FIV 206
Raspunsuri - Pagina 20
muffinuta spune:
Buna dimineata fetelor!
Tacute rau in weekend,va pregatiti de sarbatori..
21Ali,nu fa prostii ca mine si te stresezi ,eu am fost la fel,am plans ca nebuna ca nu am ascultat..numai iti risti sansele fara sens..uita-te cat m-am consumat si eram insarcinata..
au avut dreptate fetele,stai cumintica si asteapta,mai ai doar cateva zile..
bafta!
Ioanatugsmerci mult,sper sa fie bine am emotii cu carul..cred ca innebunesc inca 2 saptamani..dupa aceea ma mai pot relaxa,acum nici nu indraznesc sa ma bucur cum trebuie..
e greu de tot,dc eram mai tanara nu ma stresam cred atat,dar asa stii parca sunt sub cronometru.
Ioana,mult noroc sa vii cu vesti bune,stiu din ceea ce scrii ca te bucuri si astepti momentul tau cuminte..
Catankmerci mult..sper sa fie bine..
Monilandhello,mummy de twins,Doamne nu imi vine sa cred!
cred ca sarbatoriti,e incredibil..
Moni,te rog m-am uitat si eu,m-ai trecut pe lista "ailalta",te rog mult corecteaza am numai 3 IA +2FIV(al doilea reusit).Multumesc.
Moni,nu stiu cum te-ai abtinut si controlat atat de bine pana la primul ECO,eu una mi se face pielea gasca,par zilele interminabile,mi-e si frica ,sunt si nerabdatoare..e greu de tot..
Duminica placuta tuturor!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
21ali spune:
Buna dimineata,Muffi as vrea eu sa fiu linistita insa nu reusesc ,incerc sa-mi ocup timpul cu orice dar tot la burtica mi se duce gindul.Asta e ,voi vedea peste citeva zile,felicitari inca o data, sa ai sarcina la termen si copil sanatos.
dariaioanaxx spune:
Ali- pupici iubita, eu te intelg f .bine ca orice ai face tot la burtica iti sta gandul, si mie la fel; incerc sa ma mai distrag si cateodata reusesc, cateodata nu; imi pare rau ca n am facut schimb de nr de telefon, ca sa mai vorbim, cu Ioana vorbesc pe mess; daca ai adresa de mess, uite scrie adresa mea si poate vorbim mai mult - mari_ni_ta@yahoo.co.nz
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
21ali spune:
Buna dimineata,Daria ma bucur ca ai dat un semn de viata,cum te simti ?este adevarat ca trebuie sa stam linistite dar fiind primul FIV,nu stiu exact cum raspunde corpul meu,uite eu ziua am sinii mai putin durerosi(uneori nu ma dor nici la atingere)iar seara ii simt putin mai grei si de ieri ma tot doare burtica asa in reprize cu tot cu nos-pa-durere ca la cm.Ioana spunea ca si pe ea o doare,normal nu are cum sa vina cm ptr ca eu am inceput tratamentul pe 19si zic eu ca 19 ramine ca si cum ar fi fost prima zi de cm,nu?gresec eu ,cum se calculeaza?
Ioanatugs spune:
Muffinuta multumesc de urari!
Mai tii minte vorba:"niciodata sa nu spui niciodata"?? Exact dupa asta ma ghidez si eu, ce e dat sa fie, va fi cu sau fara un stres in plus. Daca Doamne Doamne vrea va fi bine, daca nu, putem sta si in cap...! Asa ca ce rost are sa-mi fac mii de ganduri negre, incerc sa mi le fac cat mai "roz", ca sa treaca timpul mai frumos.
La fel sa faci si tu iubita, nu te stresa inutil pina la eco, pentru ca va fi bine. Si eu am fost o stresata in vara, dupa ce-am aflat ca sunt gravi si nu m-a ajutat cu nimic. Din contra m-a daramat din toate punctele de vedere si poate si asta a contribuit la esec. Asa ca bucura-te de starea ta de graviduta si rasfata-te cat de mult poti!
21ali, Dariaioanaxx mai avem putin!

Ioanatugs spune:
21ali da, asa se calculeaza, 14 zile minus punctia ar fi prima zi de CM, indiferent cand a fost menstra. Eu credeam ca important e cand am avut real ultimul CM si calculasem gresit, dar m-am inselat.
21ali spune:
Buna dimineata Ioana !ce faci cum te simti?stiti fetelor imi vine sa rid acum cit de repede am plecat din salon dupa ET,acum regret ca doar nu-mi lua nimeni puiutii mei din burtica dar eu si mintea mea,na!
21ali spune:
daca tot stam la o
asa de dimineata va intreb pe voi va doare capul?stiti ca ma plingeam cu tensiunea dar nu am deocamdata nici o durere de cap sau o sa apara si asta nu?Tensiunea este brici,mintea mea este fleasca!
Moniland spune:
ali, nu stiu cat de mult conteaza statul in pat imediat dupa ET. Mi-e mi-au transferat puiutii, m-am dat singura jos de pe masa, m-am imbracat, m-am dus la toaleta, am ajuns apoi la vestiar unde m-am aplecat sa ma incalt si mi-am legat siretul. Aveam si o gentuta nu chiar usoara la mine si apoi am dat de sot sa-i zic ca am 2 puiuti in burtica. Ne-am urcat in masina si pana la cazare am facut ~ 45 minute. Atunci am reusit sa stau in pat vreo 2-3 ore si apoi la o plimbare usoara. A 2-a zi am venit acasa 1000 km. Si s-au prins amandoi.
Te rog frumos fara ganduri negre. Inevitabil te gandesti la ce se intampla in burtica dar sa o faci optimista. Spune-ti ca de aceea te doare burtica cu dureri prementruale ca puiutii lucreaza la endometru sa se cuibareasca cat mai bine acolo. E si normal de altfel.
Hai ca ti-am tinut teoria.
Muffi, am remediat situatia. Nu te agita ca este totul bine. HCG a crescut super bine asa ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. Fara efort, fara stres si sa nu te racesti. In rest fa ce-ti place.
Nu stiu la cate saptamani faci eco, dar daca faci prea repede tot nu te linistesti. De abia dupa 6 saptamani incepe sa bata inimioara. Si daca nu o vezi batand tot nu esti linistita.
Moniland spune:
Fetelor mi-e si frica sa deschid noul capitol.
Vor fi vesti de la patru teste. Eu le vreau pe toate pozitive si nu stiu cum sa fac sa fie cu noroc.