Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
ca_eric spune:
welcome stefany in clubul plangaciosilor si al meu nu mai poate sta singur

la sca trecem si peste asta
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
stefany_p spune:
intru la diversificare, nu s emai poate, noi suntem inca pe formula si cereale de orez dar Iustin ne ia mancarea din mana, baleste si plange cand ne vede mancand...
Dolores, Patrick mnanca produse bio? discutam cu cineva si-mi zicea ca nu i-a dat copilului produse bio ca sa nu aiba probleme cand va trece la mancarea obisnuita de pe-aici
m-as baga la un morcovel fiert...am emotii![]()
Reallaura spune:
Doamne, nu-mi mai ajunge ziua! PArca are motoras in fundulet asa e... am iesit si noi afara 2 ore, a fost super, a si dormit nitel.
Alysh, iubita mea, te-am prins io nitel pe mess, dar prea putin... Eu ii dadeam cereale porumb orez si tapioca(4-5 masuri), 90 ml de lapte si iaurt Humana. Papa tot! Succes! Multumesc de complimente, iar tu esti o frumoasa si o scumpa! Si semanam tare bine la fire! 
Wow, cat a dormit Vlad dragul de el, asa ii trebuie, inca 9 mladite si mugurasi ca sa-l oboseasca! ce dragut a adormit el ca un erou, cum am pasit in masina...chiar ne aminteam azi cu B ce haios a fost...
Succes diseara la somnic, ce bine ca l-ai impartasit...as vrea si eu sa ma mai duc la biserica cu el, sa vedem daca ajung.
Adriana a fost excelent ca ne-ai putut primi, subscriu la ce a spus Alysh esti o super gazda si ne-am simtit f bine@
Dana H super super poze, moor de dorul muntelui.
Cleo mi-ai facut si tu un dooor de munte, si noi eram d-astia cu cortul...mmm ce vremuri!
Socrate, Sis, Andreutza imi pare rau de puiuti ca sunt cu probleme!
Mai ales tu sis, cum mai iar???ooof
Nicole pot sa te rog si eu mult sa -mi trimiti pozele cu mine si mirci pe banica.laura@gmail.com???
FEtele cu pozele, sunt foarte reusite imi plac, ma uit la ele non stop.
le pun si eu acum pe ale mele.
Chinabulinace bine ca ati scapat de displazie...
In rest nu am citit f mult, o sa ma intorc sa vad ce mai e de zis.
hai sa incarc pozele ca sunt o codasa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
alysh la mine e testat cu cerealele. cand ii dau seara, mi se trezeste de n ori pe noapte...am realizat asta dupa ce am testat cateva nopti la rand, am incercat pe zi sa tin acelasi program de somn, tot atatea ore si la aceleasi ore. si ala a fost efectul. eu nu-i mai dau cereale seara.
fecian nu stiu ce sa-ti zic. poate ca s-a speriat noaptea, o fi plans si nu l-ai auzit si el a retinut asta ca pe ceva groaznic, o fi visat urat si tu nu erai acolo, etc..mult succes
trebuie sa ies ca are nevoie husbandul de laptop. vrea film de groaza.eu, pro tv, e un film cu Adam Sandler
l-am mai vazut, dar ador filmele cu el.
n-am citit tot. citesc maine
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Doloress spune:
Am reusit si eu sa-l adorm la tzatza si am uitat ca am pus la fiert dovlecelul si un ou pentru masa de amiaza, cum eram obosita am adormit si eu cu el si m-am trezit in sunet de oua pocnind
M-am trezit exact la timp, mai avea putin si exploda cu totul oul meu pe pereti. Bineinteles ca Patrick s-a trezit si el si a mai tras o repriza de urlete, cred ca ma certa pe limba lui. Acum am reusit sa-l adorm in leagan.
Ca_eric merci de complimente, costumasul l-am luat de la Babies'n Rus din State. Trebuie sa mai fie si acuma, noi l-am luat in octombrie.
Stefany welcome to our club! Nu prea vreau sa mai vad pe nimeni in clubul asta ca tare greu e. Nu stiu ce sa zic cu bebeii nostri, o fi vreo faza ceva. Sa stii ca eu ii dau bio macar primul an, si acasa oricum noi mancam mai mult bio. Adica merele, bananele, cartofii, iaurtul, ceapa, morcovul, ce este mai ieftin si mai accesibil luam bio si pentru noi. In primul rand gustul e mult mai bun si mai parfumat, nici nu se compara. Daca e sa fie mofturos la mancare sa stii ca e la orice, bio, ne-bio. Eu asa cred, din ce am vazut printre prietenii mei cu copii. Eu zic ca daca totusi am posibilitatea sa nu-i dau hormoni si pesticide cu lingurita, mai ales la o varsta asa de mica si de frageda, de ce sa n-o fac? Mai incolo, stiu ca va manca si prostii, nu-i putem feri toata viata, insa tare as vrea de mic sa-l invat sa pape sanatos. Stii cum e, cancerul intr-o proportie foarte mica se face ereditar, deci orice regim de viata ai avea tot il faci. Insa majoritatea oamenilor il fac din cauza modului de viata si de alimentatie.
Simonacip multa sanatate lui Mateias, macar bine ca la plaman nu are nimic.
Inais nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate cu iesitul afara si ereditatea. Acuma sa stii ca am colegi haitieni, imigranti veniti si ei de vreo cativa ani pe aici, scot copii pe afara si nu au nici o problema si canadieni get beget cu copii care o tin tot intr-o raceala si-o otita. Ce sa zic, acuma depinde si de copil si de sistemul lui imunitar. Ala din Haiti o fi invatat cu tot felul de virusi, care mai de care mai ciudati, nu se sperie de-o raceala.
Eu oricum nu prea il scot, desi mi-as dori. Daca ar fi in jur de -5 pana la 0 grade, am fi toata ziua pe-afara. Insa asa chiar la -12 mi mi se pare prea mult pentru ei. Uite ieri am iesit prima data dupa doua zile si am stat un sfert de ora. Cat sa luam putin aer numai.
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Abia acum reusesc sa scriu ... astazi am blocat, habar n.am cum, Internet Explorerul si pana mi-a dat sotul ideea sa fol. Mozilla, s-a facut pranz.
Du-te sa iei copil de la gradi, du-te la medicover cu celalat copil -- si la noi trece timpul cu viteza luminii; deci o am pe mama, nu am mai deloc timp liber (pt. mine) - nu pricep cum de ne organizam asa prost.
Apropo intalnire -- eu sper sa ne mai vedem si la inco. anului, nu tocmai in aprilie de Pasti!!!
Adriana
Reallaura spune:
Am incarcat pozele AICI
Si sa nu uit. Toate mamicile pe care le-am cunoscut acolo pentru prima data sunt niste dragute si bebicii niste ingeri. Daca am reusi sa ne vedem odata toate, va garantez, ar fi aceeasi atmosfera de pe forum, am discuta de toate, de la cacao
la calatorii pe munte, carti si copilasi!!
IN plus, laudele mele pentru bucataresele pricepute:Cleo, Socrate, Adriana

