FIV 206
Raspunsuri - Pagina 19
dariaioanaxx spune:
Muffinuta- ce frumos vorbesti, Dumnezeu sa te ajute sa cunosti maternitatea cu tot ceea ce inseamna ea ! este un lucru minunat, este un dar al lui Dumnezeu, este o magie,pentru mine este cel mai frumos moment din viata, un moment unic, momentul intalnirii cu puiul pe care il avem in pantece 9 luni !
fie ca toate fetele de aici sa cunoasca acest miracol! eu l am cunoscut o data si daca Dumnezeu va ingadui vor mai fi asa minuni in viata mea !
Ioana, Ali, Meda- pupici colegelor mele de asteptare !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
florela30 spune:
Buna dimineata, dragelor!Fetelor fac cinste cu cafeaua in dimineata asta
si am sa povestesc visul meu, care cred ca e inspirat din povestea muffinutzei
. E prima oara cand visez chestia asta. Deci : eram acasa si imi facusem un test de sarcina, care bineinteles ca era negativ. Il las in baie si dupa ceva timp vad ca aparuse si a doua linie, destul de stearsa. Ce mai: inima batea de imi sarea pieptul in sus, iau testul si cu el fuguta la sotul meu sa ne bucuram impreuna. Si m-am trezit... E prima data cand visez asa ceva, in cei 6 ani de cand astept un bebe nu mi s-a intamplat. Ai vazut, muffinutzo, cum mi-ai intrat tu in subconstient
.
Sa speram ca ma molipsesc de tot de la tine si in ianuarie se lipeste "gravideala" si de mine
.
Pupici
si floricele
ptr toate fetele.
KITTA spune:
Aniast72imi pare rau ca te-am rascolit. Cred ca ma gandeam la tine cand tu tocmai aveam probleme si nici cu fetele, Madalina, Sherita nu vorbisem. Eu chiar credeam ca e una dintre putinele minuni care se intampla. Fii tare in continuare, cel putin acum ai vazut ca ai sanse si pe natural si bucura-te de Vladimir.
Muffinutanu ma intelege gresit, nu ma simt baba decat cand vad cum imi reactioneaza organismul si ca zic si putin asa de cele 20 kg in plus acumulate de-a lungul anilor de tratamente si nu f. multi, cam de cand sunt membra pe forum. Caci inainte nu mancam 2 zile si slabeam 2 kg, acum dupa o saptamana de regim disociat de-bia am dat jos 2 kg, si alea ca fusesem la WC inainte
Am zis asta e, nu ma mai stresez cu kg.
Cat despre analize, intr-adevar sunt de speriat, dar nici daca fetele nu fac analize mai aprofundate nu vor depista ceva cauze. In special cele cu esecuri repetate. Acum fiecare face cum vrea, se cauta sau nu.
Eu mai am un pogon de analize si apoi voi vedea ce concluzie vor trage dr. din Austria, ca cei din Ro nici nu dau astfel de analize. O cauza trebuie sa gasesc ca sa stiu ce voi vindeca....
Si o veste buna in final: Mirela_1 a nascut aseara la ora 1, o fetita Diana Elena grasunica de 3,1 kg. Ii uram sa fie sanatoase amandoua!
claudia79 spune:
va trimit si voua un link, aici se povesteste ca nu conteaza asa de mult fsh-ul in stimularea ovariana si ca predictor al une viitoare posibile sarcini cat conteaza numarul de foliculi antrali. m-a pus pe ganduri chestia asta, sa fie oare asa, cica in 80% cazuri cati foliculi antrali ai cam cu acelasi nr de foliculi ramai dupa stimulare....la mine a fost adevarat. in cazul vostru?
http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm
muffinuta spune:
Buna fetelor!
Rapid asa,raportul de weekend..ca suntem invitati la niste cunostinte pt ora 7..
Multumesc ca de obicei tuturor fetelor:
Florela 30,dc stai pe aproape de mine te molipsesti.iti spun sigur,tata bietul zicea ca ii dau speranta cand nimeni nu zicea decat chestii negative..a mai avut 2 ani..mama in loc de 6 luni traieste bine mersi si azi..adica mai mult de 15ani..asta este trebuie sa crezi in steaua ta..
Eu am si eu "caderile"mele si atunci caut sprijin,caldura,ajutor..aici l-am gasit din plin la voi fetelor..ca e usor sa primesti dar e exceptional sa stii sa daruiesti,
.
Sper asa cu vorbaria mea,sper ca nu am suparat sau plictisit pe nimeni
..daca pot ajut ,ne mai ridicam cu tot felul de poante moralul altfel devenim o trupa de femei cum zicea un nebun pe un link ce la-m gasit aici..nebune,lacrimogene,obsedate de dorinta de a avea copii..
Florela.
Dariaioana,multumesc,sa stii ca eu scriu intotdeauna din suflet,asa traiesc eu intens si nu ma pot schimba
Kitta,mama si eu am ceva kg in plus..trece si asta,e bine ca te pregatesti pt o noua sarcina,eu nu ma impotrivesc la analize,rutina,etc,ascult si am urmat analizele,nu restul
vezi testele de urina!!!la 7ET!!dar cum nu mi-au cerut alte investigatii merg pe mana lor..Sper sa ma ocroteasca bunul Dumnezeu de data aceasta si sa imi strang puiutii sau puiul in brate ..
Kitta si mult noroc!
Si acum fetelor sa va scriu si rezultatele analizei de azi,dimineata am fost la prima ora,m-a sunat doctorita pe celularul lui barbatu-meu,am incremenit,eram la cumparaturi,prosoape,lenjerie de pat..si cand mi-a dat tel m-am asezat pe un scaun ca ma asteptam le vesti proaste..dar ea gasise doar nr lui cumva in sistem..si mi-a zis ca merg excelent..
BETA ziua 12 ET: 232 de la 81 ziua cu verde scriu speranta![]()

cred ca nu e rau pt baba omida..ea zicea ca e un bebe,poate doi..ce da Dumnezeu..
Am primul eco programat,vor fi saptamani lungi de asteptare..si emotii!
si sa aveti o sambata super!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
estrelita spune:
Buna fetelor,
Am revenit, am inceput dosarul pentru FIV.
Am facut testul Papanicolau si ecografia in cadrul consultatiei si urmeaza sa fac analizele pt FIV.
Treceti-ma si pe mine la aspirante.
Va pup pe toate si va doresc bebei cum sper si eu.
Analizele recomandate par de rutina, sper sa nu intervina alte disfunctionalitati pe parcurs.
catank spune:
muffi frumos beta, ...frumoase ginduri, ...frumoasa atitudine
te felicit!!!
o seara frumoasa , ...tuturor
cat sau ank
Ioanatugs spune:
Muffinuta felicitari pentru beta HCG-ul in crestere!!
Sper ca macar acum te-ai linistit!!
21Ali nu ne mai spui nimic, iubita??
Medamaya, Dariaioanaxx 
colegutelor![]()
Aniast72 Doamne ce rau i-mi pare!
Va doresc multa putere sa puteti merge mai departe!
Nu conteaza cati copii mai ai, pierderea unui copil nu o poate compensa nimeni si nimic!! Of Doamne...!
21ali spune:
Buna seara,fetelor voi da si eu raportul nu inainte de a o felicita noile gravidutze,sa duceti sarcina la termen si sa aveti copii sanatosi ca frumosi sunt de la mama natura.Ioana, ce faci cum te simti?Daria ,Meda?ce pot spune despre mine decit ca azi mi-a fost extrem de rau am stat mai toata ziua in pat ,ma durea burtica ,ca la CM,chiar daca am luat toata ziua 3 nos-pa greu si-a facut efectul.Azi sunt in a7 zi de la ET,ceea ce este foarte enervant este acea scurgere,mai ales azi aveam senzatia ca de la dureri am CM,deci pe lingautrogestan mai e si un lichid ceva.....voi aveti asa ceva?va intreb ptr ca sunt la primul FIV si nu stiu urmarile.Cu psihicul sunt la pamint chiar am si plins azi fetelor oricit as vrea eu sa fiu de tare si sa gindesc pozitiv sim ca nu voi avea nici o reusita,indiferent de rezultat voi toate ati fost ingerii mei pazitori,va multumesc!

-ici la toata gasca!
Ioanatugs spune:
21ali ma bucur ca dai semne de viata!
Si pe mine ma doare burta la fel ca la CM, de vreo doua zile. Stai linistita ca e normal iubita!