Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Spanac i dau destul de rar, cand mai imi cumpara soacramea din piata....
Desiree, dea dreptul adorabil !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara fetelor. am fost putin la shopping, am scos fatuca din casa ca nu mai iesisem cu ea de luni. gabitza ziceai ceva de septilin? mie mi-a dat dr de fam sa-i dau de la 4 luni si mi-a zis ca sa-i dau pana la primavara..in lenea mea profunda, si faptul ca primele tentative de a-i da au esuat lamentabil (soldate cu haine patate, asternuturi patate, nervi,etc...printre care faptul ca are gust horrible), nu i-am dat decat 2-3 zile...rezultat: fata racita luna de luna. concluzia, o sa-i dau incepand de maine. intrebarea: cum ai reusit sa i-l dai? ca e scarbos taaaare! merge in piureul de fructe/ceai/lapte?

ma apuc de conspect. sa vad cat ma lasa fatuca. deocamdata e fascinata de luminite si se joaca cu un inorog care e cat ea de mare

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

un capitol nou

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

din amintiri:

lorich tare, tareee, poza cu all mommy wants 4 christmas adevarat graieste!

miss poate David de-aia plange..ca nu-i mai dai suzi cu silent night...

adriana insanatosire grabnica! si sa stii ca ai dreptate cu antibioticele si faptul ca doctorii le dau asa ca pe bomboane...fie-mea a avut rosu in gat de la 3 luni si numa antib i-a dat. ma gandesc acu ca poate primele dati, cand nu a fost grav, puteam sa scapam cu ceaiuri si siropel de tuse...ma intreb si eu daca isi va mai face efectul data viitoare cand chiar va fi nevoie de antibiotic...

getutza castraveti murati? mamaliga cu smantana? de la cate luni ai bagat? hai cu pozele dupa ce bagi papaya sa imi scrii maaare si ingrosat ca-s mai chioara, cum i-a placut si cum i-ai preparat-o. ca ma bate si pe mine gandul..

lorich depinde de ce lapte dai. eu daca am mers pe Nan (Nestle) am mers pe aceeasi gama. deci, prima cereala a fost cu orez si morcov, gama Nestle Wellbeing, "burtica sanatoasa" foarte bune, si acu ii dau d-alea, ca ii plac tare. am incercat si altele insa nu le agreaza lafel de mult.
La intrebarea nr. 2, raspunsul e DA! dar totusi nu ignora. invata sa faci diferenta intre tuse "baga-ma in seama" si tuse de raceala..succes

vaaaaai n-am mai intrat pe pitzipoanca.org de dinainte sa nasc!!! n-am avut timp. da mi-e dor de zilele cand imi rpeam fundul pe scaun si holbam ochii pe site-ul ala si radeam de ma spargeam

lorich tare faza cu mondenii

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput