FIV 206
Raspunsuri - Pagina 17
iazminn spune:
MONILANDfelicitari pt cele 2 inimioare. Doamne ce frumos sa fii mamica de gemeni.
CATALINAfelicitari si tie pt inimioara. Sa dea d-zeu sa fie bine pana la capat.
MUFFINUTAfelicitari din toata inima, sarcina usoara si la termen.
Bafta multa fetelor care sunt in focuri.
HUSKI, LAVINUTA imi pare rau fetelor. Lasa ca vine si vremea noastra.
Moniland spune:
Kora, cred ca cineva acolo sus a avut grija si dupa atat chinuiala m-a binecuvantat cu 2.
Claudia, daca te gandesti la diminuarea rezervei ovariene sa stii ca FSH nu e relevant decat daca il interpretezi impreuna cu Lh sau daca estradiolul e mare. Ai facut si aceste analize? Fsh 6 e foarte bun.
Moniland spune:
iazmin, va zic mai tarziu cum e sa fii mamica de gemeni, maiales cand incep amandoi sa planga.
Da, dar o sa ma joc cu doi .![]()
Brunadria, multumesc mult. 
florela30 spune:
Buna, dragelor. Vad ca ati avut ceva activitate, lipseste omul o zi si voi aproape ca dati gata un capitol
.
Huski, scumpa mea, sunt alaturi de tine si imi doresc sa gasesti puterea si credinta sa mergi mai departe. Ai grija de tine.
Muffinutza, esti PREGNANT ! BRAVO, DRAGA MEA! Iti doresc o sarcina buna si la termen!
Moniland, catalina, elenada, ce frumos trebuie sa fie sa vezi puiutzii. Sa aveti grija de ei si sa va bucurati de fiecare moment.
Anka_daria, bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa reusesti cat mai repede.
fireyes spune:
Fetelor, sunt coplesita!!!!! Atatea vesti nemaipomenit de bune!!!!
Pentru cele 4 inimioare pretioase, cate
!!!! Elena, Moni, Catalina
Ce-as mai bea dupa voi, s-o prinde si de mine un bebic dupa atatea minuni de care-s inconjureata!!!
Muffinuta, ai trait intre extreme zilele astea!!!! Agonie si extaz... Ce-mi place ca te-ai "inselat" asupra semnalelor interne
Cred ca am uitat sa mentionez ca am gura aurita de regula, dar numai cu conditia sa nu fiu eu direct vizata. sunt specializata in a purta noroc altora
O astept pe Ioana la cotitura!![]()
Husky, Lavinuta, tare rau imi pare... si mi-e ciuda ca nu stiu sa zic cuvinte potrivite sau de imbarbatare in astfel de situatii. eu sunt cameleonica, ma bucur sau ma intristez pentru situatie, dar la capitolul de mobilizat stau prost, inclusiv in propriul caz.
Multa sansa va doresc data viitoare!
still counting...
Ioanatugs spune:
Fireyes mai am de asteptat iubita, sunt abia ziua 6 dupa ET. Deci inca 6 zile...dar ce repede a trecut timpul. Pentru mine asteptarea e o dulce tortura!![]()
Medamaya nu ai voie sa te sresezi iubita, mergi la o plimbarica cu sotul!
Blanche25 spune:
Muffi asta da veste buna 

. FELICITARI sincere, sarcina usoara si la termen. MAi stii cand ziceai :''imi cunosc eu corpul'', stiu ca nu sunt gravi????? Pai uite ca esti
.
din toata inima.
Catalina, Elenada FELCITARI pentru inimioare. Sa creasca mari si sa va bucure tota viata.
Moniland FELCIITARI duble iubita. Sa te bucuri toata viata de ele.
Daria, Ioana, Meda, va tin pumnii stransi si sa va aduca mosul beta mareeeee la fiecare si sarcini usoare si la termen.
Huski, Lavinuta 
, data viitoare TREBUIe sa fie bine.
Va pup pe toate
Moniland spune:
Blanche, florela, fireyes,
nu renuntati fetelor si o sa fiti ca mine. 
Muffi alias mama omida
,
Inca sunt sub tratamentul de dupa ET. Dr. de ieri mi-a zis ca nu se baga in protocolul celorlalti si sa iau legatura cu dr. din Austria sa-mi spuna cum continui cu medicatia. Vitamine nu iau si nu mi-a dat sa fac nicio analiza ca sigur sunt verificata si rasverificata.
In legatura cu valoarea 81 zic ca e unul singur dar nu eu sunt mama omida
. Pot fi si 2 dar doar eco iti zice asta. La mine in ziua 10 de la ET facut cu blastocisti (si asta conteaza) a fost 444,7.
Mai stau un pic pe aici ca mai sunt fete dragi sa le iau la Odisee.
Cum ziceam, minim o graviduta in fiecare capitol. Sa vedem peste o saptamana ca atunci deschid 4 capitole. ![]()
Liana30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medamaya1 Ptr mine zilele astea sint un calvar, m-am uitat la tv, am citit, am facut de toate si mai inca 6 zile, simt ca innebunesc, pe bune...nu-mi place deloc, asteptarea si nesiguranta asta ma dispera...incerc sa gindesc pozitiv si sa stau calma...numai ca nu prea imi iese(partea cu statul linistita)....offf...si am si experienta ... http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community |
hmmmm..hmmmm..hmmm

ai promis!!!!!!!!!!!

luptatorul meu"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...