FIV 206
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Moniland felicitari iubita si sarcina la termen i-ti doresc!! Uaauuu doi...
...ce frumos!!!...na ca plang si eu...
de bucurie iubita!!!

claudia79 spune:
Fetelor, ce de vesti frumoase!!!
Muffinuta, felicitari, asta da surpriza!!!vezi ca nu sunt bune testele...inca o dovada tu ce in ce zile te testai?
Moni, f emotionant! sa duci sarcina cu bine la capat!cred ca esti f fericita!
Elenada, felicitari si tie !!!
as vrea sa va intreb daca ati facut careva testul cu clomid pentru rezerva ovariana. Mi-e cam frica sa il fac asa devreme dupa fiv, daca iese fsh mare si imi spune ca nu am rezerva ovariana?eu am fsh 6, se poate sa iasa prost daca am fsh asa mic? am raspuns slab la stimulare...
va pup, bafta celor care asteptati rezultatele!
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Asa un raport rapid de dimineata
,ce credeti ca ati scapat dc am "trecut la nivelul urmator"?
Aici sunt.
Am dormit precum piatra..
tot nu imi revin,imi trebuie ceva vreme sa ma obisnuiesc si pana la primul ECO sa vad ca totul e OK incerc sa fiu realista si pozitiva..si sa il iubesc sa sa ii oubesc pe aia mici..maine repet sangele,sa speram ca totul e in regula!
MULTUMESC,mai fetelor,m-ati dat gata,nu mai pot tine pasul cu voi..
:
VA MULTUMESC DIN INIMA SI URMATOARELOR,si va rog scuze daca imi scapa cineva e absolut fara intentie..:
CATANK
DANIELA74-nu se face asa repede infarct prin partea aia de lume
si apoi era amuzant as fi dat orice sa ma vedeti dimineata scotocind dupa teste..prin gunoaie..![]()

KITTA ,m-ai zdrobit cu complimentele
pun si amaratele alea de poze ca sa nu mai asa si pe dincolo,sa vedeti ca se poate..
Kitta eu nu simt varsta,nici nu o am numai pe hartie,crezi-nu crezi..de aia "ma tin" ,ma bucur de fiecare clipa pe care viata mi-o ofera,traiesc emotiile din plin,tot incerc sa ma controlez-fara rezultat,ca doar vedeti!!-Se poate Kitta,am avut tot timpul embrioni buni si ma innebunea gandul ca nu raman,eu vroiam din prima,ce vorbiti voi de endometru,probleme din fericire eu nu le am..paote e faptul ca am avut noroc si m-am ingrijit in ciuda necazurilor din viata cat am putut de bine..poate e genetic,nu stiu dar nu ma simt mai mult de 32..glumeam cu doctorul ii ziceam,doc don't show me those tabels,anyway I stopped at 32,I don't care whatever you say..el figura,tot ma speria..Singurul stres a fost in fiecare luna sa nu intru la meno..dar nu cred ,mama a fost la 52,iar sora ea a ramas insarcinata ultima data la 45..asa ca trebuie sa gandesc pozitiv altfel ma sinucideam pana acum.
Kitta dc nu reuseam mergeam fara discutie in Austria,deja ne uitam pt bilete de avion:concediu de ski si FIV!
si mergi cu incredere inainte dc e sa fie acolo e pt tine.Eu acum din experienta mea si a voastra incerc tot ce e omeneste posibil sa nu risc nimic.Multumesc Kitta,si las-o moale ca ne tinem amandoua bine,esti super nu te mai considera in varsta,la urma-urmei toate fetele vor avea intr-o buna zi anii nostri,dar depinde cum ii vor avea si asta e numai in mainile lor!
iti tin pumnii.
Si Kitta,sanatos sa fie,nu ma intereseaza sexul..le am si eu ca mama omida,glumesc uite tot i-am zis lui Moni ca sunt doi!!!
Florela 30 ,multumesc pt incurajari si suport,imi pare rau inca o data dar ziua ta bate la usa si va fi totul perfect vei vedea,ai incredere.
Huskidraga mea draga,ma gandesc la tine,sa fii cuminte si sa te faci bine repede,sa te ingrijesti sa lupti pt ceea ce iti doresti.Ai toata viata inainte
Claudia 79mi-e jena ca nu am scultat de fete,dar am facut testul de urina in ziua 6ET -negativ,iar 7 et -dupa ce am scoticit prin gunoaie s-a dovedit pozitiv,era a doua linie extrem de subtire aproape invizibila daca ,cascam ochii mai bine o vedeam..asa cum a stat in cosul de la baie si-a schimbat culoarea in mov,si am ochit-o imediat ca deh ma apucasem de curatenie,eram convinsa ca nu sunt,deja ma hotarasem si la ce clinica ma duc pt FIV 3!!
Dar tu Claudia nu fa tampenia pe care am facut-o eu,doctorita mi-a zis clar ca e extrem de surprinsa ca am avut o linie,nici in ziua 10Et sunt foarte rare cazurile cand apare pozitiv la urina,testul de sange e sfant..numai te emotionezi,plangi,ca mine
si periclitezi sansele puiutilor!Dar cine asculta!!
MAI FETELOR SI ACUM
MONILAND,
CE TI-AM SPUS EU CA SUNT 2???Am gura bogata,nu?

MA BUCUR DIN SUFLET!!
Fii pozitiva,va fi bine..si multumesc si eu pt raspunsuri,suport,ajutor ca eram varza..cred ca sarbatoresti cu familia de numai!

Moni,
-o intrebare cat aveai hcg-ul in ziua 10ET?Mi-a zis cineva ca dupa valoarea pe care o am-81- e un bebe,e adevarat?Nu ma intelege gresit sunt extrem de fericita oricum ,desi incerc sa imi tin emotiile in frau..
-Si Moni,ce ai luat ca medicamente,vitamine,dupa ce te-au gasit cu rezultat pozitiv?
Merci mult anticipat si enjoy it!!
Ce spunea medicul meu,mrs..if this come is a gift,enjoy life!!
A propos pe la 7 seara ieri primesc un sms de la doctorul meu,e in Kenya cica ce s-a intamplat,o fi crezut ca m-am sinucis,i-am trimis un mesaj simplu,dar stiti voi in stilul meu..
asa ca l-am anuntat,doc I'm..nici nu pot sa scriu cuvantul inca..auzi e in Kenya!![]()
Azi merg sa o vad pe doctorita care ii tine locul si pe urma va scriu..si la shopping..of course
Fetelor,shoppingul e cea mai buna terapie!!si la bucurie si la tristete!Barbatu-meu joaca azi golf,e o caldura aici de te topesti..![]()
la toata lumea si inca o data FELICITARI ELENA pentru inimioara ta!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
KoraPop spune:
Husky nu imi vine sa cred ca nu ai reusit....of of,sper ca mergi inainte si incerci din nou la anul!Sunt alaturi de tine draga mea!
Muffi fericito,ma bucur mult pentru tine!Felicitari tie si sotiorului tau!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!
Elenada,Catalina felicitari pentru inimioare!!!!!

Moni esti tare!Doi dintr-o lovitura!Bravo ardeleanco,stai linistita ca de data asta va fi totul bine pana la capat,trebuie!!!Am zis!
x3!
KITTA vad ca te agiti nu gluma!Abia astept sa ne spui rezultatele analizelor din lista ta cea lunga!Ma gandesc sa fac si eu cateva dintre ele daca ne iese ok cariotipul.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
medamaya1 spune:
Catalina, Elenada si Moni, felicitari ptr inimioare, sarcini usoare pina la capat va doresc

medamaya1 spune:
Ptr mine zilele astea sint un calvar, m-am uitat la tv, am citit, am facut de toate si mai inca 6 zile, simt ca innebunesc, pe bune...nu-mi place deloc, asteptarea si nesiguranta asta ma dispera...incerc sa gindesc pozitiv si sa stau calma...numai ca nu prea imi iese(partea cu statul linistita)....offf...si am si experienta ...
elenada spune:
hello
Moniland felicitari pt inimioare. Ma bucur mult pentru tine si va doresc multa sanatate si nastere la termen.
Multumesc din inima fetelor pt vorbele frumoase.
Va doresc tuturor rezultate pozitive.
Pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisic77 spune:
Elanada, Moni, Muffi, Catalina, felicitari pentru inimioare, sa fie sanatosi si la termen
Catalina
si aici.
dariaioanaxx spune:
'neata
Moni-sa ti traiasca punctuletele, sa ai parte de amandoi !
MUffinuta- felicitari draguto! ai vazut ca a fost bine ?Dumnezeu te a binecuvantat !
Huski- imi pare rau e putin spus, cuvintele sunt mici in astfel de cazuri, dar trebuie sa mergem inainte !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !