Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Alysh spune:
Vad multe schimbari in comportamentul bebelusilor nostri....pediatra mi-a spus, ca din experienta ei bebeii care au dormit bine pana la 6 luni isi schimba comportamentul de noapte in rau si invers. In fine, asta nu mai are importanta...ideea e , cum remediem situatia.
Eu m-am tot gandit ce-as putea face sa revina cat de cat la somnicul lui de dinainte. O sa scot cerealele in seara asta, am citit ca dau energie. O fi adevarat, fetelor? Voi le dati cereale cu lapte seara? Dintii nu sunt, i-am dat 3 seri la rand cu dentinox, nici un efect! Tot incerc sa elimin cauze.
Vreun ceai calmant exista oare?
Fecian si Vlad se sperie, dar atunci cand e liniste si cade ceva langa el sau daca e liniste si cineva i se adreseaza pe un ton usor ridicat (a nu se intelege nervos), purt si simplu daca strigi la el, ce faci scumpete?, un pic mai taricel tresare.
Vlady
Doloress spune:
Iulia poti scoate fata linistita. Cat e la voi acuma temperatura? Aici la noi se zice ca poti scoate bebele la plimbare pana la -12 grade. Si in general se scot, la gradinita unde merg de la 1 an, ii scot in fiecare zi, nu conteaza vremea. Cum cresc atatea milioane de copii sanatosi in Canada si in tarile nordice sau prin Siberia? Nu cred ca stau sechestrati in case toata iarna. Si asistenta mi-a repetat cand am fost la injectie, sa-l scot. Si erau acolo si alti prematuri, ca injectia aia se face numai la prematuri si erau din aia mici mici, de vreo 2.5 kg asa si lor la fel le zicea, sa-i scoatem zilnic macar cateva minute pe zi.
inais spune:
Seara buna!
Intru si eu sa mai scriu...
Socrate sanatate muuuulta lui Edvin! Dam
sa treaca! Cum se mai simte?
Simona tinem pumnii sa treaca problemele cu Mati! 
Andreap tie iti tin pumnii sa scoateti branula fetei...uof, uof!!
Chinabulina felicitari pentru rezultatul bun ref la displazie! Asa-i ca sanatatea e cea mai buna? ![]()
Cu iesitul afara si ce spui tu Doloress...te contrazic putintel.
Copiii din Canada si copiii din Ro sunt diferiti. Prin prisma faptului ca provin din parinti crescuti in alt mediu, prin prisma faptului ca sunt crescuti intr-un anumit mediu (tu spuneai ca ai in casa putine grade si ca nu se da drumul la caldura asa un, doi). Este exact diferenta copil crescut la tara/copil crescut la oras in ceea ce priveste bolile si imunitatea unora si a altora. Eu zic ca trebuie sa iei in calcul muulte chestii, inclusiv mediul si ereditatea, cand decizi sa faci ceva similar cu altcineva. Sper sa se inteleaga ce spun...ca-s cam obosita.
Si nu-s obosita din pricina de pui mic cuminte...ci din pricina de subsemnata care nu adoarme inainte de 12-1 noaptea....asa, pur si simplu. Imi fac de lucru si doar pe la ora aia adorm.
Inchei ca nu'sh ce sa va mai povestesc despre noi fara sa dati cu rosii...!
...aaa...stiu: fiica-mea nu suporta branzica. Am facut azi si am papat-o eu. Maine incerc sa i-o fac altfel.
Altceva de rau nu am ce zice...slava Domnului!
Am vazut pozele din Chile...absolut divine, cum ar zice o prietena! 
Si in final o intrebare: ce or face Alra si micutza Sophie?
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Vad multe schimbari in comportamentul bebelusilor nostri....pediatra mi-a spus, ca din experienta ei bebeii care au dormit bine pana la 6 luni isi schimba comportamentul de noapte in rau si invers. In fine, asta nu mai are importanta...ideea e , cum remediem situatia. Eu m-am tot gandit ce-as putea face sa revina cat de cat la somnicul lui de dinainte. O sa scot cerealele in seara asta, am citit ca dau energie. O fi adevarat, fetelor? Voi le dati cereale cu lapte seara? Dintii nu sunt, i-am dat 3 seri la rand cu dentinox, nici un efect! Tot incerc sa elimin cauze. Vreun ceai calmant exista oare? Vlady |
Alysh uite asa a inceput tot calvarul ce tine de mai bine de o luna si vad ca nu se mai termina, din contra e din ce in ce mai rau. La inceput a fost ca se trezea de 2 ori, apoi de 3 ori pana cand pur si simplu nu mai era nimic odihnitor in somnul lui...nu mai zic de al nostru. Nu cred ca are nici o legatura cu ce papa, caci am incercat sa elimin tot ce e"energizant" in papica de seara. E tot mai irascibil si sincer nu stiu de la ce si mai ales cum sa evit. Serile deja sunt un cosmar. Ieri seara sincer a fost pentru prima data dupa nu stiu cat timp cand am dormit ceva mai bine. Dar asta a fost din cauza ca l-am luat in pat cu noi.
Cand a inceput sa faca asa am crezut ca si tine, ba ca sunt dintii ba ca e lapticul cu cereale. Insa de atatea saptamani vad ca nu are nici o legatura cu dintii. Pur si simplu il vad ca se schimba...poate e dureros pentru el...altfel nu pot sa imi explic un astfel de comportament.
Oricat as incerca sa bag logica, sa gasesc un patern sau macar o explicatie, cauza la ce se intampla, pur si simplu nu reusesc.
Vad in el schimbari bruste de dispozitie, isi arata temperamentul...uneori nici nu stii cum sa il mai satisfaci.
Ceaiul nici ca nu merge, cel putin la noi. Am incercat.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
cleo78 spune:
fecian , uite la lin ku asta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI7
cu explicatii. aici zice ca e o etapa specifica dezvoltarii.
Da, si fiica mea se mai sperie. Poa nu asha grav, poa ca io explicam ca e din cauza ca IO CREDEAM ca socru meu tinea mortsish sa sperie fata sa ii treaca sughitzu.
ce e clar, si la doloress vaz ca zice, deja face ce vrea ea din mine !!!. Shmecherila. Cica copiii mici ii poti prosti. pe naiba. Prostesc ei pe parinti, is mai deshtepti ca noi. Clar.
Doloress, din ce povesteshti, asha palngea si MissParker la tel. Plangea la propriu, ca nu mai putea de oboseala, saraca.
doloress, de varicela i-am zis si io dr-itei, ca nu ma grabesc sa fac decat daca ar afecta prea dur boala pe fifitsa. Dar cred ca voi nu sunteti campionii continentului la cazurile de TBC, difterie,ner de epidemii de rubeola etc.
alysh, cu schimbarea asta, care zici tu, fiica mea care pana acu a avut nptile praf, de acu ar trebui sa doarma bine????? Sa te auda Dumnezeu!!
Mara, hai la mama sa citeshti ce zice tanti mama lui Vladutz!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ca_eric spune:
salutari si de la noi
aici e frigutz, dau nu sunt -30 ca la doloress
..e zapada, dar putina...si e soare. nu cred ca e sub 0. de destul de ok afara, dar eu nu pot iesi cu 2 bb, ca e mai greu, desi am carucior dublu.
vreau sa felicit pe toti sarbatoritii zilei si doresc sanatate bbilor bulnavi, muciosi sau maraiti
vreau sa zic ca si eric e cam harait, ma intreb daca a inceput perioada aia de care ziceati voi de singuratate, caci de cate ori plec din camera plange, sau mai nou daca nu il iau in brate plange. daca ma vede cu celalaat bb in brate cateodata plange cateodata nu, dar cert e ca vrea numai i brate.stiu ca nu e ok, dar nu il pot calma altfel.
are gingiutele umflate, poate il supara dintzisorii, nu stiu..
de paapt e ok, am introduc ieri prunica si i-a placut. are o toana de nehotarare pt cartof, odata ii place alteoti nu...
eu inca nu am introdus branzica. aici dr zice ca dupa 6-8 luni poti introduce lactatele-branza, iaurt.
despre carntza sau ficatel inca nu, dupa 6 luni poate.
veste mare in sfarsit a venit nea nelu kknelu ca il invocam deja de catva timp.
ce sa zis..
nicole frumoasa poze cu craciunitzele si craciuneii...ce as vrea si eu o inatlnire din asta..
dana superbe si celelalte poze...
in legatura cu vaccinurile stiu ca aici, in state iti da polio, hib, rubeola si inca ceva. noua ne-a dat pana acum cate 5 vaccinuri o data..3 intr-o siringa, apoi unul pe guritza si inca inul in siringa...tre sa ma uit care era celalaat.
doloress apropo de caritate..si aici a fost un caz cu o mamica ce s-a sinucis lasand dupa ea 2 copii mici de 2 ani si de 9 luni...si totusi lumea a contribuit si a reusit sa stranga ceva., s-au mobilizat sufletele...eu am pove despre roamnii ciudosi , invidiosi si barfitori din toata diaspora nu doar de aici...as suntem noi, natia noastra.. nu cred ca se poate schimba ceva..
inais zicea ca sunt oameni buni..da sunt si oameni buni, dar vb lui cleo cred...sunt rari si stau ascunsi, tre sa ii cauti sa ii gasesti...
cami zicea de sistemul medical...e ok in sua, dar pt cine poate aplica la asigurare de la stat-public aid e ok pt nastere- eu nu am platit nimik si nici nu platesc pt bb vaccin sau vizite. pt mine da...platesc eu nu am asigurare si prefer sa nu imi fac pt ca nu sunt o persoana bolnaviciosa si nu meriat sa dau 100-150 $ pe luna si poate merg odata sau de 2 ori pe an la dr si platesc eu ca out of pocjet e mare...asa ca depinde ola ce tip[ de asigurare te referi.
in legatura cu scosul afara, aici nu ai nici o treaba , lumea iasa cu bb in carucior, acum nu chiar ca la doloress in canada...dar la temperaturi acceptabile e ok

bbii
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
doloress frumos costumas de mos...si noi vrem de unde ol-ai luat?
ce frumos e patrick

Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
simonacip spune:
Am fost si noi la dr, nimic la plamin, dar..dar tusea e nasoala.Incepem iar cu siropuri, continuam cu aerosolii, marti merg si la Medlife, sa-mi prescrie neaparat singulaire, c anu mai pot s-o duc asa. Macar incercam 3 luni sa vedem cum ne merge.
Iulia, parca tu intrebai de sirop de tuse, si mie mi-a dat acum paxeladine, sa vedem ce-i face..
Andreea, sa dea DUmnezeu sa va faceti bine, sa scapati de branula..Of. Macar Sara mai tuseste sau nu?
VA multumim tuturor care ne-ati urat sanatate..nici nu mai stiu cum e sa nu ai copiii bolnavi.
Cleo, superbe pozele de la munte de acum 5 ani.
DanaH, stai linistita cu singele din nasucul lui Alexutu.Lui David ii ucurge frecvent. Se pare ca asa e la baietei, se intimpla chestia asta des. Plus ca al meu are o mica deviatie de sept si cind se mai scarpina in nas apare singele. Si eu ma speriasem , dar am fost la vreo 3 ORL-isti. Nu-i nimic grav.
Socrate CUm e Edwin?
Va las, ma duc macar sa-i bag tzitzi in gura sa nu-l mai aud tusind

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ca_eric spune:
simonacip multa sanatate la bb
si al meu tuseste dar nu ff atre ca e fost racit, si nu am putut sa ii dau nimik, tusea a trecut de la sine, oar cateva ramasitze ...dar ne trec si astea
in legatura cu concediile si vacantele...doamne ce m-as mai duce si eu pe plaiuri calde...prin florida sau california, dar nu pot ca ma tem cu eric asa mic
poate mai incolo prin primavara
si multa sanatate socrate la felsi tie si la evdin
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
stefany_p spune:
am si eu o belea offffffffffffff...plange si nu sta singur deloc, nici la baie nu pot merge. ieri am avut musafiri si a fost mofluz a marait..offf...nush cum sa trec si peste asta