Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fetelor ati vazut asta?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Lorich este super, nu vazusem...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna fetele...
ce mai faceti voi ??dupa multa vreme in fine mia fost fff dor de voi si de bebeii scumpici si dulci va pup ma bucur fff mult ca am putut sa va salut va citesc din urma si va mai povestesc despre ERIC pe 13 a facut 7 luni si sunt foarte incantata cat e de cuminte ...ce sa spun eu ca sunt mami lui...ok va las ca nu mai am rabdare vreau sa citesc ceva din urma...si mai va scriu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetelor. Acum reusesc si eu s aintru. Am niste zile...nu va zic. Si toate astea pentru ca bb nu vrea orez si morcovi si stau de el sa-i dau lapte delactozat (cu siringa, nu vrea altfel) si saruri de rehidratare, asta ca sa pape sia ltceva decit san. EL e vesel vioi, suge bine la tzitzi. Eu desteapta cum sunt insa am mincat pina ieri la greu mandarine si portocale, si ma mir de ce fiu-miu face inca moale...
Multumesc fetelor Miss,Fecian, CamiM, Nicole,Sis Lorich pt gindurile bune la noi.

Fecian, e scump foc Gaitzul tau, cum sta el la propriul laptop. Multumesc de sfaturi. Bine, eu am mai trecut cu David prin chestii d-astea, stiu ce sa fac in prima faza, ma dispera insa cind imi dau seama ca fac si prostii(mancatul portocalelor la greu cind eu alaptez)...Sper miine sa-l vad mai bine. ALtfel David e sanatos, bb nu mai tuseste deloc deloc.

Andreea, ma bucur f tare si d evoi. uite eu nu-i voi face Prevenarul lui David, nu mi-a facut el otite etc cind era mic, acuma nu ma mai astept chiar asa, dar lui mati pt ca e mic i-l voi face. oricum pe mine ma exaspereaza cita reclama se face la Prevenarul asta la TV. Dc nu ar fi necesar la Mati nu i l-as face nici lui.

Inais, Elenuca???

LMA Dariusica!!! Sa cresti mare sanatos si cuminte.
Va las ca bb se agita deja si vreau sa ma spal pe cap
Pupici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Lorich,eu am inceput cu Milupa cereale cu morcov si amr,apoi cereale cu banane,se prepara cu apa.acum am nestle 3 fructe cu orez,scrie peste 6 luni,da' cum nu contin gluten..oricum marti afce 6 luni...o sa plec la Pitetsi,da' pe 19.si o sa mai am net si acolo..cat despre timp liber..o gramada:2 bunici,2 bunicutze,1 matusa....
Getutza,nu ai incercat Vit.D injectabil?daca zici ca Vigantolul nu ajuta...si ii dai maioneza?castravete acru?nu-i prea devreme?eu stiu ca riscul nu e acum,adica pot sa manance si sa fie OK.dar,peste cativa ani....gastrite,ulcere...nu ma,e o parere.
ca vb despre mancare,eu is...de la cate luni pot sa-i dau ou?spanac?ca m-am saturat de combinatia morcov+telina+ pastranc+ cartof.....parca ar merge un spanac...mai ales ca are si Fe..
al meu sot trebuie sa se intoarca de la Sinaia..l-am sunat si nu raspunde pe nici un telefon..offff,asa ma enerveaza chestia asta!stau cu grija...
pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Mam razgandit, nu pot io renunta asa usor la cand e de primit

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81

A, si spanac papam, gulie, mango, avocado, vreau sa incerc si papaya.... deci cam de toate, avand in vedere ca iam dat si mancarica gatita pt noi eu zic ca e gata diversificat cu totul baiatu.... oricum incerc sa nu ii dau sau cat de putin mancarica gatita pt noi...Lori, mam distrat putin trist e ca asta e si adevarul mai hazliu putin.....
O sa pun un filmulet sa vedeti cum face al meu la masa... de observat maraitul ala continuu, cat dureaza masa atata maraie si el continuu, si frecatul ala al fetei cu manuta, nush de ce face asa... isi da cu toata mancarea pe fata... ca si cum il mananca fatuca si se freaca... acus vine si filmuletu...

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Getutza - si al meu maraie la masa. De unde iei spanacul din conserve sau il gasesti crud in supermarket ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aici ne puteti vedea papand spanacel:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5279679128727951170

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Andreea, nu te gandi ca i dau cine stie cat, acvolo putin pe buzici... astea care stiu si eu cas grele.... fac si eu prostii, stiu, dar asta e, am gresit de la inceput ca iam dat sa guste si lui din ce mancam noi, dar cand se uita cu ochisorii aia plini de pofta la noi..... dar stiu persoane care la 8 luni i dadeau tot tacamul de mancaruri care le mananca ei, nu se mai obosesc mamicile sa le faca separat... si mai zic o data, eu zic daca is undeva pe calea de mijloc, poate e bine, stiu si eu ce implicatii sunt pe mai tarziu, nu pe acuma, dar credema ca nu exagerez... si in plus avem 8 luni, suntem cel putin cu 1-2 luni mai marisori decat majoritatea care intra mai des pe forum.... si oricum nu fac mancarea super grasa, prajita piperata sarata... eu totdeauna am zis ca o sa fac mancarea cat mai sanatoasa, ca si sotul si eu suferim cu fierea, cine stie de unde ni se trage, dar lui sigur de la masa, ca aia face o mancareeeeee, otrava curata, prajita, fainoasa, grasa asta e stilul ei, de aia iam si zis sa nusi faca vise ca o sa mance copilul la ea...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Matzascunsa:

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

La masa:

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput