oare ovaz se traduce?) Al meu nu tuseste, cand vrea atentie URLA!!!! ca de exemplu acum....

Fecian nu trebuie sa te superi, multa lume citeste dar nu are timp efectiv sa scrie mai nimic. EU am inceput de vreo 5 ori un conspect de dimineata si m-am lasat pagubasa ca piticul urla incontinuu, nu stiu ce are. Apoi mesajul tau de exemplu l-am citit aseara pe la 11.30, am vazut pozele, superbe, insa unde sa ma ma loghez si sa comentez la ora aceea. Deci nu-ti fa probleme, nu te ignoram insa nu avem mereu timp sa raspundem asa cum ne-am dori.

Mergi la inceput

A, si spanac papam, gulie, mango, avocado, vreau sa incerc si papaya.... deci cam de toate, avand in vedere ca iam dat si mancarica gatita pt noi eu zic ca e gata diversificat cu totul baiatu.... oricum incerc sa nu ii dau sau cat de putin mancarica gatita pt noi...Lori, mam distrat putin trist e ca asta e si adevarul mai hazliu putin.....
O sa pun un filmulet sa vedeti cum face al meu la masa... de observat maraitul ala continuu, cat dureaza masa atata maraie si el continuu, si frecatul ala al fetei cu manuta, nush de ce face asa... isi da cu toata mancarea pe fata... ca si cum il mananca fatuca si se freaca... acus vine si filmuletu...

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Lorich parca asa am inteles de la Cleo ca voiau sa-l faca obligatoriu insa s-au razgandit si foarte bine au facut.

Fetelor vad ca ati fost care mai de care la petreceri de anul nou, si pe mine m-au chemat, insa nu m-am dus, cu cine sa las piticul?
Mare surpriza mare la mine la servici, jumatate din echipa lucreaza de acasa de vreo luna. Cine vrea. Eu nu vreau pentru ca mie imi place sa ies, sa mai vad lumea, sa mai stau la o barfa, sa ma imbrac, sa ma machiez. Apoi cica daca ai copil mic acasa cu tine nu-ti permite sa lucrezi, numai daca il duci la gradinita sau la scoala. Nici macar daca angajezi o bona nu este voie. Stiu ei ca nu mai dai randament 100% cu piticul pe langa tine. Asa ca nu am de ce sa cer sa lucrez de acasa, m-am hotarat. Ca mi-au zis sa ma gandesc, sa le dau un raspuns cand vin. Si eu oricum o sa-l am pe Patrick acasa pana la 1.6 luni, deci nu ma calific deocamdata. Stiu ca am sa regret putin in zilele cu furtuni de zapada si cu -30 de grade ca aici niciodata nu se inchid institutiile, pe orice vreme te asteapta sa vii la servici, dar o sa-mi treaca. IN plus, prietena mea cea mai buna a ramas la servici sa lucreze deci e fain asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Getutza, si noi papam spanacel si ne place. Si Victoria la fel face, isi intinde mancarea pe toata fata, isi baga manuta in gurita dupa fiecare lingurita de papa, apoi se freaca la ochi!!! Pana terminam de papat, avem mancare pe fata, in par, in urechi, nas, peste tot!
Si Victoria tuseste sau efectiv, urla! daca nu e bagata in seama; Sa fereasca Domnul sa vorbim intre noi si sa nu o bagam in seama 2-3 minute, ca urla, asa ca sa stim ca e acolo. Si apoi, cand vorbim cu ea sa o vedeti ce zambetel smecher areee.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Uie, azi am stat si eu oleaca pe forum si cristi incepe deja ca tot weekendu am stat pe net am stat si io coleea vreo 2-3 ore adunate in total... barbatii astia... sia luat portia de la , ca ne uitam la un film, apoi facem baie si vrea si da sa lins pe bot... sau.... pot zice ca eu mam lins pe bot, ca el e ala care nu prea are chef si io DA !!!! nu dati cu rosii ca stiu ca mai toate de aci sunteti fara chef....

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput