FIV 206
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
Moni.elenada.cataaa felicitari pentru inimioare.
muffinutza felicitariiii

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
claudia79 spune:
Moniland da am facut si lh in inauarie era 5, 73 iar fsh nici macar 6, era 5,3!!!si am raspuns cu 6 ovocite! nu mai inteleg nimic, toata noaptea m-am gandit ca oare poti avea rezerva ovariana scazuta cu fsh mic, daca stie medicul ce stie din experienta.
Mi-a zis ca clar am o pb cu ovulatia avand in vedere ca la 450 unitati de gonal 10 zile eu am facut doar 6 ovocite si s-au fecundat 3! ma simt asa de rau de cand am fost ieri la second opinion, ma simt vinovata de tot ce am facut pana acuma, ca am fumat, ca beau cafea, cola, etc sa fie astea cauzele pt care nu raspund la stimulari?sau de vina tendinta mea sa fac chisturi?
florela30 spune:
moniland, scumpa mea, nu renunt. Nu se lasa fata asa usor( vorba vine; ca de vreo 6 anu si ceva il tot asteptam pe bebe), o sa vin si eu dupa voi
. Am vorbit cu doctorita ca in ianuarie sa facem transfer cu embrioni congelati.
Ioanatugs, sa dea Dumnezeu ca peste 6 zile sa ne dai vestea cea mare. Hai, ioana !

LucaLuca spune:
Catalina, Moni, Elena - felicitari pentru bebelusi. Sa ramana in burtica inca sapte luni jumate - si apoi, o viata intreaga alaturi! :)
Muffinuta, gata cu alergarile pe plaja &co, acum esti cea mai cuminte, ca nu-i de joaca! Felicitari inca o data! :)
Fetele cu vesti mai putin bune - luati exemplu, mergeti inainte, o sa fie bine!:)
Girls, am primit celebrul bilant hematologic. Parca l-a scris Muffinuta:)), are zece pagini doar de rezultate, fara interpretari! Iar cand zic zece, nu e o cifra rotunda, chiar zece sunt, pline.
E de bine, din cate pricep eu, am doar un usor deficit de vitamina B12. Oricum, o sa il discut cu medicul. Pentru sot (ca a facut si el) inca nu a venit.
Daca intereseaza pe vreuna din fetele care incearca analize mai aprofundate, pot sa va insir ce mi-au analizat, fara valori.
Tin pumnii celor care asteapta vesti!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
Ioanatugs spune:
Blanche25, Florela30 va multumesc pentru urari!

Moniland punct ochit, punct lovit, capitolul si graviduta!
Vad ca tragi piciorul destul de tare si ma bucur...pentru ca sunt multe fete care trebuie sa plece de aici.
Claudia79 organsimul femeii e foarte complex si niciodata nu stii cand poate fi luna cea mai buna. Ti-o spun din proprie experienta, eu am raspuns din ce in ce mai bine la tratamente, de au ramas cu gura cascata unii medici, care nu-mi dadeau nici o sansa dupa punctia alba din aprilie. Si am avut hormonalele varza si tot am reactionat bine. La un FSH de 19 am avut trei ovocite, iar apoi la un FSH de 13 am avut 9 si s-au fertilizat toate. Oare daca mai asteptam sa revina FSH-ul la 7, la cat l-am avut la inceput, oare cate ovocite as fi avut?? Nu se stie niciodata, deaceea te rog, sa nu te mai gandesti atat de mult la analize si rezultate, ca difera de la o luna la alta. Important e sa crezi in sansa ta!

vally spune:
monilland felicitari {majoreta] 

ai incredere o sa fie bine!!!!!!
doua inimioare..ce frumos suna......
mie inca nu-mi vine sa cred........

pe toate!
proaspata 

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
claudia79 spune:
Ioana, asa este stiu si eu treaba asta dar m-a pus pe ganduri medicul asta nou, o fi complex si organismul meu ca nu mai inteleg nimica. clinica cealalta la care am fost era doar preocupata sa imi schimbe protocolul, nu pareau preocupati de rezerva ovariana si am mai citit pe net ca modul in care raspunzi la stimulare este mai elocvent decat clomid testul in ce priveste rezerva ovariana. sa stau chiar asa prost cu 6 ovocite?? Oricum azi am fost sa dau sg si de maine incep sa iau clomifen din ziua 5-9- 100 mg pe zi apoi in ziua 10 trebuie sa refac testul de fsh si estradiolul si daca fsh este peste 10 este rezultat rau.
Oricum mi-ai dat sperante si sa stii, iar eu simt dupa cum ti-am mai zis ca pentru tine asta este luna in care vine barza!!!
va pup pe toate o zi frumoasa!
KITTA spune:
Fetelordeja pe unele dintre voi v-am batut la cap la telefon. KoraPopMihaele
Deci, stiti proverbul cate bube rele toate in c....babei mele, ca tot ziceam eu ca sunt baba! Deci, anticorpi anticoagulant lupic - iesit mare, anticorpi anti cardiolipin - pozitiv, val. dubla decat maxim, anticorpi antiB2GP1IgG - pozitiv 27,27 fata de max 25, toate all in one insemnand sindrom anti-fofolipidic. Ma rog nu stiu daca asta ar fi o cauza rasfranta asupra celulei, dar sigur mi-a zis dr. risc de a nu se prinde sarcina sau daca se prinde, de a-l pierde mai tarziu chiar si in luni mari. Tratament nu am, trebuie sa consult medic de boli imunologice, mai astept sa vad ce zic si cei din Viena, trebuie sa mai repet ac. anti-nucleari la Cantacuzinop ca sa imi dea o valoare cantitativa si uite asa, degeaba zice Muffinutadar eu mai imbatranesc 1 an.
Si inca mai am ceva analize de prestat, cine stie ce mai gasesc si la celelalte....
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Madalina28ce mai faci? Mai are putin si Sofia face 1 an.... De Aniastce ne mai spui? In cate luni este? Poate le spui tu povestea lui Aniastsi fetelor mai noi care nu o cunosc! Te pupam si te mai asteptam la inatalniri cu Sofia! |
KITTA, vad ca ai intrebat-o pe Madalina de mine, iti raspund eu: Am pierdut sarcina la 21 sapt, s-a oprit din evolutie. Odiseea s-a terminat pentru mine pe 8 dec. Povestea mea nu este nici pe departe atat de fericita si norocoasa cum pare din exterior asadar n-are nici un sens sa fie povestita fetelor mai noi care, oricum se confrunta cu greutati.
Multumesc de grija, bafta multa in cele ce urmeaza!
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
muffinuta spune:
Fetelor,baba omida la raportul de seara!
Acum am intrat "in pita" ca am avut guar bogata cand ii ziceam lui Moni ca are 2 bebei..
Moniland m-am inmuiat ca untul in tigaie cand ti-am vazut copilasii,doamne Moni,sa ai o sarcina usoara si fara probleme ,cel putin asa imi spune mie sufletul
Si Moni,multumesc mult mult de tot pentru raspunsuri ai experienta si tin mulr la parerea ta.
si la cei mici..
Aum lista cu multumiri,ca m-ati ajutat de numai sa trec prin stresul zilelor astea,nu rezistam fetelor fara voi:
Kora Pop,merci mult
Florela 30 cum iti spuneam ai putintica rabdare acusica e ianuarie si te vad iar ca gainutza pe cuibar numarand 10 zile
Iazminmultumesc ca teai gandit si la mine
Pisic77mutumesc pentru felicitari
Petriciastiu ca te-ai gandit si rugat pentru mine,iti multumesc mult din inima Petricia si sper sa te aud din nou,vad ca ai demisionat zilele astea
Liana 30multumesc
LucaLucamultumesc inca o data,s-a terminat cu joggingul ,nici golf,nici ciclism,adio m-am pensionat..sper sa ajute ,sunt extrem de precauta ..
Blanche25am pus-o ,multumesc,e atat de nesperat,mi-e si frica sa ma gandesc
,de cunoscut corpul..ce mai nici acum nu am nici un semn,dar nimic!ceva dureri,dar fara semnificatie..
Dariaioanamerci mult,am inima purice maine,apoi primul eco..stiu cum a fost data trecuta,dar cred sincer ca trebuie sa continui,ma rog lui Dumnezeu sa nu ma lase sa plec de pe aceasta lume fara sa stiu ce inseamna iubirea de mama..
Fireyesmultumesc,trebuia sa iau eu numele asta si asa sunt sare si piper,tot incerc sa o iau mai moale dar cine poate..
Si nu in ultimul rand Kitta
mai Kitta,mai ,tu meriti o scutureala de nu ai vazut din astea!Ce baba ,nu esti mai frate,uite astept sa vedem maine si eco si pun poze gata,actuale nu "antique" sa iti iese din cap chestia cu batranetea,ma refer aici la amandoua,eu una nu am complexul asta deloc,nu ma dau,scuze fetelor,dar e sincer si fara intentia de a jugni pe cineva,dar sunt atatea femei care se neglijeaza de tinere,Kitta eu ti-am mai spus sunt atat de "comfortable" cu persoana mea..hainele,varsta,sunt doar detalii pentru mine.
Tu trebuie sa te tii tare,esti fara indoiala puternica ,o femeie cu caracter si vointa de fier,dar nu te lasa doborata de perspectiva varstei.E drept conteaza aici-ma refer la dorinta de avea copii-dar se intampla minuni in zilel npastre!
Si cum scriam cu ceva vreme in urma sunt datoare mie insami pe ultima suta de metri daca nu am avut minte mai devreme sa fac tot posibilul..
maine e prima zi din calatoria asta minunata,sper din suflet sa fie una usoara si fara incercari pentru mine.mi-e frica de mor nu alta,dar am ingrijire extrem de buna acasa ,doctori competenti ,incerc sa respect ce mi se recomanda..
Pe mine una m-ai speriat rau cu toate analizele alea, eu nici nu am auzit de ele,nu se stie de ce sarcina mea pur si simplu s-a oprit din evolutie..dar ce pot sa fac ..cum zicea doc meu de aici e riscant si sa treci strada ca vine un nebun si da peste tine.
Kitta orice vei face si oriunde te vei duce eu iti doresc din suflet tie si tuturor fetelor de aici si de pretutindeni sa aveti ce va doriti voi mai mult de la viata,sa fiti implinite ca mame,femei,sotii,profesional.
Va pup pe toate si va iubesc.
Noapte buna!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!