au facut niste prajiturici...sa te lingi pe degete.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p intru la diversificare, nu s emai poate, noi suntem inca pe formula si cereale de orez dar Iustin ne ia mancarea din mana, baleste si plange cand ne vede mancand... Dolores, Patrick mnanca produse bio? discutam cu cineva si-mi zicea ca nu i-a dat copilului produse bio ca sa nu aiba probleme cand va trece la mancarea obisnuita de pe-aici m-as baga la un morcovel fiert...am emotii |
Stefany, Victoria papa de toate: ii fac acasa asa: legume amestecate si date prin food processor: morcov conopida (sau brocoli) si sweet potatoe) si uneori si carnita de vita sau pui. Le fierb toate impreuyna apoi le pasez. Fructe: avcado, kiwi, mere, pere, ananas. Combinate cate 2 sau separat. Kiwi si avocado crude, tot asa prin food processor. Scuze de greseli, dar scriu cu printesa in brate.
Am pus-o pe un site la concurs cu cei mai frumosi ochisori. o votati? Va rugam frumos. Dar tre sa va inregistrati multumim. uite si linkul ptr cine vrea sa voteze.
http://www.competico.com/photo/it-s-a-beautiful-world-2
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Adriana_78 spune:
Laura, laudele ii revin mamei mele - ea a facut rondelele; eu inca mai am din negresele de la Cleo si Socrate, da azi m-am abtinut, ca ieri am tot mancat seara inainte culcare si n-am mai putut adormi; nu stiu ce-au pus fetele astea in ele?
gabitzam, a functionat tipp-ul tau cu downloudul foto de pe picasa. merci!
Adriana
Simonix spune:
Desiree - VOTAT 

Ma scuzati, azi nu am prea avut timp de forumeli
bebi bolnaviori si agitati ... si pe mamicile lor
Si
si restul de bebi cumintei 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe