Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

doloress cum adica ii dai mancare bio.. ce inseamna bio? organica?

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, am trimis ceva ffff funny pe mailul comun. Merita sa va uitati!!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

IAr zi plina, am fost si la cursuri si de cand m-am intors am gatit pt noi si pt Vlad.

Fecian, of, m-ai descurajat daca spui ca nu a dormit mai bine renuntand la cereale. Uite, se pare ca la Iulia a functionat.
I-am dat numai lapte in seara asta lui Vlad, sunt curioasa cum va fi, dar nu sunt prea optimista. Oricum a mancat f putin 150 ml fatza de 240 cat manca cu cereale. Normal, sunt dulcege, bunutze.

LAurita, saru'mana pt reteta. Asa e avem multe puncte comune, semanam mult! Sunt super pozele, atat de super incat meritau niste comentarii mai ales cand sunt Mirci, Radu, Tudor si Vlad pe canapea sau cand se joaca Vlad cu Mirci pe covoras ca doi prieteni buni ce sunt, sunt mortale pozele, eu de cate ori le vad ma prapadesc de ras.

DAna, am ramas muta uitandu-ma la pozele voastre din vacanta, sunt de vis, mi-ai facut iar pofta sa plec.

Mi-bebelina, noi iesim de 2 ori pe zi indiferent de vreme, cam 1 ora dimineata (max 2), o ora seara.

Micaela, merci pt raspuns ref la indemnizatie.

Ahhh, am uitat sa va spun, ca si Adriana, n-am reusit deloc sa adorm dupa prajiturile de la Cleo, ai pus cafelutza, ceva? erau demential de bune dar dupa ce m-am foit doua ore sa adorm (la pranz, dupa ce am ajuns acasa) a inceput Vlad show-ul....dar nu-i nimic, important e ca mi-am rasfatat papilele gustative

Simo, hai iubita fa o vraja ceva sa se faca si Mati bine si sa scapati odata de racelile astea!

Si mai vroiam sa scriu o chestie si tot uitam si anume ca am admirat-o mult pe Gabitzam, o mama f echilibrata, a fost exemplu pt mine. Mi-ar placea sa pot reactiona la fel cand mai plange Vlad, pur si simplu era o chestie normala ca Raducu sa mai planga, nu incepea ca mine sa se cramponeze, streseze , samd. Am sa ma straduiesc sa-i urmez exemplul!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Desiree v-am votat! Bafta! Merge sa votezi si in alta zi?

Fetele vin de la un targ unguresc...mama lor de unguri ca au niste dulciuri ...noroc ca abia in 14 se termina targul...o sa mai trag o tura!

Laurita mama fotomodel esti!

Va pupez ca mi se urca pinotu` de Recas la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,bine ca nu are nimic la plamani.aveti grija!si eu vreau sa vb cu doctorita duminica(e de garda,sper sa fie mai liniste) sa le dau ceva fetelor..nu am chef sa stau pana in mai in casa!deja am 3 saptamani de stat in casa..mi-e si frica sa o mai scot!
Ma inscriu si eu in clubul maraiciosilor..eu zic ca din vina mea,de cand e bolnavioara am cam rasfatat-o...asa ca nici vorba sa mai stea in patut sa se joace singura!problema e ca de duminica pleaca soacra si cum ma descruc eu cu 2,din care una sta agatata ca maimutica de mine????
Cat despre plans..mie una nu-mi place sa o las sa planga..desi doctorita mi-a zis ca nu-i normal ca un BBlus sa nu planga,e ca si cum eu nu as vorbi!dar recunosc ca nervii mei nu mai suporta plansete,asa ca prefer sa fac ceva,orice,sa taca..greseala mare,recunosc
pupici..mai vb

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

reallaura, simonix, ylari v-am admirat in pozele de la laura....sunteti frumoase doamnele, si mai frumosi sunt bbii vostri
laura frumoase poze ai cu mirci...arati parca nici nu ai nascut
model nu alta, esti tare dragutza, ca si restul fetelor din poze

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ca_eric da, bio inseamna organic. La noi sunt si la supermarketurile obisnuite colturi cu produse bio/organice. Sunt si magazine specializate, acolo gasesti mai multe produse.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, noua ne-a zis doctorul sa incepem diversificarea la 6 luni, Iustin are 5 si 10 zile dar simt ca ar trebui sa incep. porcaria aia de amestec d eorez il constipa desi o mananca si cu ochii, i-am mai dat pe limba iaurt de la amine, l-a mancat imediat...de asta nu as mai astepta pana la 6 luni..
Dolores, produsele bio le iei din magazine specializate? noi luam iaurt si portocale bio din supermarket pentru ca ne plac la gust. despre cancer nu mai vreau sa vorbesc, nu inteleg de ce verisoara mea a fost diagnosticata cu aceasta boala la 25 de ani...si daca nici ea nu e atenta la ce mananca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ca_eric si in Tm gasesti un magazin bio...e primul din Ro! Io sunt clienta fidela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna si de la noi.
Fetelor am continuat cu febra azi. Am fost cu el la doctor, laringo faringita. Mi-a dat tratament, nurofen cu panadol alternativ si ketof seara. Daca tuseste am sirop, daca nu cedeaza febra am novocalmin, daca nimic nu merge am si antibiotic.
E praf saracu mor de mila lui.
De maraiala am inteles de la Cleo ca e normal in perioada asta. El se trezeste plangand noaptea. Legat de cereale eu nu i-am pus niciodata seara in lapte.El doarme in principiu in ultimul timp, nu e valabil acum ca e bolnavior. Sa vedem ce va fi la noapte eu sunt nedormita am dormit numai doua ore azi noapte ca mi-era frica ca daca adorm nu observ ca ii creste sau nu febra. Uof.
Peste zi nu am avut curaj sa adorm ca daca nu ma trezesc si el plange. Sa vedem la noapte. Va tin la curent.

Mergi la inceput